ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ E.N.D. ΔΟΚΤΩΡ. ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 01/07/2013

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ E.N.D. ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΡΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 01/07/2013
ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ D.N.A.& ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!
(Απομαγνητοφώνηση και γενική επιμέλεια κειμένων : Αδριανός Μπεζούγλωφ)

ΙΑ ΗΩ ΩΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ
Όπως διαπιστώσατε δέν υπάρχει κανένα σύμφωνο. Σε καμιία άλλη γλώσσα δεν συμβαίνει αυτό.
ΙΑ σημαίνει όπως
ΗΩ είναι η αυγή
Ω ΥΙΕ γιέ μου 
ΑΕΙ ΕΙ Να είσαι πάντα!

"Σαν την αυγούλα να είσαι πάντα γιέ μου!" αυτό σημαίνει.

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαχρονικά η Ελλάδα δέν ζήτησε τίποτα από κάποιον άλλο λαό. Όλοι οι άλλοι ζήτησαν από μας. Όλοι οι άλλοι πήραν από εμάς. Όλοι οι άλλοι και σήμερα ακόμη παίρνουν από εμάς. Όμως ο Έλληνας δέν πήγε στη Σιγκαπούρη να ζητήσει μαθηματικά. Γιατί μας φαίρνετε μαθηματικά Σιγκαπούρης να διδάσκονται στα σχολεία; Δέν πήγαμε εμείς σε κανένα μέρος του κόσμου να μας ορίσουνε τί είναι η ελευθερία, τί είναι η δημοκρατία, τι είναι η δημόσια διοίκηση επειδή εμείς τα ορίσαμε. Επομένως εμείς είμαστε οι φορείς και πολύ περισσότερο οι μεταφορείς του πολιτισμού. Δεν θέλω απόψε να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση αλλά πρακτική συζήτηση επειδή γνωρίζω ό,τι τα δικά σας  προβλήματα είναι πρακτικά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Επομένως  Τα ερωτήματα τα οποία ορθώς  έρχονται στο μυαλό του Έλληνα είναι ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας; Πού βρήκε τόσα χρήματα ο Σώρρας ; Έχει η Αμερική αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει όταν πρέπει να τα πληρώσει; Γιατί ακόμη εώς σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί κωφεύουν σε αυτή την προσφορά; Πιστεύω πως αυτά είναι τα ερωτήματα που σας απασχολούν. Και πιστεύω πως αυτά πρέπει να απαντηθούν.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & 48.9 ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ


Σας εξήγησε ο κύριος Βαλσαμάκης πως απο την πρώτη στιγμή που παρουσιαστήκαμε στον Ελληνικό χώρο ως E.N.D. και αυτό έγινε τον Αύγουστο του 2012 στην Κεντρική Κρήτη, ανατρέψαμε τα δεδομένα. Στο Ηράκλειο λοιπόν εγώ προσωπικά ανέδειξα το θέμα αυτό. Η κατάθεσις έγινε αμέσως μετά όταν γύρισα στην Αμερική. 600 δις δολλάρια πρός όφελος της Ελληνικής Δημοκρατίας και 48.9 δις δολλάρια για την Κυπριακή Δημοκρατία. Τα χρήματα αυτά είναι ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου. Τι ακριβώς σημαίνει ομόλογο; Ομόλογο σημαίνει ότι όλοι εμείς που είμαστε απόψε εδώ δίδουμε την υπόσχεση ότι εάν ο Γιάννης ζητήσει 500 χιλιάδες ευρώ όλοι εμείς θα καλύψουμε αυτά τα 500,000 ευρώ. Αυτό είναι ομολογία. Αυτό δέν συνέβαινε παλαιότερα.

Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ….

Παλαιότερα τα κράτη λειτουργούσαν ως εξής: Εάν έχω στο χρηματοφυλάκιό μου 1000 τόνους χρυσού και η τιμή του χρυσού είναι 1500 δολλάρια κατά ουγκίαν  μπορώ να τυπώσω Ελληνικά χρήματα ανάλογα των χιλίων τόνων χρυσού. Αυτό ονομάζονταν <<η ισοτιμία χρυσού>>. Τί έγινε όμως γιατί εξαφανίστηκε; Αυτό ουσιαστικά γεννά την υγειή οικονομία. Ο λόγος ο οποίος σήμερα η Ελλάδα και όλος ο κόσμος  βρίσκεται σε αυτό το χάλι είναι επειδή έχουμε απεμπολίσει την ισοτιμία χρυσού και χρήματος. Αυτός είναι ο απλούστερος λόγος. Δέν υπάρχει άλλος λόγος. Γιατί έγινε αυτό θα το ακούσετε σε πέντε λεπτά.

Αφού έφυγε η ισοτιμία χρυσού, διότι το χρήμα βασιζόταν στον χρυσό και στόν άργυρο. Ο χρυσός έφυγε σαν ισσοτιμία το 1933. Το 1968 έφυγε και η ισοτιμία του αργύρου. Ετσι λοιπόν πως ξέρουμε ότι το Ελληνικό κράτος μπορεί να δημιουργίσει πρός χρήση δική του 5 δισεκατομμύρια ευρώ. Εάν δηλαδή χρειάζεται το κράτος να δημιουργίσει 5 δις … πώς δημιουργείται αυτό το χρήμα; Όταν είχαμε το χρυσάφι ξέραμε εάν το χρυσάφι μας δέν είχε αυξηθεί από την τελευταία εκτύπωση νομίσματος τι κάναμε;  Υποτιμούσαμε το νόμισμά μας και για το ίδιο χρυσάφι κόβαμε περισσότερα λεφτά. Αυτό είναι υποτίμηση του νομίσματος.

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

Τώρα όμως που δέν έχουμε χρυσάφι, άργυρο ή οτιδήποτε άλλο  πολύτιμο μέταλλο για να ανταποκρίνεται το χρήμα τι ακριβώς κάνουμε; Εκτυπώνουμε ομόλογα. Δηλαδή έχει το δικαίωμα ο υπουργός οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη της βουλής υποτίθετε να διατάξει τον κεντρικό τραπεζήτη της Ελλάδας να εκδόσει 10 δις σε ομόλογα. Αυτά τα ομόλογα εφόσον η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος είναι καλή τα καταθέτει στο χρηματοκιβώτιο. Έχει ένα συγκεκριμένο κρυμένο κωδικό η Τράπεζα της Ελλάδος. Πληκτρολογεί τον κωδικό και αυτομάτως πιστώνεται ο λογαριασμός της Ελληνικής δημοκρατίας με 10 δις που σημαίνει ότι αυτά τα 10 τώρα τα εγγυάται η εργασία και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ


Αντεκατεστάθει δηλαδή το πολύτιμο μέταλλο με την δική σας εργασία και τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία. Αυτό είναι η αρχή της δουλείας. Αυτό ονομάζεται Δουλεία! αλλά να δούμε γιατί ονομάζεται δουλεία. Που πήγε αυτός ο χρυσός και ποιός τον μάζεψε!  Χρυσάφι βγαίνει από τη γή μας για 450 χιλιάδες χρόνια. Ο μέσος όρος παραγωγής χρυσού το έτος είναι απο 26 χιλιάδες τόννοι μέχι 52 χιλιάδες τόννοι το χρόνο για 450 χιλιάδες χρόνια. Διερωτάται κανένας … τότε και η κολώνα αυτή θα έπρεπε να είναι από χρυσάφι. Τα πηρούνια που τρώμε ήταν χρυσά ακόμα και τα παπούτσια μας θα έπρεπε να ήταν χρυσά. Τι γίνετε αυτός ο χρυσός! Δέν είναι ώρα να συζητήσουμε τι γίνετε αυτός ο χρυσός είναι όμως ώρα να δούμε εφόσον τον χρησιμοποιούσαμε σαν αντιστάθμισμα κοπής του νομίσματος γιατί αποφασίσαμε να τον βγάλουμε από εκεί;

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ

Στην αρχή οι συναλαγές όλες γινόντουσαν με πολύτιμα μέταλλα δηλαδή ήθελα να αγοράσω αυτό το χωράφι πήγαινα και έδινα ένα κομμάτι ασήμι η εκατό κομματάκια χρυσό και να σας παραπέμψω λίγο στην Καινή Διαθήκη. Έξω λέει από το ναό του Σολομώντος  υπήρχαν οι αργυραμοιβοί. Η μόνη φορά που ο Χριστός εμφανίστηκε θυμωμένος στην Καινή Διαθήκη ήταν όταν ανέτρεψε τα τραπέζια των αργυραμοιβών. Σύμφωνα με τους εβραίους απηγορέυετο λέει να μπεί στο ναό κομμάτι ασημιού η χρυσού που να φέρει επάνω ανθρώπινη φιγούρα. Έτσι το σέκλ - που έτσι λέγονται αυτά στην εβραϊκή γλώσσα. Οι αργυραμοιβοί λοιπόν ανίλασαν ένα κομμάτι αργύρου ή χρυσού το οποίο το είχαν χωρίς να έχει τίποτα επάνω τυπωμένο με τα νομίσματα ουτως ώστε να μπορεί ο Εβραίος να παραδώσει αυτό που έπρεπε. Την λογία να την παραδώσει στο ναό του Σολομώντα για να είναι σύμφωνος με τις εντολές της θρησκείας. Και τι είπε ο Χριστός τότε;  Μήν ποείται τον οίκο του Πατρός μου, οίκον εμπορίου. Γιαυτό ανέτρεψε τα τραπέζια των αργυραμοιβών. Επανέρχομαι τώρα στο τι ακριβώς έγινε με το Χρυσό. Θα σας κάνω μία μικρή παρένθεση να σας φέρω στο τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.


Το 1944 σε μια μικρή πόλη στο Νιού Χαμσάϊρ ( New Hampshire)  στην πολιτεία της Νέας Αγγλίας βορείως της Νέας Υόρκης  έγινε η σύνοδος 44 κρατών. Τα κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι όλων εκείνων που κέρδισαν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Και η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση αλλά όχι η Κύπρος. Η Κύπρος τότε ήτο κάτω από Αγγλική κατοχή οπότε μόνο η Ελλάδα συμετείχε σε αυτή τη συνέλευση. Συνέβαλε η Ελλάδα με 5 εκατομμύρια δολλάρια σε αυτή την συνεδρίαση και δημιουργήθηκε η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Εκεί δημιουργήθηκε γιαυτό εξάλου η Ελλάδα έχει αντιπρόσωπο στο Δ.Ν.Τ.  Ήταν ο κύριος Ρουμελιώτης επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου ο οποίος άλλαξε πρίν από ενάμιση χρόνο όταν ήταν υπουργός οικονομικών ο κύριος Βενιζέλος.

Δ.Ν.Τ. - Ο ΜΠΟΓΙΑΣ
 Για το τι μπορεί να σας πεί ο κύριος Ρουμελιώτης κάποια στιγμή ελπίζω να γράψει ένα βιβλίο για να μάθει όλος ο Ελληνισμός τι ακριβώς διαμοίβεται πίσω απο αυτές τις πόρτες που ονομάζεται Δ.Ν.Τ.  Οι παλαιότεροι από εσάς θυμάστε τον μπόγια. Επειδή υπήρχε πολύ λύσσα στο κόσμο κάποια σκυλιά είχαν λύσσα. Όταν κάποιος είχε ένα λυσασμένο σκυλί έστελνε η πολιτεία τον μπόγια για να πάρει το σκυλί και να το βγάλει από την κοινωνία των σκυλιών. Αυτό ακριβώς είναι το Δ.Ν.Τ.  Είναι ο οικονομικός μπόγιας της υφηλίου. Δέν έχουν να επιδείξουν ούτε μία επιτυχία στα 70 χρόνια παρουσίας τους στον οικονομικό χώρο του παγκόσμιου γίγνεσθε. Ούτε μία χώρα δεν έχουν ακόμα επιτύχει να "διασώσουν". Το Δ.Ν.Τ. δέν έχει πόρους.  Έχει όμως δοθείσα άνωθεν πιστοληπτική ικανότητα. Μπορεί δηλαδή να πάρει ένα ομόλογο της Ελλάδας που είναι σκουπίδι ή της Κύπρου να εγγυηθεί το ίδιο το νομισματικό ταμείο στην κεντρική παγκόσμια τράπεζα να δανειστεί το ίδιο με μισό της εκατό επιτόκιο που είναι τώρα το επιτόκιο και να δανείσει με δέκα, εννέα, οχτώ  της εκατό την Ελλάδα η οποιονδήποτε άλλον.

ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ

Πώς αποφασίζετε η πιστοληπτική ικανότης; Πώς δηλαδή το Ελληνικό ομόλογο έγινε απο ΑΑΑ ΑΑ ΒΒ -Β κλπ μέχρι που έφτασε στο επίπεδο να είναι σκουπίδι. Αυτό το αποφασίζουν 3 οργανισμοί, Standard and Poor,  η  moody's και ακόμα ένας. Και οι τρείς αυτοί οργανισμοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί. Δεν είναι κρατικοί και δεν εξαρτώνται απο κεντρικές τράπεζες. Δεν εξαρτώνται απο καμία αρχή. Είναι ιδιωτικοί οργανισμοί και ανοίκουν σε αυτούς που κάνουν κουνάντο τον πλανήτη.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 Τώρα είναι ώρα να ακούσετε ποιοί κάνουν κουμάντο τον πλανήτη. Ποιός είναι απέναντί σας. Όταν λέμε το δικό μας D.N.A. και το άλλο D.N.A. πρέπει να ξέρουμε, να οριοθετήσουμε πρώτα ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι απέναντι. Άν δεν ξέρουμε ποιός είναι ο απέναντι και τι όπλα διαθέτει πώς μπορώ εγώ να βγώ ο τρελός, ο κουζουλός που λέμε στη Κρήτη και να κάτσω απέναντι από αυτόν που διαθέτει όλο το οπλοστάσιο. Πρέπει πρώτα να μάθω ποιός είναι ο αντίπαλος και μετά να προσπαθήσω να τον γκρεμίσω.

Με ακούτε συχνά όταν κάνουμε κάποιες ομιλίες να χρησιμοποιώ τη λέξη Χαζάροι - Καζάροι και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε.

Ιστορικά θα σας θυμίσω ό,τι σε κάποιο σημείο όλη η υφήλιος ήτο Ελλάς.Ήτο ιερός τόπος. Ομιλείτο μόνον η μοναδική γλώσσα που υπάρχει στον πλανήτη . Η ουσία είναι ό,τι δέν υπάρχει άλλη γλώσσα στον πλανήτη. Όλες οι υπόλοιπες γλώσσες εντός εισαγωγικών είναι διάλεκτοι δέν είναι γλώσσες. Γιατί ! Το αίτιον και το αιτιατόν    
Όταν λές κάτι η ίδια λέξη υποννοεί, σου δίνει την εξήγηση μόνη της. Όταν λέω π.χ. χρήμα  βγαίνει από το ρήμα χράομαι χρώμαι που σημαίνει το χρησιμοποιώ.  Αυτό το κομματάκι που χρησιμοποιώ λέγεται χρήμα. Τώρα άν πάω και λίγο παρακάτω ο οργανισμός εκείνος που ασχολείται με το χρήμα λέγεται χρηματιστήριον.  Ακούστε τώρα ένα παράδειγμα στην αγγλική γλώσσα. Το χρήμα λέγεται money ενώ το χρηματιστήριο λέγεται stock market. Εάν κάποιος δέν εγνώριζε παπαγαλιστί την αγγλική γλώσσα μπορούσε να συλάβει ότι το stock market σημαίνει διαχείρηση χρημάτων; Βεβαίως όχι !  Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες.

Μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία αλλά δέν θα φύγω απ'το κεντρικό θέμα το οποίο είναι το χρήμα, ο χρυσός και πως διακινείτε. Ποιοί είστε εσείς, ποιοί είναι οι αντίπαλοι και πως θα κερδίσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός της αποψινής παρουσίασης. 

ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ

Το '44 λοιπόν αυτά τα 44 κράτη αποφάσισαν να δημιουργίσουν την παγκόσμια τράπεζα και το διεθνές νομισματικό ταμείο. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Το 1929 εως '33  δημιουργηθήθηκε η B.I.S.  - BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο  και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την  B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο Γεώργιος ο Α' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδοςστη δημιουργία της   B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ . Το ίδιο συμβαίνει και με την Παγκόσμια Τράπεζα και το ίδιο με Δ.Ν.Τ. 

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ


Ερχόμαστε λοιπόν να αντιληφθούμε ότι χρησιμοποιείται το ανθρώπινο γένος  , μέσω τον 202 κρατών που υπάρχουν στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, να θεσμοθετεί νόμους που διέπουν το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα αλλά θεσμοθετείτε με τον τρόπο με τον οποίον θέλουν εκείνοι. Και ποιοί είναι εκείνοι ;  Πάλι οι Καζάροι !  Ώρα λοιπόν να πούμε ποιοί είναι αυτοί οι Καζάροι.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ


Στο σχολείο μαθαίναμε πως ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε να εκπολιτίσει ή να τιμωρήσει τους Πέρσες που κατεδίωκαν την Ελλάδα. Καταρχήν να πούμε πως οι Πέρσες ήσαν Έλληνες. Δέν ήταν άλλο φύλλο ήταν Ελληνικό φύλλο. Ο Πέρσης ήταν πρώτος μεταξύ της οικογενείας των Αχαιμανιδών ήταν υιός του Περσέως και της Ανδρμέδας. Επομένως αν θυμάστε από τον Αρριανό …. Δαρείου και Παρισάτιδος γίγνονται παίδες δύο … και συνεχίζοντας θα δείτε πως όλα τα ονόματα στην Περσία ήταν Ελληνικά. Διερωτάται κανείς γιατί Πέρσες και Έλληνες που ήταν αδελφικά φύλλα ήσαν σε πόλεμο. Θα σας θυμίσω τις εμφύλιες συρράξεις μεταξύ Ελλήνων… Σπαρτη Αθήνα κλπ κλπ.  Πάντα υπήρχε αντιπαράθεση στους Έλληνες. Να το ξεπεράσουμε όμως αυτό. Ο σκοπός και η αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν να κλείσει τις Πύλες! Έφτασε στη βορειοανατολική  Κίνα και έκλεισε τις Πύλες! Τί έκανε δηλαδή ο Αλέξανδρος;  Έκλεισε μέσα στις Πύλες 22 βασιλείς και 72 γένη. Αυτοί βγαίνανε από κάπου μέσα από τη γή. Ο Αλέξανδρος έκλεισε τις πύλες χρησιμοποιώντας δύο υλικά  χαλκό και ασβέστη. Είναι τα δύο υλικά τα οποία το άλλο D.N.A. δεν μπορεί να αντέξει. Ακόμα και τα βέλη του στρατού του Μ. Αλεξάνδρου και τα δόρατα είχαν στη κορυφή χαλκό.  Ο μέγας Αλέξανδρος είχε σαν σύμβουλό του στο πλευρό του τον υιο του Αριστοτέλη του Σταγειρήτη. Ο Δαρείος από την άλλη μεριά είχε έναν δούλο να του λέει συνέχεια " Μέμνοισω Δέσποτα των Αθηναίων"  Δέν έλεγε των Ελλήνων, των Αθηναίων έλεγε … Ο Αλέξανδρος είχε στο πλευρό του τον υιο του Αριστοτέλη ο οποίος είναι και εκείνος που εδίδαξε και ενέπνευσε τον Αλέξανδρο. Για αυτούς που ρωτάνε άν τον εδίδαξε και τον ενέπνευσε η Ολυμπιάς η μητέρα του. Η απάντηση είναι όχι. Ο Αριστοτέλης εδίδαξε τον Αλέξανδρο ο οποίος είχε την συγκεκριμένη αποστολή να διδάξει και να κατευθύνει τον Αλέξανδρο πως να κλείσει τις Πύλες. Σας εξήγησα ποιές πύλες και δεν είναι ώρα να ανακατευτούμε με αυτό. Τρίς χιλιάδες χρόνια πρίν τον Αλέξανδρο ένας άλλος στρατηγός έκανε ακριβώς το ίδιο  πράγμα αλλά στο ενδιάμεσο διάστημα άνοιξαν οι πύλες και βγήκαν αυτοί που βγήκαν  και στα Διονυσιακά ο Νόνος ο Πανωπολίτης τους αναφέρει ως το έθνος των Υξώς. Οι Υξώς ήταν μία φυλή η οποία και πάλι βγήκε από εκεί που είχαν κλείσει οι πύλες και εξεστράτευσε εναντίον του Ελληνικού Χώρου. Ελληνικός χώρος σας θυμίζω ήταν όλη η γή. Υπήρχαν τρείς στρατιές. Μία εξεστράτευσε εναντίον της Αιθιοπίας που ήταν βασιλέας ο Κηφέας. Η άλλη εξεστράτευσε εναντίον της Αιγύπτου και η τρίτη εναντίον της Μεσσοποταμίας και κατευθύνετο πρός τη Μικρά Ασία η οποία ήταν η κοιτίδα του Ελληνισμού την εποχή εκείνη. Αποφάσισαν λοιπόν οι Έλληνες να κάνουν εκστρατία πρός ανατολάς μεν οι τρείς στρατηγοί : Ο Διόνυσος, ο Περσέας, και ο Μίνως ο Πρώτος. Πρός Δυσμάς έκαναν εκστρατεία οι Ηρακλειδής. Να σταματήσουμε όμως πρός εκείνη την κατεύθυνση για να καταλάβουμε ποιοί είναι απέναντί μας.

ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΩΠΟΛΙΤΗ

Να κάνουμε εδώ μία παρένθεση για να καταλάβετε ότι το δικό μας  D.N.A.  δεν είναι όπως του υπολοίπου ανθρωπίνου γένους. Σας λέω το εξής Ο Μίνωας ήταν ο υιός του Διός και της Ευρώπης, ο Περσέας ήταν ο υιός του  Διός και της Δανάης και ο Διόνυσος ήταν υιός του Διός και της Σεμέλης. Δέν είναι μυθικά πρόσωπα ούτε είναι μυθολογία αυτό που σας λέω. Το ποίημα Διονυσιακά του Νόννου του Πανωπολίτη έγινε αποδεκτό ώς επίσημο αρχαίο κείμενο  μόνο το 1900 επειδή τότε βρέθηκε εξ'ολοκλήρου στην Ελληνική Γλώσσα. Προηγουμένος είχαμε το μισό σε ένα μοναστήρι του Αγίου Όρους το 1454 και το άλλο μισό το ειχαμε βρεί στη λατινική γλώσσα. Το 1907 βρέθηκε ολόκληρο το κείμενο. Είναι 21.000 στίχοι γραμμένο σε 28 βιβλία κατά πολύ ανώτερο της Οδύσσειας και της Ιλιάδας. Εκεί λοιπόν αναφέρεται και η εξτρατεία του Διονύσου  και αναφέρεται ο πολιτισμός των Ελλήνων. Αναφέρονται ποιοί ήσαν οι υπεύθυνοι για το κάθε κομμάτι του πολιτισμού που κατέβηκε στη γή. Επίσης εκεί περιγράφονται όλα τα ρυπαρά γένη. Τα γένη αυτά ήταν εκείνα που εξεστράτευσαν εναντίον των Ελλήνων. Οι Υξώς τους οποίους ο Νόννος ο Πανωπολίτης τους περιγράφει ως ερυθρομέλαινες. Ήταν δηλαδή κοκκινόμαυροι. Ήταν ουσιαστικά ένα υβρίδιον  μεταξύ του ανθρώπου και κάποιου αλλουνού D.N.A. Το υβρίδιον εττυμολογικώς σημαίνει  Υβρις Διος . Κάποιος προσπαθεί να καταληστέψει το σχέδιον του θεού.

Αυτά λοιπόν τα υβρίδια τα οποία τα είχαν δημιουργίσει τα 72 γένη προσπάθησε να κλείσει ο Διόνυσσος και οι Πυραμίδες οι οποίες υπάρχουν εις την Κίνα την Ινδία και όλη την γή - υπάρχουν πυραμίδες πολύ υψηλότερες από αυτές της Αιγύπτου - Υπήρχε δε μία  πρωτεύουσα στην αυτοκρατορία των ΕΛ. Δέν θέλω να σας πώ ποιοί ήταν οι ΕΛ συνήθως όμως είναι αυτοί που έχουν κατέβει από ψηλά, γιαυτό η Ελλάς ονομάζεται Ελλάς. Ο ιερός βράχος αυτός που ήρθε από ψηλά  γιαυτό η Κρήτη ονομαζόταν Ελουϊτια γιαυτό η Αλβανία ονομαζόταν Ηλυρία.  ΗΛ, ΕΛ, ΑΛ.  Οι εβραίοι τον θεό τον λένε Ελοχίμ. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον έλεγαν ο Αέλιος. Ήλιος δηλαδή. Ο θεός Απόλλων.  Όλα αυτά τα προθέματα ΗΛ, ΕΛ και ΑΛ έχουν να κάνουν με αυτόν που κατέβηκε από ψηλά. Αυτός λοιπόν είχε το σχέδιο  το οποίο αργότερα έγινε υβρίδιον επειδή κάποιον άλλος μπήκε στη μέση, άλλαξε το  D.N.A.  και δημιούργησε αυτά τα υβρίδια. Αυτός ήταν πάντα ο σκοπός των εξτρατειών του Ελληνισμού και του Διονύσου και του Αλεξάνδρου να κλείσει τις πύλες.

 Γνωρίζετε πως οι Τούρκοι σήμερα μας λένε Γιουνανιστάν. Αυτή είναι μία ονομασία που δίνουν στην Ελλάδα. Γιουνάν είναι το βορειοανατολικό τμήμα της Κίνας. Και εκεί μας λένε Γιουνάν. Πώς λοιπόν συνδέουμε τους Μογγόλους με το Γιουνανιστάν. Μογγόλοι ήσαν οι Σελτζούκοι Τούρκοι αυτοί κατέβηκαν από την Μογγολία και κατέλαβαν τον Ζωτικό χώρο του Ελληνισμού από τον 12ο και εντεύθεν αιώνα. Όταν ο Αλέξανδρος έκλεισε τις Πύλες πέρασαν περίπου 4 αιώνες μέχρι να ξανανοίξουν οι πύλες. Το 674 στον γεωφυσικό χώρο μεταξύ της Κασπίας Θαλάσσης και της Μαύρης θαλάσσης, υπήρχε ένα κομμάτι γής το οποίο εκατοικείτο από αυτούς τους Μογγόλους οι οποίοι είχαν έρθει από την Μογγολία αφού άνοιξαν οι Πύλες εγκαθιστάθησαν εκεί και το ονόμαζαν Χαζαρία  . Δεν είχαν Θρησκεία. η παλαιά τους θρησκεία ήταν η φαλοκρατία ( λατρεία του φαλού- γονιμική) Ανδροκρατία.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ


Θα δείτε άν πάτε στην Ουάσιγκτον ότι το κεντρικό τμήμα στο Washington DC είναι ο Οβελίσκος.  Το οποίο έχει τη συμβολική έννοια του φαλού. Αν πάτε στο Λονδίνο θα δείτε την βελόνα της Κλεοπάτρας η οποία είναι ένας άλλος οβελίσκος ο οποίος μετεφέρθει από την Αίγυπτο. Το ίδιο ισχύει για την πόλη του Βατικανό. Τα τρία αυτά κομμάτια της γής είναι ο μηχανισμός με τον οποίο κοντρολάρεται το ανθρώπινο γένος. Ονομάζεται η αυτοκρατορία των πόλεων. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβεται τους αντιπάλους σας και ποιοί είστε εσείς.

Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Είπαμε ότι βγήκανε τα ρυπαρά γένη από μέσα, ήρθανε πρός το ζωτικό χώρο του Ελληνισμού , έμειναν στη Χαζαρία από τον 7ο αιώνα μέχρι και τον 13ο αιώνα που διελύθει η Χαζαρία υπήρχε μια σχέση αγάπης - μίσους μεταξύ του Βυζαντινού κράτους και της Χαζαρίας. Επειδή δεν είχαν θρησκεία τον 6ο αιώνα 674 εκάλεσαν 3 θρησκευτικούς ηγέτες να τους περιγράψουν τις θρησκείες τους για να αποφασίσουν πιά θρησκεία θα υιοθετήσουν σαν  δική τους. Παρουσιάστηκε ο Χριστιανός επίσκοπος, ο Μουσουλμάνος και ο Εβραίος. Δεν θα πάμε σε λεπτομέρειες. Είναι πολύ εύκολο να βρεθούν τα ιστορικά ντοκουμέντα και πως έγινε αυτή η αντιπαράθεση των τριών θρησκειών. Η απόφαση για την επιλογή θρησκείας ήταν καθαρά πολιτική απόφαση των ιθυνόντων. Του αυτοκράτορα όπως όπως μέχρι τη στιγμή εκείνη λεγόταν Μπουλάν. Μπουλάν δεν ήταν το όνομα αλλά ο τίτλος του αυτοκράτορα των Χαζάρων. Επειδή αριστερά βρισκόταν οι Μουσουλμάνοι και δεξιά οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι - δεν είχε γίνει ακόμα η ρήξη των εκκλησιών - αποφάσισαν ως πολιτικό αντίβαρο να παραλάβουν την εβραϊκή θρησκεία. Έτσι λοιπόν στην χώρα την Χαζαρία άλλαξαν τα ονόματά τους σε μία νύχτα. Ο Αυτοκράτοράς τους ο Μπουλάν ονομάστηκε Ιωσήφ και οι υπόλοιποι πήραν εβραϊκά ονόματα.

ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΕΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Ακολούθως ο Τζέκινς Χάν ένα άλλο υβριδικό φύλλο τον 13ο αιώνα εξεστράτευσε πάλι από την Μογγολία ως εδώ διέλυσε το κράτος των Χαζάρων. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ερευνήσετε περαιτέρω την συμβίοση των Χαζάρων με τους Βυζαντινούς. Πάρα πολλές αυτοκράτειρες του Βυζανίου ήταν Χαζαρίνες. Δέν υπήρχε συνέχεια στο θρόνο του Βυζαντίου. Ο ένας στρατηγός σκότωνε τον άλλο και δημιουργούσε την καινούρια γενιά αυτοκρατόρων.  Πολλές φορές πολλοί αυτοκράτορες έχαναν τον θρόνο τους και καταφεύγανε στην αυλή των Καζάρων οι οποίοι τους βοηθούσαν άν τους συνέφερε να επανακαταλάβουν τον θρόνο τους. Βλέπεται τώρα πως ειπισέρχεται το εβραϊκό στοιχείο επισήμως. Ούτε εκείνοι ήσαν πραγματικοί εβραίοι αλλά ούτε και οι Βυζαντινοί ήσαν Έλληνες. Οι μέν Χαζάροι χρησιμοποίησαν τον εβραϊσμό σαν προπέταμα, οι δε Βυζαντινοί χρησιμοποίησαν την Ελληνική γλώσσα και μόνον την γλώσσα για να ονομάσουν τους εαυτούς τους Έλληνες. Ιστορικά ούτε ένας βυζαντινός αυτοκράτορας δέν ήταν Έλληνας. Με εξαίρεση ίσως τον Αδριανό τον Ε' ο οποίος μπορεί να ήταν Έλληνας αλλά ήταν παρακειμόμενος του προηγουμένου αυτοκράτορα τον οποίο εκθρόνισε και του πήρε το θρόνο. Έχουμε τώρα δύο λαούς, τους βυζαντινούς και τους Χαζάρους οι οποίοι χρησιμοποιούν ένα εντελώς ψεύτικο προσωπείο για να καταλάβουν την εξουσία και να κυβερνούν το ανθρώπινο γένος της εποχής εκείνης. Όταν ο Τζενκις Χάν διέλυσε τη Χαζαρία όλοι αυτοί είχαν αρχίσει από τον 9ο αιώνα είχαν αρχίσει την έξοδό τους πρός τη βόρεια Ευρώπη. Από εδώ θα διαπιστώσετε και την καταγωγή των Σκυθών και όλων των βορειοευρωπαίων δηλαδή Ρωσία, Πολωνία,Ρουμανία δηλαδή τα Μογγολικά φύλλα κατέλαβαν την βόρειο Ευρώπη και οι Ρωμά που βίσκονται στην Ελλάδα σήμερα είναι φύλλα Μογγολικά.

ΤΟ 0,17% ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 92% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Καταλαβαίνεται λοιπόν διεσπάρησαν σε όλη την Ευρώπη και είχαν ήδη προσλάβει την εβραϊκή θρησκεία. Αυτοί είναι οι εβραίοι Εσκενάζι. Οι Εσκενάζι εβραίοι δεν μιλούν την παλαιά Αραμαϊκή γλώσσα των εβραίων. Ομιλούν ένα ιδίωμα δικό τους που είναι Μογγολική μαζί με ελάχιστες φράσεις γερμανικές και την ονομάζουν Γίντις. Έτσι ονομάζεται η γλώσσα των Εσκενάζι, Γίντις.  Σήμερα αυτοί αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Είτε κομμουνιστικές είναι είτε οτιδήποτε, το 92% των θέσεων εξουσίας έχει καταληφθεί από το 0,17% της ανθρωπότητας. Οι Έλληνες από την άλλη μεριά είναι το 0,2% όλου του ανθρωπίνου γένους που σημαίνει  περίπου σήμερα 15 εκατομμύρια ανά την γή. 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ


Ποιά είναι η διαφορά αυτών των 2 D.N.A. Όλα  ξεκίνησαν από την πρώτη δημιουργία τους ανθρώπου. Σήμερα με επιστημονικές αποδείξεις έγινε πριν από 234,500 χρόνια απο σήμερα. Όλοι εμείς, Κινέζοι, Μογγόλοι κλπ είμαστε Ηomo sapiens sapiens. Δεν είναι η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου γένους. Η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους ήταν ο Homo Neaderthalς. Έφτασε λοιπόν σε κάποιο σημείο ακριβώς 79,000 χρόνια πρίν να εξαφανιστεί ο Homo Neaderthalς και να επικρατήσει ο  Ηomo sapiens. Συνυπήρχαν οι δύο από το 235,000 για 165,000 χρόνια. Ο Ηomo sapiens έχει χωρητικότητα στόν εγκέφαλό του 1350 γραμμάρια ενώ ο  Homo Neaderthalς είχε μόνο 495. Ο λόγος είναι ότι προστέθηκε στον εγκέφαλο που ήταν διφυής του Homo Neaderthalς και ένα τρίτο κομμάτι που ήταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ο φλοιός του εγκεφάλου. Έτσι αυξήθηκε η κρανιακή κοιλότητα για να μπορεί να περιέχει τον αυξημένο σε βάρος εγκέφαλο και καταλαμβάνει πραγματικά σε βάρος, τα 3/5 του βάρους του εγκεφάλου είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος ο εξωτερικός. Δεν θα αναλύσουμε τον εγκέφαλο. Αυτό είναι άλλη ιστορία. Τι έγινε κατόπιν της δημιουργίας του Ηomo sapiens. Αυτός έγινε αντικείμενο γεννετικών πειραμάτων. Αυτά τα γεννετικά πειράματα δημιούργισαν τα ρυπαρά γένη. Τα υβρίδια όπως τα είπαμε ενώ το θεϊκό σχέδιο ήταν η ανάμειξη του D.N.A. του ανθρωπίνου γένους με τους θεούς !!!

ΟΙ ΕΛ - ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Αυτούς που εμείς ονομάσαμε θεούς δέν ήταν ποτέ θεοί. Σας είπα προηγουμένος ό,τι ο Δίας και οι 3 στρατηγοί που εξεστράτευσαν πρός την κίνα πριν από 6.500 χρόνια ήσαν παιδιά του Διός. Το αυτό συμβαίνει και με όλους τους ΕΛ. Αυτοί είναι οι ΕΛ. ΕΛ σημαίνει αυτοί που κατήλθαν από ψηλά. Αυτοί λοιπόν διάλεξαν τον Ελληνικό χώρο να "συνέλθουν" και ξέρετε τι σημαίνει αυτό … συνέρχομαι . Οι ιοί των θεών ηρέσθησαν τις θυγατέρες των ανθρώπων, συνήλθαν μεθ'αυτών και δημιούργησαν τους Ήρωες. Τους επιφανείς Ήρωες εις την Γαία. >> στο κεφ. 20 στίχ. 6  Θεογονία του Ησιόδου Ο Ησίοδος ξεκίνησε από το χρυσούν γένος, αργυρούν, χάλκινον, το ηρωϊκό και τελευταίο το σιδηρούν γένος. Έτσι λοιπόν το δικό μας D.N.A. είναι ανάμειξη του  D.N.A. του Ηomo Sapiens με το D.N.A. αυτών που κατήλθαν από πάνω. Το άλλο D.N.A. είναι γεννετικό πείραμα. Το οποίο πείραμα χρησιμοποίησε ότι απόβλητο θα μπορούσε να έχει ο πλανήτης για να φτιαχτεί ένα όν το οποίο να είναι υπάκοο και ανθεκτικό. Αυτός ήταν ο σκοπός των γεννετικών πειραμάτων.

ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ


Αυτά που σας λέω δεν τα βγάζω από την φαντασία μου. Τα τελευταία 14 χρόνια έχουμε επιπλέον την δυνατότητα επιστημονικώς α) Να καθορίσουμε ακριβώς που και πότε γεννήθηκε ο πρώτος  Ηomo sapiens. β) Γνωρίζουμε επίσης το γονίδιο Έψιλον το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2007. Το γονίδιο Έ ανοίκει στο συγκεκριμένο τοποθεσία Β1111 του Υ χρωμοσώματος του ανθρώπου , μεταβιβάζεται δηλαδή μόνο διά του ανδρός. Αν δείτε ποιοί πλυθισμοί έχουν γονίδιο Έψιλον  είναι κατεξοχήν ο Ελληνικός χώρος, η Αλβανία, η Ιταλία, η Τουρκία, η Γαλλία, και όσο προχωρούμε πρός τις βόρειες χώρες λιγοστεύει. Παρόλο που ο Πυθέας ο Μασαλιώτης έφτασε ως την Θούλη και την Υπερβορέα και δημιούργισε όλες τις πόλεις και τον πολιτισμό στης βόρειες Σκανδιναβικές χώρες.

Τώρα φαντάζομαι πως έχετε μία γενική άποψη ποιό είναι το δικό σας το D.N.A. και ποιό είναι το άλλο D.N.A. Εκείνων λέγεται Υβρίδιον ενώ εσείς είστε σπέρμα θεών. Αυτή είναι η διαφορά.

4 ΦΥΛΛΑ

Τα πρώτα φύλλα που κατέβησαν ήταν τέσσερα. Οι Δραβίδες, οι Άρειοι, οι Γαννυμάδες και οι Μινύες. Οι πρώτοι ήσαν οι Μινύες και οι Άρειοι οι οποίοι κατέβηκαν σε δύο χώρους. Στην Κρήτη και στο Λύκειον όρος της Αρκαδίας. Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι τόποι που πραγματικά μεταφέρθει ο Ελληνικός πολιτισμός. Ο Ελληνικός πολιτισμός έχει τη σιγουριά της ιδιοκτησίας του πολιτισμού της γής  και δεν χρειάζεται να πάει πουθενά να ψάξει να πάρει κάτι άλλο. Ενώ οι άλλοι που ξέρουν πως δέν το έχουνε κηνυγούν εμάς διαχρονικώς.

ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Αφού καταλάβατε τώρα τις δύο ομάδες του   D.N.A. να πούμε η ομάδα των Χαζάρων κατέχουν το 92% των θέσεων εξουσίας στη γή. Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα  της Γής!  Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα,  το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ.

Η Κύπρος είναι πιό περίπλοκη ιστορία διότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου δέν είναι ιδιοκτησία τους. Η Βίκυ Χαραλάμπους είναι μία Ηρωϊδα η οποία πίσω απο τη σκηνή δούλεψε την Κύπρο για πολούς μήνες. Πήγε για 8 μέρες και μετά από εννέα μήνες ήταν ακόμα εκεί. Θεωρήσαμε πως η Κυπριακή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε πιο εύκολα να αποδεχτεί τα 50 δίς. Δέν είναι απόψε της ώρας να σας πώ τι διημείφθη στην Κύπρο Υπάρχουν όλα τα ιστορικά καταγεγραμμένα στοιχεία.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η Κεντρική τράπεζα της Ελλάδος - η Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργήθηκε το 1928. Το κεφάλαιο για να δημιουργηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος κατετέθει εξ'ολοκλήρου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.  Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε δημιουργηθεί το 1841 με μετοχικό κεφάλαιο των αδερφών Ρόθτσάϊλντ. Περίπου το 90% του κεφαλαίου είχε κατατεθεί από ξένες δυνάμεις. Βάλανε διαφορετικά ονόματα ηγετών της Ευρώπης τότε αλλά όλα ήταν εκ του παρασκηνίου κοντρολαρισμένα από την οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Το 1831 δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια. Ο λόγος ήταν ότι επέμενε να δημιουργήσει Ελληνική Κεντρική Τράπεζα. Οι αδελφοί Κουντουριώτη είχαν υποσχεθεί να καταβάλουν το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων που χρειαζόταν για να δημιουργηθεί η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Παρενέβησαν οι Εγγλέζοι και έπεισαν τον Μιαούλη και πυρπόλησε όλον τον Ελληνικό στόλο στην Ύδρα τον οποίο είχε χτίσει με πολύ ιδρώτα ο επαναστατημένος λαός.  Επυρπόλυσε λοιπόν ο Μιαούλης στην Ύδρα όλο τον Ελληνικό στόλο διότι ο Άγγλος Πρέσβης  υποσχέθηκε πως η Αγγλία θα αντικαταστήσει τον Ελληνικό στόλο. Ο μοναδικός σκοπός ήταν για να υποτιμήσουν την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια και εντέλει έβαλαν τους Μαυρομιχαλέους να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ. 9 Σεπτ του 31. Αμέσως μετά στην Ελλάδα έφτασε ένας από τους γόνους της οικογενείας Ρόθτσάϊλντ και το 1841 δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα. Η οποία στο καταστατικό της λέει τα εξής.
1) Απαγορευετε στο Ελληνικό κράτος να κάνει οποιαδήποτε έρευνα λογιστική στην Εθνική Τράπεζα.
2) Έχει αποκλειστικό δικαίωμα να εκτυπώνει τις δραχμές.
3) Η διοίκηση της Εθνικής Τραπέζης είναι ιδιωτική και μόνο ένας αντιπρόσωπος του κράτους μπορεί να έχει παρουσία στο διοικητικό συμβούλιο, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

192 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Τα δικαιώματα τα μετεβίβασε η Εθνική Τράπεζα το 1928 στην Τράπεζα της Ελλάδος.  Το μετοχικό κεφάλαιο της τραπέζης της Ελλάδος δηλαδή ήταν εξ'ολοκλήρου ιδιοκτησία των αδερφών Ρόθτσάϊλντ. Ο κύριος Προβόπουλος σήμερα δηλαδή δεν είναι υπάλληλος του Ελληνικού κράτους. Δέν παίρνει εντολές από τον Σαμαρά και τον κύριο Στουρνάρα ή οποιαδήποτε άλλη δύναμη. Εντολές πάιρνει από τα αφεντικά του. Οι απολαβές του κυρίου Προβόπουλου αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.  Συγκρίνετε τα αυτά με τη θεία την Καλλιόπη από το χωριό  η οποία έπαιρνε σύνταξη 380 και τώρα παίρνει 220. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι της Ελλάδος.  Δέν είναι δική σας είναι δική τους. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνανε εδώ, το κάνανε και σε όλο τον κόσμο. 192 κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Κεντρικές τράπεζες και άλλες που δεν ανήκουν έχουν φερέφωνα όπως τον κύριο Δημητριάδη στην Κύπρο ο οποίος αρνήται να υπακούσει τι εντολές του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας έδωσε εντολή στον κύριο Δημητριάδη να ελέγξει κα να πιστώσει τα χρήματα στον Κυπριακό Λογαριασμό και αυτός είπε "Δέν το κάνω. Δέν παίρνω από σένα εντολές".   Τρείς φορές παρουσία της Βίκυς Χαραλάμπους μέσα στο σπίτι του Προέδρου.

ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Δεν πρέπει να έχουμε συναίσθημα. Όταν μιλάς για χρήμα είναι μόνο αριθμοί. Μελετήσαμε τους αριθμούς γιατί μόνο με λογική θα αντιμετωπίσουμε το θηρείο που είναι απέναντι. Ακούστε λοιπόν τί κάνανε στον Ελληνισμό.  Ο Ελληνισμός ανθούσε την εποχή εκείνη. Από το 1841 που δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα μέχρι το 1903 ίσως θυμάσται είχαμε μόνο την Ελλάδα της Μελούνας. Η Κρήτη δέν ήταν μέρος του Ελληνικού χώρου. Μακεδονία, Ήπειρος …. ο Ελληνισμός που βρισκόταν; Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη…. επειδή η Εθνική Τράπεζα είχε δημιουργηθεί με νόμισμα τη δραχμή δέν μπορούσε να ενεργοποιηθεί σε αυτόν τον χώρο του Ελληνισμού. Έτσι λοιπόν δημιούργησαν κάτι που ονομάζεται Τράπεζα της Ανατολής (Banque De Orient ) Αυτό είναι ένα υβρίδιον - και πάλι - με το προπέτασμα ότι είναι Ελληνική Τράπεζα. Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης αυτής κατετέθει 50% από τους Γερμανούς και 50% από τους Γάλλους. Δηλαδή την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας και την κεντρική τράπεζα της Γαλλίας οι οποίες και οι δύο τράπεζες ήσαν ιδιοκτησία της ιδίας οικογενείας. Η τράπεζα άνοιξε με το νόμισμα χρυσό Γαλλικό Φράγκο. Όλες οι συναλαγές και οι λογιστικοί έλεγχοι της τραπέζης αυτής γινόταν με το χρυσό Γαλλικό Φράγκο.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα,  Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Καζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια.  Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος. Σας είπα προηγουμένως πως και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός "να ιδιοποιηθούμε" αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου εδήλωνε κέρδη ετησίως από ένα εως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450.  Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δέν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στος Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν ασχέτως το "της Ελλάδος " το βγάλαμε πρίν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως - ο Δούρειος Ίππος - και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλέγει τεράστια ποσά απο τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επιδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής.  Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δέν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Καζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθετε πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.  Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δέν μετεβιβάσθει στην εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7 και 1/4 % και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στούς μετόχους οι οποίοι χάρην ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάσται δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δέν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου πρός την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων '32, '33, '34, '35 και '36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του '36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα απο την τράπεζα της Ανατολής. Αυτό βρισκόταν εκεί εως τις 30 Δεκεμβρίου του 1936. Τότε ανελήφθει αυτό το ποσόν και εξαφανίστηκε. Δεν γνωρίζει κανένας που πήγε. Εκκαθάριση της Τραπέζης δεν έγινε ποτέ. Σας υπενθυμίζω όμως πως ιστορικά στις 4 Αυγούστου του '36 ανέλαβε την Ελλάδα ο Ιωάννης Μεταξάς.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ & DEUTSCHE BANK


Το κεφάλαιο αυτό εξαφανίστηκε 3 μήνες αφότου ανέλαβε ο Μεταξάς. Ξέρετε που κατέληξε αυτό το κεφάλαιο; Στην Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας και χρηματοδότησε το Γ' Ράϊχ. Αυτά τα κανόνια και τα όπλα  με τα οποία ήρθαν να μας καταλάβουν οι Γερμανοί έγιναν με Ελληνικά χρήματα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο περίεργη είναι η ιστορία. Η Deutsche Bank σήμερα  είναι 100% κεφάλαια της Τραπέζης της Ανατολής. Τα περισσότερα για να μην σας πω όλα τα ιδρύματα που εδρεύουν στην Ελλάδα αρίζοντας από τα όμορφα ιδρύματα του Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Μποδοσάκη κλπ είναι όλα δικά σας χρήματα. Ιδιαίτερα εσείς που είστε από τη μεγάλη γή της Ιωνίας να θυμάστε ότ,τι οι γιαγιάδες σας και οι παπούδες σας είναι εκείνοι που χρηματοδότησαν το παγκοσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Καταλαβαίνεται λοιπόν ό,τι "έστι δίκης οφθαλμός".   Οι καζάροι λοιπόν είναι οι 10 αυτές οικογένειες που κοντρολάρουν το τραπεζικό σύστημα- αυτοί κάνουν κουμάντο στη γή. Είναι το 95% των κατοίκων του Ισραήλ- εβραίοι Εσκενάζι. Αυτοί λοιπόν που έχουν το Ισραήλ δέν είναι εβραίοι . Δέν είναι οι εβραίοι της διαθήκης. Οι εβραίοι της διαθήκης είναι το υπόλοιπο 5% και δέχονται την ίδια καταπίεση που δεχόμαστε κι εμείς. Δέν φταίει ο εβραϊκός λαός. Δεν έχει καμία σχέση ο εβραϊκός λαός.

ΖΕΥΣ - ΖΗΝΑΣ - ΖΙΟΝ - ΣΙΩΝ


Η λέξη Σιωνισμός ούτε θρησκεία είναι ούτε οργανισμός είναι ούτε κίνημα είναι ούτε μυστική οργάνωση. Είναι μόνο ένα πράγμα. Η επιβίωση του κράτους του Ισραήλ. Τίποτε άλλο. Το τραγικό είναι πως ο ναός του Σολωμόντος χτίστηκε αφού κατακρημνίστηκε το ιερόν του Διός. Ο Δίας ονομαζόταν και Ζήνας Ζεύς. Το ιερό του Διός ονομαζόταν Ζίον και η λέξη Σιών είναι δηλαδή Ελληνική. Άλλο παράδειγμα το Σουέζ άν το αντιστρέψουμε θα δούμε τι σημαίνει - ΖΕΥΣ . Το ίδιο συμβαίνει με το φράγμα του Ασουάν - ΝΑΟΥΣΑ.  Δέν υπάρχει κάτι σε αυτή τη γή που να μήν είναι συμβολισμός. Και μιά που μιλάμε για συμβολισμό ας δούμε τι λένε οι δέκα εντολές. " Έξ'ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου" είπε ο Γιαχβέ στον Μωυσή να πεί. Εμείς τις κάναμε 5. Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου Saturnus Day Saturday. Ενώ η Κυριακή είναι ημέρα του Απόλλωνος του Ηλίου φωτός Sunday. Επειδή αυτά τα δύο D.N.A. τσακώνονται διαχρονικώς. Για να υπάρξει ισσοροπία έχουμε δύο ημέρες αναπάυσεως. Μία υπέρ του Κρόνου και των αποστατών και μία ημέρα των Ελλήνων και του Απολλωνίου φωτός. Εξακολουθώ λοιπόν να σας λέω τι ακριβώς συμβαίνει.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A.
Κάποια στιγμή τον 2ο αιώνα οι Λύβιοι εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Στην Καρχηδόνα και στην Λιβύη κατεσφάγησαν σε μία νύχτα 225 χιλιάδες Έλληνες που βρισκόταν εκεί. Ήταν Ελληνικός Κόσμος η Λιβύη. Στήν Κύπρο εν μιά νυχτί οι εβραίοι κατεκρεούργησαν 250 χιλιάδες Ελλήνων Κυπρίων. Η Κύπρος σήμερα θα ήταν το κεντρικό γεωφυσικό τμήμα του Ισραήλ εάν ο Αυτοκράτωρ Τραϊανός  ο οποίος έσπευσε από μία εκστρατεία πρός Ανατολάς να επαναφέρει την Κύπρο κάτω από την Ρωμαϊκή κυριαρχία. Είναι διαχρονική αυτή η αντιπαράθεσις. Το Saturday & Sunday δεν είναι τυχαίο.

Το πώς τώρα ο Κρόνος - σας παραπέμπω στόν Ησίοδο "Ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του. Επαναστάτησε εναντίον του θείου σχεδίου. Ήταν ο αποστάτης.

 Οι πλανητες είναι Ερμής Αφροδίτη, Γή, Άρης, Δίας, Κρόνος,Ουρανός , Ποσειδώνας, Πλούτωνας. Όλοι έχουν ονόματα αρχαίων θεών με μία εξαίρεση μόνο. Τη Γή. Μόνο η Γή δέν έχει το όνομα αρχαίου θεού. Γιά ποιό λόγο; Στόν τόπο αυτό η Γή μας είναι ένα κομμάτι του Φαέθωντος - Απόλλωνος. Η Γή ήταν τμήμα του πλανήτη Φαέθων Απόλλων. Στο τέλος ενός μεγάλου Ενιαυτού όπου εγίνετο μία μεγάλη αντιπαράθεσις. Χρησιμοποιήθησαν τρομακτικά όπλα. Διελύθει ο Φαέθων σε δύο κομμάτια Το ένα είναι στη ζώνη των αστεροειδών που βρίσκεται μεταξύ των πλανητών Άρεως και Διός. Το άλλο είναι η Γή. Με τους δύο αυτούς συμβολισμούς  Σάββατο και Κυριακή, όπως επίσης και η ονοματοθεσία των πλανητών καταλαβαίνεται τις δύο δυνάμεις που επικρατούν στόν πλανήτη. Το Ελληνικό D.N.A. και το άλλο D.N.A. Δέν υπάρχει τρίτη δύναμις. Έχετε απόλυτη υποχρέωση  να υποστηρίξετε το Ελληνικό D.N.A..

ΤΟ ΑΛΛΟ D.N.A. & Ο ΧΡΥΣΟΣ


Οι ιδιοκτήτες της Κεντρικής τράπεζας της Αμερικής, της Γερμανίας, της Γαλλίας, όλων των χωρών του κόσμου  και της Ελλάδας είναι οι ίδιοι. Όταν εμείς ήρθαμε γιά να πούμε πως θέλουμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα απο τους Καζάρους δέν εννοούε μόνο την Ελλάδα. Δέν ξέρω άν ακούσατε τον Αρτέμη εχτές είπε: "Εμένα η αποστολή μου είναι να απελευθερώσω την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο γιατί σε πολύ μικρό διάστημα θα σε κατασπαράξουν πάλι. Επομένως η Ελλάδα θα γίνει το παράδειγμα που θα μιμηθεί η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλλία, η Γαλλία. Πώς θα γίνει αυτό; Σε Ελληνικά χέρια υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό εργαλείο. Α' και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι δύο τράπεζες αυτές οι B.I.S. και η Κεντρική Τράπεζα δημιουργήθηκαν από τους Καζάρους με σκοπό να μαζέψουν όλο τον πλούτο της Γής. Στόν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο πηγαίναν σε όλα τα κράτη και πέρναν το χρυσάφι για να μήν το πάρουνε οι αντίπαλοι. Εντωμεταξύ αυτοί χρηματοδοτούσαν και τους μέν και τους δε. Δημιούργησαν το αίσθημα του φόβου στούς λαούς. Να σκεφτείτε ότι από τις Φιλιππίνες πήραν 770.000 τόνους χρυσό. Ανάλογο πήραν και από την Κίνα. Αυτό τον χρυσό τον παίρνανε και δίνανε ομόλογα. Παίρνω χρυσό σου δίνω ομόλογα. Όποτε τον ζητήσεις θα στον δώσω πίσω με κάποιο επιτόκιο 4 και 1/4 %. Αυτά τα ομόλογα όποιος τα έχει, έχει δικαιωμα σε όλο το χρυσάφι της γής. Δεν θα πώ παραπέρα ποιός και ποιοί τα έχουν. Καταλαβαίνεται όμως τώρα ότι για να φυλαχθεί αυτός ο χρυσός έπρεπε να δημιουργήσουν ένα μηχανισμό. Ο μηχανισμός δημιουργήθηκε με συγκεκριμένες παραμέτρους και συγκεκριμένα έγγραφα. Τα οποία αποδεικνύουν. Σκεφτείτε ποιός έχει και αυτά τα έγγραφα. Όποιος κατέχει τα ομόλογα και τα έγγραφα αυτά ελέγχει όλο τον πλούτο της γής. Καταλαβαίνετε την αντιπαράθεση που γίνετε σε αυτά τα υψηλά κλιμάκια για το ποιός θα επικρατήσει. Μήν νομίζετε ότι κερδίσαμε. Θα κερδίσουμε αν είμαστε όλοι μαζί. Να το απαιτήσουμε όλοι μαζί.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ E.N.D. ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΡΑΚΗ
ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 01/07/2013
ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ D.N.A.& ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!
(Απομαγνητοφώνηση και γενική επιμέλεια κειμένων : Αδριανός Μπεζούγλωφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...