ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ - Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΟΙΚΟΖΗΝ" 29-6-13 KONTRA CHANNEL

MIA ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γ. ΔΙΑΒΑΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ E.N.D. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29-6-2013 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ E.N.D. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ. Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΥΤΗ. ΛΕΙΠΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...