ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ E.N.D ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 28-6-13 (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

Η ΑΝΥΣΥΧΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΟΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΡΙΧΝΟΝΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ!!!!! 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...... "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥΣ Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ "ΚΟΥΦΗ" ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

Η ΑΝΥΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ, ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ....

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28-6-2013 ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤOY ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D. KAI TOΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Ή ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

"ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ"
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;;;;;ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔHΛΩΣΗ END ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 28-6-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...