ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν εκεί! (δείτε το βίντεο)

Φωτογραφία για Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν εκεί! (δείτε το βίντεο)

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήταν εκεί… Πιο δυνατός και αποφασισμένος από ποτέ. Δίπλα του στάθηκαν άνθρωποι και κινήματα από κάθε γωνιά της Αθήνας! Το κάλεσμά του είχε μεγάλη ανταπόκριση!

Το ΧΩΝΙ βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος από νωρίς. Ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν.

Ο Στέλιος, το παιδί που θαυμάζει όλη η Ελλάδα, ο γιατρός που αγωνίζεται και προσφέρει σε κάθε συνάνθρωπο, ήταν χαμογελαστός και αποφασισμένος. Το μήνυμά του ξεκάθαρο… Τα πάντα είναι δυνατά, όλα γίνονται, καθετί ανατρέπεται και «διορθώνεται»!

Οι πολιτικές που ακολουθούν οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και έφεραν την κοινωνία στην καταστροφή δεν είναι ανίκητες. Ο Στέλιος το πιστεύει και το φωνάζει… Και μας καλεί να δώσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Βασίλης Νούσης:


Πηγή: logioshermes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...