ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;... Τα Ελληνικά Υπερόπλα... αναστατώνουν την Τουρκία!!!

Τα πρωτοείπαμε στην «Ε.Ω.» από... τον Φεβρουάριο του 2012!!! 


Έλενα Λαβασσά lavelena@live.com

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου όλου, τέρμααα!!! Τί άλλο να πεί κανείς;;; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τον πρόλογο του πόσο μεγάλοι είμαστε για να μας αντέχουν «κάποιοι»... βασικά έχει πολύ, όμως ζουμί, αυτή η κουβέντα! Γιατί όλοι μας έστω και υποσυνείδητα ξέρουμε ποιός είναι. Μάλλον ποιοί, γιατί... πρόκειται για διασκορπισμένη φυλή! Που λόγω αυτού είχε από πάντα τη δυνατότητα να ελίσσεται ή να «διαχέεται» αν θέλετε, μέσα στους κόσμους της γης, να αναδύεται με τους εν λόγω κάθε φορά ανθρώπους της και να ισορροπεί έτσι ανά κρυφές δραστηριότητες με σκοπό ιδιοτελή, εγωϊστικό, και αρκετά συμφεροντολογικό προς όφελός τους, και (φυσικά) εναντίον μας!
Εγώ ξερω πως φυλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά!!! Λοιπόν ας είμαστε τακτικοί, είναι η γνώμη μου, για να μην «πεινάσουμε» προτού να έχουμε «μαγειρέψει»... Ορίστε λοιπόν στο πιάτο μας ο λόγος περί του Έλληνα, που σημαίνει: σοφός άνθρωπος, φωτισμένος, Σελλήνιος!!!... Ο ένας και γεμάτος, τεραστίας διαστάσεως φωτισμένος (όχι πέ-φωτισμένος!...) νούς των Ελλήνων, και τα θαυμαστά αυτά έργα του! Που πιάστηκε από τη μύτη όμως, ακριβώς όπως ο Καραθεοδωρής, δυστυχώς, που κατά λάθος του παρέδωσε στον Εβραίο, Αινστάιν την θεωρία της σχετικότητος, κι εκείνος φυσικά εντελώς (σαν Εβραίος που ήτανε) την εκμεταλλεύτηκε! Την ευκαιρία... Έτσι λοπόν κάποιος Εβραίος κατοχύρωσε βάζοντας στη «τσέπη» ΔΙΚΑ μας Ελληνικά υπερόπλα που για αυτά γίνετε λόγος από τη Τουρκική κυβέρνηση. Καλό αυτό άμα το σκεφτείς  πως μας... υπερτιμά!!!
Να και τώρα που βγήκε αυτή η πληροφορία από το στρατιωτικό ρεπορτάζ, ή και το γεωπολιτικά άμα θέλετε. Πως δηλ. οι Τούρκοι... ταράχθηκαν από ένα «παράξενο» Ελληνικό αεροπλάνο, που (σύμφωνα πάντα με την είδηση του ρεπορτάζ) παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την πρώτη μέρα του μήνα Ιουλίου!!! Τα τουρκικά ραντάρ δεν το «πολυέπιασαν» και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι Τούρκοι ανησύχησαν... Γιατί οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, βασικά η φανατικά ανθελληνική ΜΙΤ, φοβούνται (για να μην πω, πως γνωρίζουνε κιόλας!) πως η Ελλάδα διαθέτει ανθρώπους που δεν θα αφήσουνε το Ελληνικό Έθνος να πεθάνει! Και δεν θα το αφήσουνε έρμαιο στους Τούρκους, φυσικά, για να επιβάλλουν αυτοί οι τελευταίοι τη νέα Οθωμανική αυτοκρατορία που θέλουνε...
Η «Ε.Ω.» ήταν και σ’ αυτό το θέμα μπροστά! Έκανε λόγο για τα Ελληνικά υπερόπλα σε σειρά δημοσιευμάτων της, με «μπροστάρηδες» τον Γιώργο Πάλμο και τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη, που τόλμησαν και παρουσίασαν το θέμα... τρομοκρατώντας τις γειτονικές μυστικές υπηρεσίες! Ειδικότερα, στην θρυλική πια συνέντευξη του Γιώργου Πάλμου (στον Ησαΐα Κωνσταντινίδη), ήδη από τον Φεβρουάριο του 2012, είχαν τονιστεί τα παρακάτω [ΣΗΜ.: παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το κείμενο, επειδή έχει τεράστια αξία! το κείμενο αυτό υπάρχει και στο βιβλίο των εκδόσεων «Ελεύθερη Ώρα», με τίτλο «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο]:
«Πέραν όλων αυτών των άκρως ενδιαφερόντων, θέσαμε στον εκλεκτό μας συνομιλητή το ζήτημα των περίφημων «υπερόπλων» (στρατιωτικών συστημάτων δηλ. προηγμένης τεχνολογίας), θέμα που σχετίζεται άμεσα με την άμυνα της χώρας μας και με τη γενικότερη ισορροπία των ελληνοτουρκικών – και όχι μόνο – σχέσεων. Κάτι το οποίο ιδιαίτερα σήμερα, σε μια περίοδο δηλ. μεγάλων ανακατατάξεων παγκοσμίως, αποκτά και άλλες πολύ σπουδαίες διαστάσεις... Είπε λοιπόν ο κ. Πάλμος για το μείζον αυτό θέμα:
          «Το ινστιτούτο μας έχει μία ομάδα εφευρετών, που είναι τρόπον τινά συνέχεια παλαιότερης ομάδας υπό τον Γεώργιο Γκιόλβα, και στην οποία συμμετέχει και η χήρα του Γκιόλβα. Η ομάδα αυτή, πέρα από τα όσα εκπληκτικά εφηύρε ο Γκιόλβας και μετά τον Νοέμβριο του 2003 που «έφυγε» ο Γκιόλβας, ασχολήθηκε έντονα με το να προσφέρει στον ελληνικό στρατό οπλικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας! Ένα οπλικό σύστημα, το οποίο επροσεφέρθη κάποια στιγμή στον ελληνικό στρατό είναι το Ε2-92. Το σύστημα αυτό «φοριέται» πάνω σε παλαιά αεροσκάφη τύπου Fantom και τύπου A7 Corsair, με συνέπεια τα αεροσκάφη αυτά να αποκτούν αορατότητα ως προς τα σύγχρονα αεροσκάφη F-16 κτλ.! Δηλαδή αν ο ελληνικός στρατός είχε αυτό το σύστημα θα είχε τη δυνατότητα να υπερνικήσει αστραπιαία την τουρκική αεροπορία, της οποίας το 87% αποτελείται από τελευταίου τύπου αεροσκάφη F-16, μιας και το σύστημα αυτό έχει την ικανότητα να εξαφανίζει στα ραντάρ των τουρκικών F-16 τα ελληνικά παλαιού τύπου αεροσκάφη»!...
          Ποια όμως η συνέχεια και η κατάληξη αυτής της τόσο φιλόδοξης και ενδιαφέρουσας πρότασης; Ο Γιώργος Πάλμος μας απάντησε ευθέως:
          «Υπήρξε μία αμφισβήτηση, όπως γενικά υπάρχει αμφισβήτηση στην Ελλάδα! Σας υπενθυμίζω εδώ ότι στο παρελθόν έχουν αμφισβητηθεί μεγάλες μορφές, όπως ο Σλήμαν, ο Καραθεοδωρής, ο Γκιόλβας και τόσοι άλλοι... Αυτή όμως η αμφισβήτηση εκάμφθηκε όταν έγινε άσκηση, στην οποία ελληνικά F-16 αντιμετώπισαν σε αερομαχίες παλαιού τύπου, προς απόσυρση, αεροσκάφη. Τότε τα υπερσύγχρονα F-16 ηττήθησαν κατ’ επανάληψη απ’ τα 50 και βάλε ετών αεροσκάφη που όμως έφεραν το σύστημα Ε2-92!!! Πιστοποιήθηκε έτσι ότι αυτό το σύστημα δίνει την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα επί του Αιγαίου, όχι μόνο στην αεροπορία, αλλά και στο ναυτικό μας! Κι αυτό, διότι δεν μπορεί το τουρκικό ναυτικό να αντιμετωπίσει «αόρατα» αεροπλάνα!... Άρα έχουμε κερδίσει κατά κράτος την Τουρκία μ’ αυτό και μόνο το σύστημα»!
          Και συνέχισε ο κ. Πάλμος την τόσο ενδιαφέρουσα αναφορά του:
          «Το περίεργο είναι ότι από το 2004, που εδόθη στην ελληνική αεροπορία αυτό το σύστημα δεν τέθηκε σε εφαρμογή, δεν τέθηκε σε χρήση! Πρόσφατα λοιπόν συνέβη κάτι το εκπληκτικό. Ενημερωμένος ο βουλευτής κ. Ηλίας Πολατίδης για τα γεγονότα αυτά έκανε ερώτηση στη βουλή. Η απάντηση του κ. υφυπουργού δείχνει ότι δεν έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αυτό το καταπληκτικό σύστημα! Θέτω λοιπόν το ερώτημα ‘’γιατί και ποιοι απαγορεύουνε τη χρήση αυτού του συστήματος’’»;...
          Τα παραπάνω είναι βεβαίως συγκλονιστικά και – κατά την άποψή μας – χρήζουν της περαιτέρω έρευνάς μας... Αξίζει εδώ, χωρίς φυσικά να εξαντλούμε καθόλου το θέμα, να παραθέσουμε και μερικά ακόμα στοιχεία που μας ανέφερε σχετικά με τα θρυλικά «υπερόπλα» ο ερευνητής Γιώργος Πάλμος:
          «Υπάρχουν προτάσεις, εκτός από αυτή των εφευρετών του Ε2-92, των εφευρετών μας και για υπερ-αεροσκάφη, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται με κανέναν τρόπο: είναι Stealth, υπερελαφρά (βάρους 480 κιλών το πολύ), ταχύτατα, διαθέτουν κινητήρες που δεν θέλουνε καύσιμο, άρα μπορούνε να πετάνε εκατοντάδες ώρες με αυτόματο πιλότο και με ηλεκτρονικό σύστημα τηλεχειριζόμενο)!... Να μην ξεχνάμε ότι το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο στρατιωτικό όχημα στον κόσμο εστάλη από την Ελευσίνα στη Ρόδο από τον Γεώργιο Γκιόλβα, παρουσία του βασιλιά, το 1956 αν θυμάμαι καλά! Άρα έχουμε ένα παρελθόν εμείς, το οποίο δεν πρέπει να το ξεχάσουμε, αλλά οφείλουμε να το συνεχίσουμε και να μπούμε πρώτοι στην παγκόσμια παραγωγή υπερόπλων, διότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό! Και όχι μόνο η δική μας ομάδα, αφού υπάρχουν και άλλες ερευνητικές ομάδες που έχουν αυτή τη δυνατότητα»!...  
          Ώστε... υπάρχει τελικά αυτή η μυστική ομάδα Ελλήνων, η «Νέα Φιλική Εταιρεία», που άρχισε ήδη να κάνει την εμφάνισή της ΚΑΙ στους αιθέρες του Αιγαίου; Αυτό είναι ένα ερώτημα που (πολλοί το πιστεύουν) σύντομα θα απαντηθεί! Μέχρι τότε οι Τούρκοι και οι υπηρεσίες τους θα ψάχνουν να βρουν τι κρύβεται πίσω από το «παράξενο» αεροσκάφος που τους μπέρδεψε, αποσυντόνισε και κατατρόμαξε!... Μάλλον θα ψάχνουν μάταια. Υπάρχουν και άλλα πολλά, που έχουνε να περιμένουν... «Περιμένετε και θα δείτε»!

1 σχόλιο:

woodiiis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Z5UJusQsmnY

1:45 και μετα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...