ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Στην Cosco η Αρχαια Σαλαμίνα και ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων!Αρνείται το ΤΑΙΠΕΔ να τον παραχωρήσει στον Δήμο Σαλαμίνας!!!


Απίστευτο και όμως αληθινό: Όποιος πάρει τον ΟΛΠ, που, όπως αποκάλυψε το «Παρών» την περασμένη Κυριακή, δεν θα πάρει μόνο το εμπορικό κομμάτι αλλά και το ιδιοκτησιακό, δηλαδή θα έχει στην κατοχή του και όλους τους χώρους που ανήκουν σήμερα στην εταιρεία, θα πάρει και την Κυνοσούρα, δηλαδή τον χώρο που υπάρχουν όλα τα ευρήματα από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, και εκεί βρίσκεται ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων!
Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Σαλαμίνας, Γ. Τσαβαρής, μιλώντας την περασμένη Κυριακή στο Κανάλι 1, ο δήμος έχει ζητήσει φορτικά εδώ και δύο χρόνια να του παραχωρηθεί ο χώρος για να διασωθεί και ενώ ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης έχει αποδεχθεί την πρόταση, το ΤΑΙΠΕΔ αρνείται πεισματικά και αποκλείει κάθε συζήτηση. Άρνηση πίσω από την οποία βρίσκεται η παραχώρηση στους Κινέζους μαζί με τον ΟΛΠ και τον χώρο που το 2021 θα απασχολήσει όλη την ανθρωπότητα γιατί θα γιορταστούν τα 2.500 χρόνια από την ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Σε λίγο θα πληρώνουμε εισιτήριο στους Κινέζους για να μάθουμε την Ιστορία μας. 

Τόσο η τοπική αυτοδιοίκηση όσο και οι φορείς και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν το αυτονόητο: Να μη θεωρούνται εμπορεύσιμοι οι αρχαιολογικοί χώροι του ΟΛΠ και να αποδοθούν άμεσα στον Δήμο Σαλαμίνας. Αρκετά ρεζίλι είχε γίνει η χώρα όταν ο Τύμβος ήταν θαμμένος μέσα σε τόνους σκραπ και αρκετά είναι τα αρνητικά σχόλια επειδή ο τάφος του Θεμιστοκλή βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό (ναυπηγείο) χώρο στην ίδια περιοχή.
Το θέμα θα πάρει διαστάσεις μια και ο Δήμος Σαλαμίνας θα το αναδείξει όσο μπορεί, ωστόσο το ερώτημα παραμένει: Μέχρι πότε σ’ αυτόν τον τόπο θα προσπαθούμε για τα αυτονόητα που οφείλει το κράτος μας να κάνει; 

Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!!!!!! ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ .....ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ  ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!

ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΑΜΕΣΑ  ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Η UNESCO ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΕΣ.
ΞΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ  ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΗΓΗ: http://salamina-press.blogspot.gr/2014/03/cosco_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...