ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα να μην πιάσουμε το θέμα της Λιβύης,όμως όταν βλέπεις την CIA να είναι στη Σαουδική Αραβία,να είναι στο Κουβέιτ, να είναι παντού, ετοιμάζει αυτή το έδαφος για να περάσουνε αμερικάνικα συμφέροντα, αλλά δεν είναι στην ουσία αμερικάνικα αυτά, είναι εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα. Ακόμα και απο τον πόλεμο του Ιράκ, θέλω να μου πείτε, η Αμερική, τι στο καλό εισέπραξε. Σαν κράτος τίποτα. Πλήρωσε ο φορολογούμενος καμιά πενηνταριά δις, και τι κέρδισε σαν κράτος; πετρέλαια; Το πήρανε εβραϊκες και σιωνιστικές εταιρίες και πλήρωσε ο αμερικανός, για να μπαίνει μέσα ο εβραίος, να παίρνει πετρέλαιο για εκατό χρόνια. Ο αμερικανός φορολογούμενος τι κέρδισε απο τον πόλεμο αυτό που έγινε για ''το καλό της ελευθερίας’' αφού η CIA τον έβαλε τον Σαντάμ πάνω, εγώ τον έβαλα; ή ο αμερικανός πολίτης τον έβαλε; Τελικά ποιανού είναι τα συμφέροντα; εβραϊκά ή αμερικάνικα; Τώρα για να μην κατηγορηθούμε,δεν κατηγορούμε όλους τους εβραίους,αλλά αυτούς που στοχευμένα κάνουνε κακό. Όπως θα μιλήσουμε και για πολύ κακόβουλους Ελληνες. Αυτοί είναι στην ίδια μοίρα με τον εβαιοσιωνισμό. Άρα λοιπόν η CIA είναι υπηρεσία που την φτιάξανε μετά την Bretton Woods, για να προσέχει τα παγκόσμια ταμεία και οι πολίτες να παίρνουν τα λεφτά που δικαιούνται και να μην τους τα παίρνουνε οι κυβερνώντες και οι τραπεζίτες. Γι’αυτό και επιτρέψαμε και βάλαμε CIA σ'όλες τις τράπεζες. Όλες οι κεφαλές των τραπεζών είναι CIA.

Γ. ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ: Στο κτηματολόγιο, δεν είναι καταγεγραμμένα αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως όχι, εδώ είναι το θέμα. Πώς θα φτιάξεις κτηματολόγιο όταν έχεις έναν κατσαπλιά, ο οποίος είναι μια υπηρεσία που ανεβοκατεβάζει το ακίνητο εδώ στην Ελλάδα που οι εβραιοσιωνιστές το έχουν κάνει μαγαζάκι τους; Εχουν την ΤτΕ, έχουν την Εθνική, η Εθνική έχει το χρηματιστήριο δικό της, αυτή το άνοιξε να ξέρετε, το παρακαταθηκών και δανείων, είναι της εθνικής, κι αν δεν το ξέρετε, μάθετέ το, το μετοχολόγιο το έχει πάλι η Εθνική,όλες οι μετοχές της Ελλάδος,περνάνε απο αυτήν, άρα τα έχουν όλα. Μετά φτιάξανε το ΤΧΣ το οποίο είναι πάλι των παλιόπαιδων, με κάτι χαρτούρες που΄χει μέσα.Οσα έχω δώσει εγώ για την Κύπρο, αυτοί έχουν βάλει μέσα ενα παλιόχαρτο και μου έχουν δεσμεύσει τις τράπεζες, η Πειραιώς δεν είναι κανενός, τελικά είναι όλοι άφραγκοι, όλοι κινούνται με τα χρήματα των Ελλήνων, την ΤτΕ δεν την ελέγχει κανένας με ειδικό άρθρο, την Εθνική δεν την ελέγξανε ποτέ, του Αρείου Πάγου του έχουν βγάλει το συκώτι, στη βουλή υπογράφουν ότι γουστάρουνε, κι εσύ συνέλληνα μιλάμε οτι εδώ είναι ο τόπος σου;

Γιώργος Αρίστογλου: Λέτε για την Πειραιώς...ο κύριος Σάλας δεν είναι ο ιδιοκτήτης που πήρε και την Αγροτική;

Αρτέμης Σώρρας: Ποιός Σάλας ιδιοκτήτης. Ενας άνθρωπος είναι εκεί πέρα,τον οποίο και τον κρατάνε και υπάρχει και περίπτωση να πάει και φυλακή. Ετσι είναι αυτές οι θέσεις. Δεν θέλει και πολύ να πάς και φυλακή, είσαι ήδη μέσα..

Γιώργος Αρίστογλου: Ναι ,αλλά το κράτος είπε οτι σταμάτησε το εθνικό κτηματολόγιο γιατί χτυπήσανε πάνω σε δημόσια ακίνητα τα οποία δεν είχαν καταγραφεί. Άρα τόσο καιρό, δεν έχουν πληρώσει ούτε φόρο, ούτε τίποτα.

Αρτέμης Σώρρας: Τι φόρο να πληρώσει ένα δημόσιο ακίνητο; Αφού είναι δημόσιο, είναι ολωνών μας. Εμείς πληρώνουμε,και πρέπει να είναι ανταποδωτικός ο φόρος. Σήμερα ο φόρος είναι σκλαβωτικός. Δεν έπρεπε να υπάρχουν φόροι, ειδικά έτσι.

Γιώργος Αρίστογλου: Πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, την αυριανή Μακεδονίας-Θράκης “το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης είναι παράνομο”. Πήραν άδεια για παραδειγμα για 500 τ.μ. και χτίσανε 8.500 τ.μ.,και δεν μπορούν να το πουλήσουνε λέει.

Αρτέμης Σώρρας:..να πουλήσουνε το αστυνομικό μέγαρο!Τελικά θα νοικιάζει η αστυνομία παράγκες απο τους γύφτους για να βάζει τα περιπολικά; Πώς το καταλαβαίνετε; Μας δουλεύουνε.

Γιώργος Αρίστογλου: Θα το πουλήσουνε λέει και μετα η αστυνομία θα νοικιάζει απο αυτόν που θάγοράσει το κτίριο.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, άν είναι δικό σου είναι ακριβό, ενώ άν νοικιάσεις είναι φθηνότερο, βέβαια.Τη νοοτροπία την καταλαβαίνεις; Σου διαλύουν την Ελλάδα, σου διαλύουν το στρατό, την αστυνομία,τις μυστικές υπηρεσίες,τη γλώσσα, την παιδεία, τις συντάξεις, τα ταμεία, τα πάντα Ελληνα!


ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ “ΒΑΣΙΛΙΑ”: ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ SOTHEBY’S


Γιώργος Αρίστογλου: Λοιπόν,έχω μπροστά μου την εφημερίδα του Σαββάτου 11/1/14, φύλλο 55, Κόντρα news, πρωτοσέλιδο: Ο πρίγκιπας Νικόλαος ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα...παρέδωσε το Καστρί ο Γιωργάκης στον γιό του κωσταντίνου,και στο συμβόλαιο που υπογράφηκε, τονίζεται οτι ο Νικόλαος θα σεβαστει το χώρο,και δεν θα γίνονται εκδηλώσεις που θα προσβαλουν ιστορικές μνήμες.Το κάστρο του γέρου της δημοκρατίας παραδοθηκε απο το Γιωργάκη, στο γιό του πρώην βασιλιά, Νικόλα, ο οποίος ετοιμάζεται να ιδρύσει το πολιτικό του κόμμα. Ο Νικόλαος που ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, επέλεξε ως τόπο κατοικίας το καστρί,για να ξεπλύνει το μοναχικό παρελθόν, αφού το νέο κόμμα θα απευθύνεται σε ευρύτερα στρώματα, και θα είναι πολυσυλλεκτικό.

Αρτέμης Σώρρας: Παρέδωσε το Καστρί..ήτανε κληρονομιά και παρέδωσε ποιανού; Δεν είχε χρήματα νάγοράσει το βασιλόπαιδο; Κι επειδή μάλλον δεν έχει χρήματα να αγοράσει, λέει του Παπανδρέου: δώσε μου τη βίλλα εμένα, αφού εσένα θα σε πάρουν στο κυνήγι, δεν θα είσαι εδω, άσε μου το σπίτι τουλάχιστον και θα σου υπογράψω κι ένα χαρτί για τα μάτια....κοίτα με τι ασχολειται ο Τύπος. Κοίτα πόσο παιχνίδι παίζουνε! Λοιπόν,αυτά δεν περνάνε αδερφέ! Εν τω μεταξύ,έχω να δώσω ένα μήνυμα στο γιό του βασιλιά. Ακου λεβέντη μου βασιλοπαιδάκι, ο πατέρας σου όταν ήρθε εδώ, κι ο παππούς σου, δεν φέρανε τίποτα εδώ, από την Ελλάδα πήρανε. Φάγανε, ήπιανε, κάναμε λίγο το κορόιδο. Εμεις δεν θελαμε βασιλιά, έχουμε το ιχώρ άμα θέλαμε βασιλικό αίμα,που είναι ο βασιλιας των βασιλιάδων.δεν θέλαμε γαλαζοαιματους, γιατί δεν έχετε και γαλάζιο αίμα. Αν ποτέ εξεταστείς και βγάλεις ελληνικό DNA ,να έρθεις να πολιτευτείς. Αν οχι, μην έρθεις, γιατί και το ονοματάκι σου λέγεται Γλίτσμπουργκ, το οποίο δεν είναι ελληνικό όνομα. Σωστά δεν το λέω; ΓΛΙΤΣμπουργκ..μην παρεξηγηθώ κιόλας!

Γιώργος Αρίστογλου: Γλικτσμπουργκ. Εντάξει, ας κάνουμε και κανένα λάθος, δεν πειράζει.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, ρε παιδι μου, ξέρω πώς είναι..αυτο το Γλίτσμπουργκ, είναι ένας λόφος κάπου βόρεια στην Αγγλία. Και για να έχουμε λοιπόν υπ'οψιν μας, ο πατέρας σου έκανε μια μήνυση στο ελληνικό δημόσιο, δηλαδή, όχι στα πολιτικά λειψανα, που τρώγατε και πίνατε όλοι μαζί με το βασιλιά. Για εκείνη τη δίκη,κι εγώ και ο συνέλληνας μου πληρώσαμε κάτι δισεκατομύρια. Μ'εκείνα εκεί εσύ έζησες καλά, μου το παίζεις λεζάντα με τα δικάμου τα λεφτά. Δεν έχεις δικά σου λεφτά,και μου το παίζεις και πρίγκιπας. Κι αντε και είσαι, όταν χρειάστηκε πάλι λεφτά ο πατέρας σου,οι εβραίοι της Ελλάδας, Μητσοτάκηδες, CIA κι όλοι οι άλλοι,υπογράψανε οτι ο μπαμπάς σου είχε περιουσία (δεν είχατε τίποτα), και πήρατε τα έπιπλα, αυτά που οι Έλληνες είχανε σκαλίσει και πληρώσει με το φόρο τους για το βασιλιά τους, που ποτέ δεν ήτανε δικός τους, μαζί με καμιά πενηνταριά κοντέινερς, αρχαίότητες. Απο πού τα βρήκατε; σας υπέγραψαν τάλλα τα χαζαρόπαιδα οι φίλοι σας και πουλάγατε την ελληνική περιουσία στο Sotheby’s. Tρία χρόνια το Sotheby's πούλαγε αρχαία! Τώρα τι άλλο θέλεις;Να διεκδικήσεις την ελληνική ψυχή;

Γιώργος Αρίστογλου: REAL ESTATE συστήνει η εκκλησία βασιζόμενη στη ρύθμιση του περασμένου φθινοπώρου και ετοιμάζεται να κάνει διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλου που θ'αναλάβει τη διαχείρηση της περιουσίας της.Οπως αναφέρουνε τα ΝΕΑ,πρόκειται για εταιρία αξιοποίησης της ακίνητης εκκλησιαστικής περιουσίας Α.Ε. Απο την αρχιεπισκοπή Αθηνών...πιο κάτω λέει οτι πρόκειται ν΄'αξιοποιήσει 25.000 στρέμματα περίπου στην Πεντέλη. Παλαιότερα η εκκλησία είχε επιχειρήσει να εγκαταστήσει μεγάλο φωτοβολταϊκό για 250 ακίνητα στην παραλιακή ζώνη, συν τα 1200 στρέμματα μεταξύ λίμνης Βουλιαγμένης και Βάρκιζας…

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Ποιάς περιουσίας; Aυτής που τους έδωσε ο Θεός;Οτι σας έχει δώσει ο κόσμος, είναι δικά σας. Ότι έχετε πάρει απο αλλού, δεν είναι δικά σας. Δηλώνω λοιπόν, σε όλα τα ''μαυροφορεμένα παιδιά’', που δεν είναι με την Ελλάδα, ό,τι ξέρω τα πάντα για τα κρυφά τηλεφωνάκια που κάνετε, ό,τι ξέρω τα πάντα, κι όταν έρθει η ώρα των Ελλήνων, θα με έχετε απέναντι σας.Τότε, όποιος δεν θα είναι με τα συμφέροντα αυτής της χώρας, θα είναι απέναντι.

Γιώργος Αρίστογλου: Εδώ τώρα η εφημερίδα, λέει αυτά που λέτε τόσο καιρό.Λέει οτι ο σύμβουλος που θ'αναλάβει να διαχειρίζεται την εκκλησία της αρχιεπισκοπής,στο πλαίσιο της ρύθμισης που είχε ψηφιστεί το περασμένο φθινόπωρο, η οποία αφορά σε συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, το δημόσιο θα κατέχει το 50% των μετοχών της εταιρίας,και συνεπώς θα εισπράτει το αντίστοιχο ποσοστό επί των εσόδων που προκύπτουν απο την αξιοποίηση των εκκλησιαστικών ακινήτων.

ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑ

Αρτέμης Σώρρας: Βλέπετε λοιπόν οτι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζευτούμε όλοι μια γροθιά και στο πρόσταγμα της Ελλάδος, η χώρα να έρθει στα χέρια μας,και τότε, όλοι αυτοί δεν θα ξαναπούνε ψέμματα, και δεν θα ξαναληστέψουν το κράτος μας. Όπως το βασιλόπαιδο που θέλει να κάνει κόμμα. Εγώ έχω μια πληροφορία οτι φτιάχνεται ένα υπερκόμμα. Να αντιμετωπίσει ποιόν; Εμένα; Την ΝΔ που δεν υπάρχει; Το ΠΑΣΟΚ που δεν θα μπεί στη βουλή; Τους ανύπαρκτους ΑΝ.ΕΛ; ή το ΣΥΡΙΖΑ που λένε οτι έχει 15% κι έχει 5-6%. Η πληροφορία μου λοιπόν λέει οτι στο υπερκόμμα θα είναι ο Νικόλας, αν πάει μόνο του για κόμμα είναι κομμένο. Αυτό θα πάει με Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ, Πολύδωρα, θα μαζέψει όλα τα λείψανα. Δεν φταίει αυτό που γεννήθηκε γιος του βασιλιά αλλά θέλω να σεβαστεί κάποια πράγματα που γίνανε κι οτι εδώ είναι Ελληνες, είμαστε το πιο φιλόξενο έθνος, αλλά όταν μας έχουν κλέψει και δυναστεύσει,καλύτερα να φύγει με την προϋπηρεσία που έχει η οικογένειά του.

Γιώργος Αρίστογλου: Αν σας ζητησει ραντεβού ο Νικόλαος θα πάτε;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν νομίζω οτι θάρνηθώ κανένα ραντεβού,ακόμα και μ'εχθρούς μου. Εχω δικαίωμα ν'ακούσω όλες τις απόψεις,κι αυτοί την δική μου.Εχουν δικαίωμα ν'ακούσουν την ελληνική φωνή.Εγώ δεν κρύβω αυτά που θα κάνω, είμαι ο μοναδικός ‘'παίκτης'' παγκοσμίως που λέω και τι θα κάνω. Άμα με χτυπήσεις πισώπλατα,δεν θα κάνω το ίδιο, θα σε γυρίσω προς εμένα και θα σε χτυπήσω. (μεταφορικά το λέω,θα σε χτυπήσω).

Γιώργος Αρίστογλου: Τώρα έρχονται εκλογές δημοτικές κύριε Σώρρα. Θα σας πλησιάσουνε πάρα πολλοί, για να είσαστε χορηγός στις εκλογές τους.Τι τους λέτε;

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Αρτέμης Σώρρας: Ενας Ελληνας με ελληνικό αίσθημα και DNA, να εκπροσωπεί το δήμο του. Να πετάξουνε τα παιδιά που έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους. Κατεβάστε ανεξάρτητους ανθρώπους. Αν πάει ένας υποψήφιος της ΝΔ ας πούμε, τι θα πάει να πει; Ψηφίστε με για να κάνω τι; Αυτοί που το παίζουν ανεξάρτητοι, είναι από πίσω “σκελετωμένοι” κομματάνθρωποι. Πρέπει να κατέβουνε με το πρόγραμμα των δήμων των άτοκων κεφαλαίων. Των δικών μας κεφαλαίων,των ελληνικών. Τους καλώ να έρθουνε να μου ζητήσουνε τα χαρτιά,να ενημερωθούνε,και να κατέβουνε με σημαία την ανάπτυξη για τον τόπο τους, κι όσοι έχουνε δυναμική παρουσία στο χώρο, με αυτά τα προγράμματα που είναι ανεξάρτητα και δικά μας, χωρίς τόκο. Είναι τρελλά ποσά, είναι σε προέγκριση αυτή τη στιγμή. ‘Αρα, και τα λεφτά υπάρχουν και ο θεσμός υπάρχει, οι δήμοι δηλαδή, και αν πάρουμε τα λεφτά μας, που είναι κόποι μας, και αποτέλεσμα φόρων παγκόσμιων. Το ότι πληρώναμε το βαρέλι το πετρέλαιο, είναι τα κέρδη μας εκει μέσα. Αν σήμερα ήμουνα αρχηγός κράτους, δεν θα έβαζα δικές μου εγγυήσεις, θα έβαζα του κράτους μου. Θα έπαιρνα το οικόπεδο 141113, θα έβαζα εγγύηση το περτρέλαιο που έχει μέσα και θα έπαιρνα όσα λεφτά θέλω. Αυτοί δεν το κάνουν γιατι δεν είναι Ελληνες. Δεν έχει η Ελλάδα ανάγκη εμένα, εγώ έχω ανάγκη την Ελλάδα. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να κατέβουνε ανεξάρτητοι με σημαία ελληνική, να πάρουνε το δήμο άξιοι άνθρωποι και να πιέσουνε το κράτος, να φύγουνε!

Γιώργος Αρίστογλου: Κλείνοντας λοιπόν την πρώτη εκπομπή του χρόνου με τον κύριο Σώρρα εδώ στο Εγγύς της Πόλεως, θα σας πω οτι στις 10 το βράδυ θα δείτε για πρώτη φορά το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού SORRAS FM, με 24ωρη εκπομπή απο το ραδιόφωνο του.

Αρτέμης Σώρρας: αγαπητοί συνέλληνες,η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα,Είναι σαν ένα τραίνο που κανένας μας δεν πρέπει να χάσει.Δεν θα ξαναβρούμε καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία απο αυτή. Είναι όλα ώριμα,και στην καλύτερη ώρα. Είναι η χρονολογία,ο χωροχρόνος. Ειναι θέμα αφανισμού του ελληνισμού.Ενωθείτε όλοι παρά τις διαφορές σας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ 13/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...