ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ & ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
Είναι η πέμπτη εβδομάδα τώρα που έχουν κατατεθεί όλοι οι φάκελοι προς τις κατευθύνσεις που πρέπει για να γίνει η τελική πίστωση του λογαριασμού των Δήμων που έχουν υπογράψει. Οι φάκελοι αυτοί έχουν κατατεθεί στην παγκόσμια τράπεζα στην Federal Reserve, στο Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και στο OITC. Είναι ογκώδεις φάκελοι, πάνω από 1.000 σελίδες ο καθένας και οι οποίοι φάκελοι περιέχουν όλα τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για γίνει η άμεσος, άμεσος πίστωση του λογαριασμού των Δήμων που έχουν υπογράψει. Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πως διακινείται το θέμα σε υψηλόβαθμο πεδίο / επίπεδο γιατί ίσως αυτό θα καθυστερούσε την διαδικασία όπως είναι. Εκείνο το οποίο βλέπω εγώ προσωπικά και επειδή ξέρω πως σκέπτονται δεν θέλουν να μας επιτρέψουν να επηρεάσουμε τις υποψηφιότητες. Εάν δηλαδή αύριο μάθαινε ο Ευτύχης ότι ο Δήμος Αποκορώνου έχει πάρει 1,5 δις καταλαβαίνεις ότι όποιος και να βάλει πλέον υποψηφιότητα στον Δήμο Κισσάμου λέγοντας ότι εγώ θα πάρω αυτό το πακέτο θα βγει δήμαρχος. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να προλάβουν, δηλαδή να προλάβουν να επηρεάσουμε τις υποψηφιότητες. Κατά 99% δεν θα το καταφέρουν, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και όπως πρέπει.

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 12-3-2014
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...