ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Δ΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών στο Καζακστάν (Φωτογραφίες)


 
Καζακστάν-  Από 30 - 31 Μαΐου 2012  πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Ειρήνης της Αστάνα του Καζακστάν το Δ΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Ηγετών.
Στις εργασίες συμμετείχαν 85 αντιπροσωπείες από 40 χώρες της Ευρώπης, εκπροσωπούντες Χριστιανισμό (Ορθόδοξοι, Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες), Ισλάμ, Ιουδαϊσμό, Βουδισμό, Σιντοϊσμό, Ινδουισμό, Ζωροαστρισμό καθώς και εκπρόσωποι  διεθνών οργανισμών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την Ορθόδοξη Εκκλησία εκπροσώπησαν:
Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ΄,  Οικουμενικό Πατριαρχείο - Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, Εκκλησία Γεωργίας -Μητροπολίτης Γκόρυ και Σαμταβίς Ανδρέας,  Εκκλησία Ρουμανίας - Πρωθιερέας Αλέξανδρος Σταν, Εκκλησία Τσεχίας και Σλοβακίας - Πρωθιερέας Μίλαν Γκέρκα.
 Πατριαρχείο Μόσχας - Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Αστανάς και Καζακστάν Αλέξανδρος, Επικεφαλής της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Καζακστάν, ο Επίσκοπος Μπακού και Αζερμπαϊτζάν και ο Επίσκοπος Σολνετσνογκόρσκ Σέργιος.

Δείτε και:-Αστάνα –Μια πρωτεύουσα γεμάτη αποκρυφιστικούς συμβολισμούς

Source: http://aktines.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...