ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Τί λέει το "κομμένο" κομμάτι της Pravda για Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία; Διαβάστε το!!!

Τί λέει το "κομμένο" κομμάτι της Pravda για Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία;


Όλως περιέργως λείπει ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, το οποίο αποκαλύπτουμε και παραθέτουμε , που εμπεριέχει προβλέψεις για σοβαρότατες εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδος , στα πλαίσια του Μνημονίου. Ίσως γιαυτό κρύφτηκε.!!!
Η μυστική παράγραφος που έκρυψε η «πράβδα» για τα εσωτερικά της Ελλάδας, αφορά τη κατάρρευση της κυβέρνησης του μνημονίου, ανάληψη της εξουσίας από το γενικό επιτελείο, και οργάνωση εξέγερσης λαθρομεταναστών από τους «συμμάχους» Δυτικούς.
Το αρχικό άρθρο στο μυστικό σημείο που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πράβδα», τόνιζε πως το 2012 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
Η οικονομική υποδούλωση που επιβάλλεται από την Ε.Ε., αλλά και οι Ισλαμιστές «έποικοι» λαθρομετανάστες, θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις και ταραχές, η δε κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Ακόμη και ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο, (για τα ενεργειακά), θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της. Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και πολιτικής ανοησίας!!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη Τούρκοι Μουσουλμάνοι  λαθρομετανάστες, θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στην Ελλάδα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!!!
Με τη κατάρρευση της Τουρκικής πολεμικής προσπάθειας, (η Τουρκία θα χάσει το πόλεμο), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία, και με οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία, θα καταλάβει την Εξουσία!!!
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση, να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση» λαθρομεταναστών, με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους. (Μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα το Δεκέμβριο
του 2008 επί Κώστα Καραμανλή, και στις 12 Φεβρουαρίου 2012 επί Λουκά Παπαδήμου).
Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης, και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ. Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω το στρατό της, και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.
Έτσι η Ρωσία αναδεικνύεται σε προστάτιδα δύναμη των Χριστιανικών Ορθοδόξων Κρατών.
Θεαματική στροφή της Εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας:
----------------------------------------------------------------------------
Η Ρωσία, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγεί ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά, και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών!
Βέβαια έτσι η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, (αν και μετά την φιλοΑμερικανική «Αραβική Άνοιξη» δεν έχει απομείνει τίποτε), αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και στους μη  Σιωνιστές Εβραίους!!!
Πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.
Η Ρωσία λοιπόν το 2012 (όπως προβλέπει ο Stanislav Mishin στη «Πράβδα»), θα συμμετέχει αρχικά στη σημερινή πολιτική, και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους! Αιτία;;; η αλλαγή ενεργειακής πολιτικής των Τούρκων, με τους αγωγούς στη Μαύρη θάλασσα, αφού θίγονται καίρια τα συμφέροντα της Ρωσίας, και άλλα τινά αντι-Ρωσικά, που θα προκαλέσουν οι Τούρκοι μετά την απώλεια του Ερντογάν……
Εδώ μιλάμε για ολική επαναφορά της μεγάλης Ρωσικής «αρκούδας», υπό τη προυπόθεση ότι θα εκλεγεί ο ΠΟΥΤΙΝ στη προεδρία.
Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί διότι εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα σημάνει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αφού οι δύο άλλες χώρες σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία), θα συμμετέχουν ενεργά στο πόλεμο.
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας-Βουλγαρίας με τη Τουρκία, για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοική παρέμβαση, αφού σύμφωνα με το καταστατικό της Σιωνιστικής Νατο’ι’κής «λυκο-συμμαχίας», αν μια χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη βοηθήσει. Εάν όμως η εμπλοκή είναι «ενδοοικογενειακή», το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δώσει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής εμπλοκής κατά της Τουρκίας……
Αλλά και από την άλλη, στο νότιο μέτωπο του Πολέμου,εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν Σιωνιστικό ΝΑΤΟ σημαίνει Σιωνιστικές ΗΠΑ, και Σιωνιστικές ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ;;; 
Εδώ ισχύει το ρητό, «Τα προς τρίτον ίσα, και μεταξύ των ίσα».
Υπόψιν ότι στο μικρό Ισραήλ, ζούν χιλιάδες ΡωσοΕβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία, και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και προστασίας η Ρωσία από κάθε τρίτη ισλαμική απειλή…. Αυτό μεταφράζεται σε δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής. Η Ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού, και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις Τουρκικές παράκτιες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας, (Θάλασσα του Πόντου, ή Θάλασσα του Ευξείνου), προαναγγέλλει ρητά το Ρωσικό άρθρο, των Ρωσικών δεξαμενών σκέψεως.
Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη Ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη Ρωσική σφαίρα, και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση. Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα πιόνια της εδώ στα Βαλκάνια, απογοήτευσε τους Χριστιανικούς Ορθοδόξους πληθυσμούς.
Απαραίτητη προυπόθεση, να απαλλαγεί η Ελλάδα από τη παρουσία των σημερινών αχυρανθρώπων πολιτικών του δικομματισμού, υπαλλήλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ κάτω από το βάρος της οικονομικής κατάρρευσης, και προκειμένου να κάνουν το πληθυσμό τους παρανάλωμα πυρηνικού ολέθρου, θα κάνουν «τη πάπια» κατά το κοινώς λεγόμενο. Με τη Ρωσία στο πλευρό μας, όλοι εμείς οι απογοητευμένοι από τους τοκογλύφους Σιωνιστές της Δύσεως, που μας βύθισαν στην οικονομική καταστροφή και στη χρεοκοπία, για να μας εκμεταλλευθούν, θα αισθανθούμε ασφαλέστεροι και ευτυχέστεροι.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγή: 1.- εφημερίς Pravda 2.- BLOG «ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...