ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Οι κτηνοτρόφοι παρακάμπτουν τους μεσάζοντες

 Οι κτηνοτρόφοι παρακάμπτουν τους μεσάζοντες

Μετά το κίνημα της πατάτας, πιθανότατα θα έχουμε και το κίνημα του αρνιού ενόψει Πάσχα, με τους κτηνοτρόφους να προτίθενται και αυτοί να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέσουν φτηνά και ελληνικά αμνοερίφια. Όπως εξηγεί στο star ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Δημήτρης Καμπούρης η απευθείας διαθεση του πασχαλινού οβελία σημαίνει κέρδος τουλάχιστον 2,5ευρώ για τον παραγωγό και έκπτωση για τον καταναλωτή 3-4ευρώ.

Οι κτηνοτρόφοι την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος ενώ στο στο πλαίσιο των δράσεών τους θα μοιράσουν δωρεάν στη Θεσσαλονίκη γάλα, γιαούρτι και τυρί...




ΠΗΓΗ: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...