ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Φρίκη: Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά στην Βόρεια Κορέα επειδή... πεινάνε!

Φρίκη: Τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά στην Βόρεια Κορέα επειδή... πεινάνε!
Σοκ, θλίψη και οργή προκαλούν τα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων ενημέρωσης για ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό στη Βόρεια Κορέα. Όπως αναφέρουν γονείς τρώνε ακόμα και τα παιδιά τους επειδή πεινάνε!!!
Οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Ένας άνδρας στη Βόρεια Κορέα εκτελέστηκε, επειδή σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει. Ένας παππούς ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του για να μην πεθάνει από την πείνα,  ενώ ένας άλλος, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του!!!
Αυτά τα στοιχεία τα δημοσίευσαν οι Sunday Times, επικαλούμενες τους ρεπόρτερ του Asia Press οι οποίοι υποτίθεται κατάφεραν να  διεισδύσουν στην Βόρεια Κορέα και να καταγράψουν τα όσα συμβαίνουν.

«Είναι σοκαριστικός ο αριθμός των μαρτυριών που έχουμε για αύξηση στα περιστατικά κανιβαλισμού στην επαρχία. Και μάλιστα την ίδια ώρα που ο στρατός κάνει κατάσχεση στα τρόφιμα προκειμένου να τα στείλει στην πρωτεύουσα», δηλώνει στους Sunday Times ο Τζίρο Ισαμάρου του Asia Press, ο οποίος και είναι ο συντάκτης της 12σελιδης επίσημης αναφοράς σχετικά με το φαινόμενο.

Ο συγκεκριμένος συντάκτης περιέγραψε και μια άλλη ιστορία η οποία είναι σοκαριστική. Ένας άνεργος πατέρας σκότωσε την μεγαλύτερη κόρη του ενώ η γυναίκα του ήταν στην δουλειά, και στην συνέχεια σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν μάρτυρας. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της πρόσφερε τα παιδιά τους μαγειρεμένα και της είπε: «Έχουμε να φάμε κρέας». Όμως, η γυναίκα του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη.

Ωστόσο, η είδηση για ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό στη Βόρεια Κορέα δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελεί προϊόν προπαγάνδας, την ώρα που η χώρα σκληραίνει την στάση της σχετικά με το πυρηνικό της πρόγραμμα. Σημειώνεται πάντως πως πάνω από 10.000 άνθρωποι στη Βόρεια Κορέα έχουν πεθάνει από την πείνα τις τελευταίες εβδομάδες.
πηγη: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...