ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Συρία: Ισλαμοφασίστες βίασαν κορίτσι χριστιανών, μπροστά στην οικογένεια της…


Μέλη του "Μετώπου Νούσρα" ("αδέρφια" του Ερντογάν) που μάχονται για την σαρία στην Συρία (σημ. μεταφρ: αντικαθεστωτικοί κατσαπλιάδες), βίασαν και βασάνισαν ένα νέο κορίτσι χριστιανών μπροστά στα μάτια της οικογένειας της.

Χτες στο νοσοκομείο της συριακής πόλης Χασεκέ μεταφέρθηκε ένα νέο κορίτσι χριστιανικής οικογένειας. 
Το κορίτσι λόγω αιμορραγίας ορθού και εσωτερικής αιμορραγίας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. 
Το κορίτσι που έφερε κοψίματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, είχε υποστεί βιασμό από την συμμορία των οπαδών της σαρίας "Μέτωπο Νούσρα", μπροστά στα μάτια της οικογενείας της. 
Αναφέρεται πως το σώμα του κοριτσιού ήταν διάτρητο από χρήση μυτερών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τη Xeber 24, το κορίτσι έπεσε σε αυτή την κατάσταση πριν από 3 μέρες. Και νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στην πόλη Χασεκέ όπου ζούνε 25 χιλιάδες χριστιανοί, αρκετοί ιερείς απήχθησαν και βασανίστηκαν από το Μέτωπο Νούσρα. 
Αναφέρεται πως οι μαχητές του Νούσρα εμποδίζουν δια της βίας ακόμη και την ανθρωπιστική βοήθεια που καταφθάνει στην πόλη. Η χριστιανική κοινότητα στην Χασεκέ, τονίζει πως δεν υπάρχει ασφάλεια για την ζωή τους εκεί.
 Haber.sol.org  19/1/2013


ΠΗΓΗ : ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...