ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ 2.417 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ 2.417 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Την ώρα που οι ένστολοι σε Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστικό Σώμα με το ζόρι επαρκούν για την κάλυψη των σημερινών επιχειρησιακών αναγκών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχωράει στην κατάργηση συνολικά 2.417 θέσεις πολιτικού προσωπικού επί συνόλου 3.458 θέσεων, σε εκτέλεση του νόμου 4024/2011.
Από αυτές, οι 956 είναι οργανικές θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου επί συνόλου 1.055 και οι 1.461 είναι οργανικές θέσεις μονίμου πολιτικού προσωπικού, επί συνόλου 2.403 θέσεων. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη σε οργανωτικό επίπεδο; Πως αστυνομικοί και πυροσβέστες θα πρέπει, πλέον, να φύγουν από μάχιμες υπηρεσίες και να περάσουν πίσω από τα γραφεία για την εκτέλεση των διοικητικών υπηρεσιών Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.
Η μεγάλη σφαγή στον βωμό του Μνημονίου
Εκτός εάν ο Χρήστος Παπουτσής έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, που ο κοινός νους δεν μπορεί να αντιληφθεί... Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς πως δεν θα μειωθεί το αξιόμαχο ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ. από τις βίαιες μειώσεις προσωπικού, έστω κι αν αυτό είναι για διοικητικά καθήκοντα. Πως δηλαδή θα λειτουργήσουν οι δύο αυτές Υπηρεσίες αιχμής με μόλις το 1/3 του συνολικού πολιτικού προσωπικού; Εχει γίνει κάποια μελέτη ή μήπως στον βωμό των περικοπών που επιτάσσει το Μνημόνιο θα γίνει η... μεγάλη σφαγή κι όποιον πάρει ο Χάρος;
Και η δουλειά που κάνουν οι πολιτικοί υπάλληλοι;
Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστέψει κανείς πως η κατάργηση των περίπου 2.500 οργανικών θέσεων θα... εξαφανίσει ως δια μαγείας και τη δουλειά που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι. Κάτι που σημαίνει ότι θα πέσει ακόμα μεγαλύτερος φόρτος στους ένστολους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αστυνομική δύναμη που θα μπορεί να βρίσκεται στους δρόμους και τους πυροσβέστες που το καλοκαίρι θα παλεύουν με τις φλόγες.
Πηγή:  http://www.staparaskinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...