ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

O Nίκος Νικολόπουλος για την μήνυση του Αρτέμη Σώρρα κατά των 300 βουλευτών για εσχάτη προδοσία

Το απόλυτο ξεκαθάρισμα από τις ελληνικές αρχές και το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, της υπόθεσης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ, που κατά τον Αρτέμη Σώρρα είναι υπαρκτά και στην διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος της χώρας, επιζητεί ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητάει να πληροφορηθεί εάν «έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι για τους ισχυρισμούς του κ. Σώρρα και τι έχει προκύψει από αυτούς».
Όπως αναφέρει ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος στην ερώτησή του, έχουν περάσει τρεις μήνες από την τελευταία έγγραφη απάντησή του κ. Στουρνάρα ότι το αίτημά του κ. Αρτ. Σώρρα έχει διαβιβαστεί προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γεώργιο Προβόπουλο, τον Αν. Γεν. Διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Βασίλη Μαστρόκαλο και την 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Σε αυτό το διάστημα δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ελέγχων φερεγγυότητας της πρότασης του κ. Σώρρα, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να υφίσταται επίσημη άγνοια σχετικά με την αξιοπιστία ή μη, της προτάσεως και να επιτρέπει στον κ. Αρτέμη Σώρρα να καταφέρεται κατά του πολιτικού κόσμου ακόμα και να καταμηνύει και τους 300 βουλευτές συνολικά για εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Νικολόπουλος λοιπόν, ζητάει για ακόμη μία φορά την επίσημη ενημέρωση της Βουλής για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ πληροφορούμενος και την υποβολή μήνυσης του κ. Σώρρα κατά του συνόλου των Βουλευτών, με άλλη επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Ε. Μεϊμαράκη, σημειώνει ότι ο ίδιος «δέχεται την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, εφόσον με αυτό τον τρόπο διευκολυνθεί το ξεκαθάρισμα και η αποσαφήνιση της συγκεκριμένης υπόθεσης».

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ.

«Ανεξάρτητα με το τι μπορεί να πιστεύει καθένας προσωπικά, η συγκεκριμένη υπόθεση επί μήνες απασχολεί τη κοινή γνώμη και έχει δει, με διάφορους τρόπους, το φως της δημοσιότητας, δίχως κανένα επίσημο όργανο του Ελληνικού κράτους να έχει δώσει σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στον λαό και τη Βουλή για την ορθότητα και την φερεγγυότητα της πρότασης.

Και το ερώτημα είναι: Υπάρχουν αρμόδιες αρχές σε αυτό το κράτος; Και τι πράττουν;

Γιατί η ελληνική πολιτεία μοιάζει να κοιμάται και να μην ασχολείται, επιτρέποντας την καλλιέργεια πολλών και διαφόρων σεναρίων, υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης;

Δεδομένων των κρισίμων εποχών για την χώρα, η επί μακρόν ύπαρξη γκρίζων ζωνών, είναι πολλαπλώς επιζήμια» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος.

Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...