ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απαράδεκτο: Καθηγήτρια λέει στους μαθητές της ότι είναι δεν είναι Έλληνες αλλά απόγονοι των τούρκων και των αράβων!!


Απίστευτα είναι τα όσα καταγγέλλουν μαθητές και γονείς σε βάρος μίας καθηγήτριας, η οποία διδάσκει σε σχολείο της Λέσβου.

Σύμφωνα με το lesvospost.com, η καθηγήτρια που διδάσκει γεωγραφία στην Β τάξη του Γυμνασίου, ανέθεσε στα παιδιά να κάνουν την εξής εργασία:
Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη. Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες του, ωστόσο η καθηγήτρια εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τα όσα έγραφαν τα παιδιά. «Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα», είπε στους μαθητές, οι οποίοι είχαν γράψει ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. «Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είστε αυθεντικοί Έλληνες παρά απόγονοι λαών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τούτο των τόπο. Απόγονοι δηλαδή Τούρκων, Ρωμαίων, Σαρακηνών, Σουμέριων, Αράβων κ.α.», συνέχισε η καθηγήτρια. Τι και αν κάποια παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για τα λεγόμενα της, εκείνη απτόητη, έφτασε δε στο σημείο να τους πει ότι δεν είναι καν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...