ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε ο Ερντογάν δεν θα έλεγε όσα είπε ο Θεοδωρίδης!

Θέμα σε όλες τις τουρκικές εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά media της γειτονικής χώρας έχει γίνει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος αποκάλεσε τα Ίμια «Καρντάκ», χαρίζοντας ένα ανέλπιστο δώρο στην Άγκυρα που ήδη η τουρκική προπαγάνδα αξιοποιεί. Η τουρκική εφημερίδα Hürriyet παραθέτει την επίμαχη ανάρτηση στο Facebook, που έγινε ανημέρα της επετείου της κρίσης των Ιμίων, η οποία ανέφερε: «η παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες», σημειώνοντας πως τα Ιμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη δήλωσή του περί αναχαιτίσεων αεροσκαφών. Η Hürriyet δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καθολική κατακραυγή από την Ελληνική κοινή γνώμη, σημειώνοντας πως «ούτε ο Ερντογάν θα υποστήριζε τόσο σθεναρά κάτι τέτοιο για τα Ίμια»! Υπενθυμίζεται πως ο Ν. Θεοδωρίδης διορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ επί δύο συνεχόμενες τριετίες μέλος της Εθνικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ανήκει στη Γενική Γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου.


ΠΗΓΗ: strategyreports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...