ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απαγγελία κατηγορητηρίου για τα μέλη του τουρκικού δικτύου κατασκοπείας


Ολοκληρώθηκε το κατηγορητήριο της πολύκροτης υπόθεσης του τουρκικού δικτύου κατασκοπείας που χρησιμοποιούσε ιερόδουλες για να εκβιάζει και να υποκλέπτει απόρρητες πληροφορίες με σκοπό την πώλησή τους στο εξωτερικό. Επίσημα τα θύματα του κυκλώματος είναι 831 ενώ οι κατηγορούμενοι είναι 357, από τους οποίους οι 88 έχουν προφυλακισθεί, ανάμεσα τους και ο Αντιναύαρχος Veysel Kösele, Επιτελάρχης του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 6 ετών. Έντεκα ηγετικά μέλη του δικτύου, μεταξύ των οποίων ο φερόμενος ως επικεφαλής, επιχειρηματίας Bilgin Özkaynak και η φοιτήτρια Narin Korkmaz αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης με τις κατηγορίες της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, της παραβίασης μυστικών του κράτους και προσωπικών δεδομένων, της κατασκοπείας και της έκθεσης σε κίνδυνο της ασφάλειας του κράτους. Υπάρχουν υποψίες πως και “υπάλληλοι” της MIT συμμετείχαν στο δίκτυο αλλά εξαιρέθηκαν από την έρευνα καθώς χρειάζεται έγκριση από το πρωθυπουργικό  γραφείο για να εξετασθούν. Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα των τουρκικών ΜΜΕ, στη κατοχή του δικτύου περιήλθαν πληροφορίες για την 192 Mοίρα που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Balikesir όπως ονόματα του προσωπικού της Μοίρας, διαθεσιμότητες αεροσκαφών, επιχειρησιακά σχέδια ενώ παράλληλα τo δίκτυο παρείχε άμεση ενημέρωση για τα αεροσκάφη που απογειωνόταν από την Αροπορική Βάση Bandirma (Πάνορμου), τα σχέδια πτήσης τους και τη δραστηριότητα τους στο Αιγαίο.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz  "νούμερο δύο" του δικτύου, με στολή υπαξιωματικού σε στρατόπεδο - πιθανότατα της κατεχόμενης Κύπρου.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz “νούμερο δύο” του δικτύου, με στολή υπαξιωματικού σε στρατόπεδο – πιθανότατα της κατεχόμενης Κύπρου.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz "νούμερο δύο" του δικτύου, με στολή υπαξιωματικού σε στρατόπεδο - πιθανότατα της κατεχόμενης Κύπρου.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz “νούμερο δύο” του δικτύου, με στολή υπαξιωματικού σε στρατόπεδο – πιθανότατα της κατεχόμενης Κύπρου.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz "νούμερο δύο" του δικτύου, με στολή υπαξιωματικού σε στρατόπεδο - πιθανότατα της κατεχόμενης Κύπρου.
Η φοιτήτρια Narin Korkmaz “νούμερο δύο” του δικτύου στη κατεχόμενη Κύπρο.
Η/Τ AviationLive

ΠΗΓΗ: strategyreports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...