ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ "ΕΜΠΟΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥ"!

ΒΙΝΤΕΟ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ "ΕΜΠΟΡΩΝ ΧΡΥΣΟΥ"!

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, ούτε σε ποιον χώρο ανήκουν: Τους δίνουμε συγχαρητήρια γι' αυτές τις δράσεις, που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ έτσι ώστε να τσακιστούν τα συγκεκριμένα μιάσματα, που πίνουν το αίμα του κοσμάκη κι εκμεταλλεύονται την ανάγκη του!...Η κρίση για κάποιους είναι πάντα ευκαιρία.
Τα ενεχυροδανειστήρια κάνουν «χρυσές» δουλειές αυτή την εποχή.
Γίνονται όμως και στόχος Αγανακτισμένων πολιτών, όπως αυτό της φωτογραφίας που βρήκαμε στο blog Sibilla. Με σπρέι στη βιτρίνα, «μαυραγορίτη ο Άρης ζει»:


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...Παρόμοια περιστατικά συνέβαιναν και στην γερμανική Κατοχή, με τους πολίτες να προχωρούν πολλές φορές σε ανάλογες "προειδοποιήσεις".


Κι επειδή μερικοί γράφουν για "νόμιμες επιχειρήσεις", τους αφιερώνουμε το παρακάτω άρθρο του "Βήματος":


Χίλιες απάτες σε ανταλλακτήρια χρυσού


Ερευνα του ΣΔΟΕ δείχνει σωρεία παρανομιών και ύποπτες διασυνδέσεις σε δεκάδες ενεχυροδανειστήρια


Περίπου 1000 απάτες σε 58 ανταλλακτήρια χρυσού και ενεχυροδανειστήρια ανακάλυψε το ΣΔΟΕ σε εφόδους που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες. Συνολικά το ΣΔΟΕ ήλεγξε τις τελευταίες ημέρες 93 καταστήματα αγοράς και ανταλλαγής χρυσού και διαπιστώθηκε ότι ποσοστό 63% αυτών προχωρούσε σε παρανομίες, περίπου δηλαδή δύο στα τρία. Επιπλέον προέκυψε ότι κατά μέσο όρο οι ιδιοκτήτες καθενός από τα παρανομούντα καταστήματα προχωρούσαν σε 20 περίπου παραβατικές ενέργειες, ανάμεσα στις οποίες συναλλαγές χωρίς τήρηση παραστατικών και μη ενημέρωση των βιβλίων.


Μάλιστα το ΣΔΟΕ άρχισε να ενημερώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ για να προχωρήσουν σε σχετικούς ελέγχους αφού υπάρχει σωρεία ενδείξεων ότι ορισμένα από αυτά λειτουργούν ως χώροι κλεπταποδόχων, από ληστρικές επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε σπίτια. Τα στελέχη του ΣΔΟΕ εκτιμούν ακόμη ότι πίσω από αρκετά από αυτά τα καταστήματα υποκρύπτεται εκτεταμένο «ξέπλυμα χρήματος». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η απώλεια φόρων για το ελληνικό δημόσιο είναι μηνιαίως της τάξης των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.


Οπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Κέντρου Αργυροχρυσοχοϊας (ΕΛΚΑ) -φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης- κ. Βασίλης Λύκος, «αν κάποιος ακολουθήσει τη νόμιμη οδό θα έχει κέρδος 15 έως 20% ενώ με την εξαΰλωση των παραστατικών το ποσοστό κέρδους εκτοξεύεται στο 50-60%». Τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση ανεύρεσης, προ μερικών εβδομάδων, στην Πάτρα ενός τζιπ που μετέφερε περίπου 490 κιλά ασήμι και είχε προορισμό τη Γερμανία. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ύποπτη μεταφορά σχετιζόταν με τη λειτουργία ανταλλακτήριου χρυσού στο Σύνταγμα, το οποίο είχε πουλήσει 155 κιλά χρυσού, χωρίς την τήρηση των απαραίτητων παραστατικών.

ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...