ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σχέδιο Παπανδρέου να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να συνδεθεί με το δολάριο;

Σχέδιο Παπανδρέου να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να συνδεθεί με το δολάριο;

















Έγγραφο που δίνει στη δημοσιότητα το γνωστό Wikileaks, εμφανίζει το Γεώργιο Παπανδρέου να θέλει να βάλει την Ελλάδα στη ζώνη του Δολαρίου. Ναι, καλά ακούσατε στο μπλοκ του δολαρίου είχε συνεννοηθεί ο κ. Παπανδρέου να βάλει την Ελλάδα. Σημειώσεις του Stratfor το....

Νοέμβριου του 2011 αναφέρουν την πιθανότητα να εισαχθεί η Ελλάδα στη ζώνη του Δολαρίου στο πλαίσιο εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων μας. Απ ότι φαίνεται αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που παίζεται από καιρό στα παρασκήνια.

Η πρόβλεψη σχετίζεται με τα μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που διαπιστώθηκε ότι διαθέτει η χώρα μας. Στο σημείωμα του Wikileaks περιγράφεται η πρόθεση του Παπανδρέου να παραιτηθεί από τη κυβέρνηση για να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Αυτό όμως που αναφέρει το έγγραφο και πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως, είναι «η ύπαρξη πιθανώς τεραστίων κοιτασμάτων νοτίως της Κρήτης. Στη περίπτωση που η Ελλάδα γίνει σημαντική παραγωγός χώρα φυσικού αερίου και πετρελαίου, η χώρα θα προτιμήσει να ανήκει στη ζώνη του δολαρίου, κάτι το οποίο ταιριάζει με το νέο γεωπολιτικό σενάριο σενάριο που έχει διαμορφώσει το State Department.»

Φανταστείτε τι παίζεται πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων; Φανταστείτε τι σχεδιάζουν οι προδότες Πολιτικοί, που με ψέματα κατάφεραν να εκλεγούν.

pentapostagma.gr

3 σχόλια:

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΥΔΡΟΓΟΑΝΘΡΑΚΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΩΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...