ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ


Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης :
Βλέπετε ότι ο Ελληνισμός έχει συγκεκριμένες και πολύ, απλές θα έλεγα, αυτονόητες αξίες τις οποίες τις έχουν πάρει και τις έχουν ανατρέψει όλες. Διερωτάσθε γιατί αυτό το κίνημα της αφυπνίσεως όλης της ανθρωπότητος έγινε τώρα και σήμερα θα σας πω, πως ακριβώς άρχισε αυτό το κίνημα.
Α) Ο ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A.
Αυτό το κίνημα όπως σας έχω εξηγήσει εδώ και ένα χρόνο για την δημιουργία του νόμου N.E.S.A.R.A. άρχισε από μία ομάδα Αμερικανών η οποία σιγά σιγά μεγάλωσε, θέριεψε και αυτή την στιγμή έχει καταλάβει το 90% των στρατηγών του Αμερικανικού στρατού έχει αποσκιρτήσει από την νέα τάξη πραγμάτων.
Β) ΟΙ ROTHSCHILD ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE
Δεύτερον, οι Rothschild’s και οι τραπεζίτες έχασαν τον έλεγχο της Federal Reserve.
Γ) ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Τρίτον, το χρηματοοικονομικό σύστημα σιγά σιγά περιέρχεται στα χέρια της ανθρωπότητος και όχι των τραπεζιτών Καζάρων. Αυτό που βλέπετε στην Ουκρανία δεν είναι άμοιρο αυτού του πράγματος. Πέραν όμως από τους Αμερικανούς στρατηγούς, όπου με ελάχιστες εξαιρέσεις, πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις και σας υπενθυμίζω ότι ο Ομπάμα απέλυσε πριν από 70 ημέρες 69 στρατηγούς γιατί αρνήθηκαν να εκτελέσουν εντολές νεοταξιτών. Η ομάδα η οποία πραγματικά κυριαρχεί στον πλανήτη αρχηγό έχει τον Dr. Kissinger. Στην ομάδα αυτή ανήκει η οικογένεια Bush οι δύο πρόεδροι ο γέρος και ο νέος. Ο Rumsfeld ο οποίος ήτανε ο υπουργός αμύνης της οικογενείας Bush. Ο Dick Cheney ο οποίος ήτανε ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως των Ηνωμένων Πολιτειών, σας λέω του πλέον επιφανής. Επίσης πρέπει να σας πω ότι μέσα σε αυτήν την ομάδα συμπεριλαμβάνεται και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

G7

Πρέπει να σας ότι αυτή τη στιγμή 80 χώρες έχουν συντεταγμένες συναντήσεις για το πώς να καταλάβουν την αρχή του χρηματοοικονομικού συστήματος. Η πρώτη συνάντησης έγινε στο Μονακό με 57 υπουργούς εξωτερικών 11 Σεπτεμβρίου 2011. 57 λοιπόν υπουργοί εξωτερικών συναντήθηκαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Μονακό για αν συζητήσουν πώς να καταλάβουν το χρηματοοικονομικό σύστημα από τους G7, και πρέπει να σας πω και το εξής καταπληκτικό, ύφεση έχουν μόνο οι 5 χώρες οι οποίες ελέγχονται 1000% από τους Καζάρους Ιταλία , Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες. Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είχε 7% ανάπτυξη τον περασμένο χρόνο. Μόνο οι 5 χώρες όπου αυτοί οι Καζάροι κάνουν απόλυτα κουμάντο είχαν ύφεση. Προσέξτε τώρα τι έγινε, έχουν χάσει τον έλεγχο των εκτυπωτικών μηχανών που τυπώνει τα δολάρια. Το δολάριο όπως ξέρετε είναι το νόμισμα αναφοράς. Από την στιγμή που έχασαν αυτήν την δυνατότητα να τυπώνουν όσα δολάρια θέλουν, στις 57 χώρες έχουν προστεθεί τώρα άλλες 28 είναι 84 χώρες τώρα. Να σας πω ένα περιστατικό που έγινε σε εκείνο του συγκεκριμένο meeting.

BLACK HAWKS VS HURRIER JETS

Ο Rockefeller ο γέρος προσπάθησε να προσγειωθεί με ελικόπτερο μέσα στο πλοίο και τον πέταξαν έξω από το meeting μετά από 10 λεπτά εμφανίστηκαν πάνω από το πλοίο black hawk ελικόπτερα, δηλαδή τα πολεμικά ελικόπτερα σκοπό να βυθίσουν το πλοίο, 3 λεπτά αργότερα 5 καταδιωκτικά, και το τονίζω αυτό, της Αμερικανικής αεροπορίας αναχαίτισαν και απώθησαν τα ελικόπτερα τα Black Hawk ελικόπτερα για να μην κάνουν κακό στο πλοίο. Εδώ δεν έχει σημασία το γεγονός σημασία έχει όμως ότι τα ελικόπτερα και τα Αμερικανικά αεροπλάνα ήταν σε διαφορετικές παρατάξεις. Τα ελικόπτερα που θέλαν να βυθίσουν το πλοίο με τους υπουργούς οικονομικών και τα Harrier Jet τα οποία είναι από την Αμερικανική αεροπορία ήταν σε διαφορετικές παρατάξεις. Εσείς τώρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας για να καταλάβετε. Ακούστε τώρα τι έγινε αφού χάσαν τον έλεγχο της εκτυπώσεως του δολαρίου, άρχισαν να εκβιάζουν τις κυβερνήσεις των προηγμένων χωρών αυτοί που είχανε ρευστό και ιδιαίτερα Ασιατικές χώρες, γιατί δεν είχανε πλέον τα χρήματα τα οποία ήταν συνηθισμένοι για 50, 60 χρόνια να κάνουν τα προγράμματα και τα project.

ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ

Την ίδια ώρα, δηλαδή εντός 60 ημερών από εκείνη την πρώτη συνάντηση στο Μονακό όλες οι υπόγειες εγκαταστάσεις οι οποίες είχαν κτιστεί από τους νεοταξίτες για να μπορούν να καταφύγουν γιατί σκοπό είχαν, και μπορώ να σας το πω τώρα αφού διάφυγε αυτός ο κίνδυνος τουλάχιστον ορατά, είχαν σκοπό την εξαφάνιση του 90% της ανθρωπότητος. Να σας πω μόνο ένα απλό περιστατικό για να καταλάβετε ο ίδιος ο γέρος ο Bush έδωσε 12 βόμβες νετρονίου σε ποια χώρα νομίζετε ; στο Ιράν. Οι βόμβες νετρονίου είναι βόμβες οι οποίες δεν πειράζουν τα κτήρια σκοτώνουν μόνο ανθρώπους. Μπορούν να εξαφανίσουν ένα ολόκληρο κράτος χωρίς να πέσει ούτε ένα τούβλο. 12 τέτοιες βόμβες δόθηκαν από τον γέρο Bush στο Ιράν να χρησιμοποιήσει τις βόμβες στο Ισραήλ για να αρχίσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος. Ακούτε τι έκανε το Ιράν, το Ιράν αρνήθηκε να τις κρατήσει, τις έφερε κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και ζητάει ακόμα και σήμερα από την Αμερική να τις παραλάβει πίσω. Όταν λέω Αμερική δεν εννοώ την επίσημη Αμερική, εννοώ τους νεοταξίτες. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να αντιλαμβανόμεθα ότι αυτή η αντίσταση που βλέπετε σε όλη αυτή την λαίλαπα της νέας τάξης πραγμάτων , δεν έγινε χωρίς κινδύνους και χωρίς να διακυβευτεί η ασφάλεια του πλανήτη πολλές φορές. Θυμάστε, σας είπα ότι κάποια στιγμή ότι εκλάπησαν 6 πυρηνικές βόμβες από την Νότιο Καρολίνα, αυτός ήτανε εξάλλου ο λόγος που οι 69 Αμερικανοί στρατηγοί απελύθηκαν από τον πρόεδρο Ομπάμα. Αυτό είναι μία άλλη υπόθεση και θα την εξηγήσουμε μια άλλα φορά.

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

Προσέξτε τώρα τι κάνανε, πήγανε στην Ιαπωνία βρήκανε ένα πλοίο και μάλιστα ο πράκτορας λεγόταν Τακανάκα αυτός ο οποίος έκανε όλη αυτήν την διαδικασία βρήκανε ένα πλοίο το οποίο είχε την δυνατότητα να ανοίγει τρύπα στο βυθό της θαλάσσης μέχρι 10 μίλια, ανοίξανε λοιπόν μία τρύπα κοντά στην Φουκοσίμα και βάλανε μία πυρηνική βόμβα σε βάθος 10 χιλιομέτρων από τον βυθό της θαλάσσης κατόπιν ζητήσανε από τον πρόεδρο της Ιαπωνίας τον, τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας 2 τρις δολάρια. Αυτός αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της καταστροφής που επρόκειτο να συμβεί είπε αρχικά ναι, με κάποιο τρόπο όμως αυτό εκτροχιάστηκε αυτή η συμφωνία εξεράγει η βόμβα έτσι έγινε το τσουνάμι, έτσι έγινε η Φουκουσίμα, έτσι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες έσπασαν. Ποιος πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει τα ρέστα από τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ; Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποιώντας τον ότι εάν δεν συμφωνήσει κι άλλα τέτοια θα συμβούν στην Ιαπωνία. Καταλαβαίνετε βεβαίως πόσο σοβαρό είναι, σας τα λέω αυτά σήμερα για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στον πλανήτη. Δεν θέλω να μακρηγορήσω επί του θέματος, οι δυνάμεις όμως οι οποίες αντιπαλεύουν στον πλανήτη είναι τρομακτικές. Να μην το πάμε στο μεταφυσικό, αλλά και εκεί να το πάμε η νέα τάξη πραγμάτων έχει χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του πλανήτη. Είναι όμως επικίνδυνοι ακόμη διότι έχουν δημιουργήσει ένα κατεστημένο για πάρα πολλά χρόνια και παρόλο που πολλοί δεν υπακούν πλέον στους νεοταξίτες όπως π.χ. ο Αμερικανικός στρατός. Εάν ο Αμερικανικός στρατός υπάκουε τι του λέγανε οι Καζάροι που διοικούν την Ουάσιγκτον θα είχε γίνει ο όγδοος παγκόσμιος πόλεμος, δεν θέλω να σας πάω στα επιμέρους γεγονότα, όμως να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η αντίστασις είναι τόσο μεγάλη σ΄ αυτή την νέα τάξη πραγμάτων που μπορούμε να έχουμε πλέον την σχεδόν σιγουριά ότι το φως θα επιπλεύσει και θα επανέλθει στον πλανήτη η ηρεμία. Σας είχα προειδοποιήσει από τον Νοέμβριο ακόμα για το τι θα συμβεί τώρα βλέπετε τι συμβαίνει τώρα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ


Το γεγονός που με εκπλήσει εμένα και με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι βλέπω ένα σύνταγμα Ελλήνων πεζοναυτών κάνει κοινές ασκήσεις με τους Αμερικανούς πεζοναύτες λέει για πιθανή αντιπαράθεση στην Κριμαία. Αυτό αν συμβεί να ξέρετε ότι θα είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Εάν συμβεί αυτό το οποίο σχεδιάζεται, κι αυτό είναι σημερινή είδησης έτσι ; Ένα τάγμα Ελλήνων πεζοναυτών με ένα τάγμα πεζοναυτών Αμερικανών κάνουν ασκήσεις λέει σήμερα, να σας πω και την ταξιαρχία «Η ταξιαρχία πεζοναυτών Μοράβας», είναι η δική μας ταξιαρχία. Η ταξιαρχία λοιπόν των πεζοναυτών κάνει κοινές ασκήσεις με στόχο να πολεμήσουν τους Ρώσους στην Κριμαία. Βεβαίως η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, δεν θα ελέγξουμε τώρα αν είναι καλώς ή κακώς σημασία όμως έχει ότι έχει και εξωτερική πολιτική. Εάν η Ελλάδα σήμερα ήταν χώρα ευνομούμενη εάν δεν ήτανε υποχείριο της Μέρκελ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου και όλων των Εβραιογενών Καζάρων να είστε σίγουροι ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσε να παρακαμφθεί. Ότι και να πει ο Αβραμόπουλος υποχρεώσεις έναντι του ΝΑΤΟ και της συμμαχίας αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς όταν έχεις κράτος αυτεξούσιο και κυρίαρχο πρώτα σκέπτεσαι ποιό είναι το συμφέρον του κράτους όχι ποιο είναι το συμφέρον των νεοταξιτών που έχουν φτιάξει το ΝΑΤΟ για να επιβάλουν την κυριαρχία τους στους λαούς. Τελειώνει αυτή η κυριαρχία και θα είναι το μεγαλύτερο δυστύχημα για τον ελληνισμό να βρίσκεται στην λάθος πλευρά την τελευταία στιγμή της αναμέτρησης. Επομένως αυτές είναι απόψεις προσωπικές δικές μου πιστεύω ότι αντικατοπτρίζουν και το μέγιστο ποσοστό της ψυχής των Ελλήνων.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ END ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...