ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM   01/11/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ KAI ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ:  
EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ
 

Οι μετοχές της Ανατολής είναι ευρωπαϊκό θέμα γιατί η Τράπεζα της Ανατολής ήταν πριν τη Federal Reserve και το πρώτο πείραμα στην Ευρώπη, σε ένα μονοπάτι και σε ένα οικόπεδο Ελληνικό που βλέπει τρεις ηπείρους.


Το μοναδικό κράτος στον κόσμο που βλέπει τρεις ηπείρους είναι το δικό μας και λέγεται Ελλάδα. Κανένα κράτος στον κόσμο δεν βλέπει τρεις ηπείρους, την Αφρική,την Ευρώπη και την Ασία. Είναι το κλειδί, είναι το μονοπάτι και ήταν πάντα. Και δή τα μέρη όλης της Μικράς Ασίας. Από εκεί περνάγανε ο δρόμος του μεταξιού, το εμπόριο, τα πάντα. Ήταν διεθνή αυτά τα μέρη. Πορτογάλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Βαβαροί, όλοι ήταν εκεί. Εκεί γινόταν το εμπόριο και από εκεί και μετά πήγαινε προς την Ευρώπη. Η Ευρώπη που οι πάγοι ήσαν μες στα Βαλκάνια. 


Όταν μιλάμε για Γερμανούς λέω ποιοι Γερμανοί; Γιατί ήσασταν εκεί ποτέ; Φύγαν οι πάγοι και ανεβήκαμε εμείς προς τα πάνω. Εσείς, λέω, είστε αλεμάνιοι. Άρα λοιπόν αντιλαμβανόμαστε ότι οι μετοχές της Ανατολής ήταν σε χρυσό, σε γαλλικά φράγκα, εγγυήτρια τράπεζα της μετοχής της Ανατολής ήταν η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας όπου έπειτα το 1999 ή το 2000 φτιάχτηκε η Ευρώπη. 


Η Ευρώπη δεν έφτιαξε την καινούργια τράπεζα την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα,  ενώ η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας είναι της ίδιας οικογένειας, ιδιοκτησία των Ροθστάιλντ πάλι, όπως είναι και η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος η δικιά μας, δηλαδή μας έχουνε περικυκλώσει κοινώς για να καταλάβετε, με δικαίωμα (άρθρο 48 ) να μην ελέγχεται από το κράτος, δηλαδή το κράτος, το σύνταγμα, ο πολίτης να μην ελέγχει τις τράπεζές του τις κεντρικές που διαχειρίζονται τον εθνικό του πλούτο. Καταλαβαίνετε για τι παράνοια μιλάμε;Δηλαδή να έχω τον εθνικό μου πλούτο και να υπάρχει ένα ιδιωτικό μαγαζί κάποιου,οποιουδήποτε και να μην μπορώ εγώ το κράτος να ελέγξω την κεντρική τράπεζα και να κάνει ό,τι γουστάρει, δεν γίνεται, πρέπει να έχω και τις κυβερνήσεις. 


Γι' αυτό λέω εγώ ότι μετά τον Καποδίστρια δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική κυβέρνηση. Είναι  εβραϊκή, ήταν το τρίτο Ράιχ και τώρα ήρθε το τέταρτο Ράιχ.
 

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
 

Για τις μετοχές αυτές της Ανατολής κάναμε έρευνα 15 χρόνια. Η τράπεζα αυτή δεν έκλεισε ποτέ, ενώ είπαν ότι έγινε μια συγχώνευση, η Εθνική Τράπεζα δεν είχε λεφτά να αγοράσει. Όταν η Τράπεζα της Ανατολής (ΤτΑ) είχε 680 εκατομμύρια χρυσά φράγκα, η Εθνική είχε τότε κεφάλαιο 10 εκατομμύρια δραχμές, τίποτα δηλαδή, σκουπίδια. Βλέπετε λοιπόν μια τράπεζα που είναι έτοιμη να κλείσει να αγοράζει τη μεγαλύτερη τράπεζα. Το περίπτερο δηλαδή  στην πλατεία Συντάγματος να αγοράζει τη Βουλή και όλη την πλατεία Συντάγματος.  Αντιλαμβάνεστε; Είναι τέτοια τα μεγέθη. 


Η Εθνική δεν είχε λεφτά να  αγοράσει την ΤτΑ. Έτσι έγινε το εξής:  μεθόδευσαν αυτά τα «καλά» παιδιά, γιατί η Εθνική μαζί με την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας, η οποία έκλεισε μετά, είχε φτιάξει την Ανατολή κατά 50 %. Το 57% το είχαν οι μέτοχοι, δηλαδή ο κόσμος. Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία για ένα τέτοιο έγκλημα που λέγεται Ανατολή και είχε 680 εκ. χρυσά φράγκα. Μπορείτε να αντιληφθείτε τι σας λέω; Έναντι της Εθνικής που είχε 10 εκ. δραχμές! Άρα λοιπόν η Εθνική δεν μπορούσε να αγοράσει.


Όταν συνήθως γίνεται κάτι τέτοιο, γίνεται το εξής. Όταν συγχωνεύονται δύο τράπεζες, και ειδικά μια τόσο μικρή τράπεζα, η Ανατολή έπρεπε να απορροφήσει την Εθνική. Όμως έγινε το αντίθετο. Αλλά αφού έγινε και αυτό,μεθοδευμένα, τηρήθηκαν κάποιοι αυστηροί νόμοι όσον αφορά στη συγχώνευση. Δηλαδή η Εθνική δεν αγόρασε κάτι. Η Εθνική πήρε να εκκαθαρίσει και να απορροφήσει την τράπεζα. Έτσι θα έδινε τα χρήματα στους μετόχους και στη χειρότερη περίπτωση θα έδινε και μετοχές της Εθνικής. Δεν έγινε όμως τίποτε από τα δύο. Ούτε μετοχές έδωσε, δηλ. να κοπούν μετοχές καινούργιες και να δώσει η Εθνική, άρα δεν ήθελαν τους μετόχους, θέλανε να φάνε την τράπεζα (ΤτΑ), και ένα τεράστιο αποθεματικό το οποίο είναι σε μετρητά, 87 εκ. χρυσά φράγκα.

  


alt

 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Ο ΜΟΝΟΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Οι νόμοι είναι αυστηροί και η συγχώνευση είναι αυστηρή, γι' αυτό κέρδισα και τη δίκη εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, οπότε το δικαστήριο είπε ότι είμαι ο μόνος, νόμιμος, αδιαφιλονίκητος νομέας και κάτοχος και έχω και το δικαίωμα  να πάρω την εκκαθάριση και τα χαρτιά της εκκαθάρισης. 


Η εκκαθάριση δεν έγινε ποτέ και θα σας πω τούτο: Η αξία των μετοχών είναι πάρα πολύ μεγάλη και πιστοποιημένη. Είμαι πιστοποιημένος κάτοχος με χαρτιά, γι αυτό και στο δικαστήριο πέσανε όλα τα στοιχεία εκείνα που ήταν ικανά για να πάρω την απόφασή μου. Το κράτος, το υπουργείο οικονομικών και η εφορία έχει δεχθεί τα 670 δις, είναι μόνο το αποθεματικό τα 87 εκατομμύρια. Έως τα  650 που θα πρέπει η τράπεζα  να αποδώσει λογαριασμό πού είναι; Να φανταστείτε τα κεντρικά γραφεία της Ανατολής ήταν η Σοφοκλέους 1, το χρηματιστήριό σου. Το ακίνητο που έχει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι της Τράπεζας της Ανατολής, το αντιλαμβάνεστε τι σας λέω;

Την Τράπεζα της Ελλάδος και τον Προβόπουλο τον μήνυσα γιατί πριν βγει στον αέρα η διαδικασία και τρέξουμε επίσημα γιατί είχαμε όλα τα στοιχεία, σας λέω ότι έχουμε όλα τα στοιχεία και ένα τεράστιο όχι φάκελο, ένα φορτηγό γεμάτο με στοιχεία για συναλλαγές που η τράπεζα  έχει κάνει μέχρι το 2011.


Αντιλαμβάνεστε ότι κλέψατε τα πάντα κύριοι; Έχουμε άπειρα στοιχεία όπου γερμανικές τράπεζες, Treausure Bank, Deutsche Bank, Home Bank και άλλες, έχουν χρηματοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ανατολής.

Η Τράπεζα της Ανατολής έχει αλλάξει αρκετές φορές το όνομα και έχουμε όλα τα στοιχεία. Σας δηλώνω λοιπόν στον αέρα ότι έχουμε τα πάντα! Που σημαίνει κύριοι είστε ήδη ξαπλωμένοι.Επιλέξτε με ποιόν τρόπο θα ξαπλώσετε. Η  Deutsche Bank για να καταλάβεις είναι δικιά σου συνέλληνα. Δεν υπάρχει τράπεζα στη Γερμανία που δεν έχει χρηματοδοτηθεί από την τράπεζά σου. Είναι και μια θυγατρική τράπεζα που λέγεται Deutsche Orient Bank.

Ωστόσο στον Προβόπουλο έκανα κακουργηματική μήνυση διότι υπήρξε ένα κλιμάκιο της Εθνικής και της ΤτΕ όπου μου πρόσφεραν 1,5 δισεκατομμύριο οι δικηγόροι της ΤτΕ και της Εθνικής Τράπεζας για να πουλήσω 10 μετοχές της Ανατολής για 1,5 δις. Σαφώς είχα πολύ παραπάνω αριθμό μετοχών και δοκίμαζα και τη μοίρα τους, αν το θέλετε, να δω πώς θα τρέξει μια διαδικασία. Μπαίνει στη μέση μια αγγλική εταιρία, η οποία έρχεται να πουλήσω στην αγγλική εταιρία τις μετοχές και αγγλική εταιρία να τις πουλήσει στην ΤτΕ. Αυτό δεν το δέχτηκα γιατί εάν ποτέ πουλήσω 10 μετοχές, θα τις πουλήσω εγώ ο ίδιος στην ΤτΕ για να έχω και το πόθεν έσχες των χρημάτων. Διότι οι μετοχές μου έχουν πόθεν έσχες. Είμαι ένας νόμιμος, αδιαφιλονίκητος κάτοχος με τα χαρτιά μου τα πάντα.


Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Γιώργος Αρίστογλου: Ναι αλλά η ΤτΕ κύριε Σώρρα δεν είναι Ελληνική, μόνο κατ όνομα είναι Τράπεζα της Ελλάδος.

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως, καλά το λέτε. Ωστόσο εγώ ήθελα να πιστοποιήσω τη συναλλαγή και έμπαινα και σε ένα συμβόλαιο που έλεγα «Κύριοι θα σας δώσω τις 10 μετοχές»-φυσικά ξέραμε τις αξίες γιατί είχαμε κάνει όλους τους ελέγχους και όλες τις διαδικασίες εμείς. Ωστόσο αυτοί προσπαθούσαν να πάρουν τις μετοχές, αλλά να μη φαίνομαι εγώ ότι εισέπραξα από εκείνο τον οργανισμό, από την ΤτΕ. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν τα βρήκαμε.


Εγώ ήδη είπα και έβαλα έναν όρο στο συμβόλαιό μου, διότι είπα στην ΤτΕ ότι θα δεχτώ ένα συμβόλαιο και γράψτε ό,τι θέλετε μέσα αρκεί να ξεκινάει ότι κατόπιν των οικονομικών σας υπηρεσιών, βεβαιώνεται ότι η  αξία είναι 1 δις η κάθε μία (μετοχή)-φυσικά μου έδιναν 1,5 δις για τις 10 (μετοχές)- βεβαιώστε μου λέω ότι αυτή σας είναι η αξία, και από κάτω  υπέγραφα ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Αυτό βέβαια δεν τους άρεσε, διότι εγώ είπα: αφού οι μετοχές κάνουνε τόσο, αδιαφιλονίκητα πληρώστε. Γιατί πρέπει να πάμε σε κρυφή διαδικασία μέσω εγγλέζικης τράπεζας;  Εκεί λοιπόν έπεσε η πρώτη διαδικασία, ήταν ο πρώτος τσακωμός.


Ο Μάκης ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε έξι εκπομπές στο ALTER, και καλή του ώρα, ο Κουρής βασανίστηκε τότε από εμάς, αν θυμάστε, οπότε βγαίνει ο Παπανδρέου στη βουλή, ενώ έπαιζε πάρα πολύ καλά, αποκαλύφθηκε μετά ότι από την  Τράπεζα της Ανατολής έχουμε τουλάχιστον 40 μετοχές, προσέξτε τι σας λέω για να δείτε πόσο ακριβοδίκαια είναι τα πράγματα, να δείτε πόσο απατεώνες με βούλα θα είναι στο τέλος. Θα δείτε πώς οι νόμοι είναι για τον Έλληνα αλλά δεν δουλεύουν για κάποιους, ενώ υπάρχουν, είναι εκεί, αλλά τελικά δεν γίνεται τίποτα. Βλέπουμε λοιπόν ότι η δικαιοσύνη δεν πρέπει να κοιμάται με την πολιτική εξουσία, να κοιμάται με τη θρησκευτική εξουσία και πρέπει να είναι απόλυτη, μόνη της  για να εκτελείται.

 
ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 


Έχουμε 40 μετοχές, οι οποίες παίξαν στο χρηματιστήριο  Ανατολής, σφραγισμένες από τον επόπτη του χρηματιστηρίου. 
 

Άρα δεν γίνεται η τράπεζα να κλείνει το 1936 αλλά η μετοχή της Ανατολής να παίζει το '47,το ' 57 το '62, το '87, και να υπάρχουν σφραγίδες του χρηματιστηρίου Αθηνών όπου η μετοχή να εισέρχεται στο χρηματιστήριο και να παίζει κανονικά με χρυσά φράγκα. Δηλαδή είναι αδιανόητο! 
 


alt


Μετά έχουμε και ένα άλλο έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος που το 2000, προσέξτε τώρα, το 2000, στις μέρες μας, έχει κατάθεση τριών μετοχών ή τεσσάρων νομίζω,το οποίο βρίσκεται και στα σχετικά της μήνυσης, όπου η ΤτΕ φιλοξενεί τρεις μετοχές ενός ιδρύματος Κοργιαλένιου από την Κεφαλονιά που είναι του κυρίου Μποδοσάκη. 


Έχει ομολογιακό λογαριασμό ανοίξει στο ίδρυμα. Ομολογιακός λογαριασμός είναι αυτός που μέσα μπορείς να βάλεις «εργαλείο» instrument, μπορείς να βάλεις ομόλογο,μπορείς να βάλεις μετοχές και εκεί υπάρχει ρευστοποίηση, σου δίνει δανεισμό η τράπεζα ή facility και κάνεις όλες σου τις κινήσεις. Άρα πιάνουμε τρεις μετοχές το 2000 στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου το λέει χρεωστικό ομόλογο και δίνει ομολογιακό δάνειο στο ίδρυμα. 


Αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνεται οι δικές μου μετοχές να μην είναι καλές αλλά του ιδρύματος να είναι. Και οι δικές μου είναι πιστοποιημένες από πρεσβείες και από παντού. Που σημαίνει ότι βλέπω μια τεράστια απάτη. Η τράπεζα είναι ανοιχτή μέχρι το 2011, απλά σας λέω τα στοιχεία για να καταλάβουν οι συνέλληνες. Άρα μιλάμε για μια τεράστια απάτη όπου η Τράπεζα της Ανατολής που τα πιο πολλά λεφτά ήταν των Ελλήνων, να κλέβουνε τους Έλληνες, σφάζουνε τους Έλληνες. 


Υπάρχει και ένας αρχιεπίσκοπος της Σμύρνης ο οποίος τώρα είναι στα Μέγαρα και μας υποσχέθηκε ότι έχει στοιχεία για ανθρώπους που είχαν μετοχές της Ανατολής στη Σμύρνη και μπαίνανε μέσα και τους σφάζανε για να τους πάρουν τις μετοχές. Προσέξτε τι σας λέω τώρα. Μιλάμε για ένα τεράστιο έγκλημα, το οποίο όμως πάρα πολλοί από την πολιτική ζωή του τόπου τότε το γνώριζαν και δεν το σταματούσαν αλλά το συνέχιζαν. 


.....................................................................................................................................


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΥΧΝΟΥ:
Δείτε το οπτικοακουστικό που είχαμε δει το 2011 το οποίο μας το ενθύμησαν οι αποκαλύψεις του Αρτέμη Σώρρα.

Συνδυάστε τα ιστορικά γεγονότα που περιγράφει το βίντεο στα δέκα πρώτα λεπτά του, με τον ρόλο και πραγματικό στόχο των Γερμανών που ο Α. Σώρρας καταγγέλλει, δηλαδή τις μετοχές της Ανατολής, τον χρυσό, τον πλούτο, τις ζωές των Ελλήνων της Ιωνίας, τον οποίον επικαρπώθηκαν οι Γερμανοί και όχι οι Τούρκοι....

Ο Γερμανός συνταγματάρχης και κατόπιν στρατηγός Λήμαν φον Σάντερς εισήγαγε στον Τουρκικό στρατό την μεθοδολογία των σφαγών-γενοκτονιών οι οποίες ξεκίνησαν από το 1911-12 κατά των Αρμενίων αλλά κυρίως κατά των Ελλήνων....
 



( Ουδεμία σχέση έχουμε με τις πολιτικές απόψεις και τοποθετήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής κου Θεοδωράτου αλλά τα όσα λέει τα κρίνουμε χρήσιμα ώστε κάποιος να μπορέσει άμεσα και εύκολα να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ το ιστορικό ΑΛΗΘΕΣ αυτών που λέει ο Αρτέμης Σώρρας, τα οποία κάποιοι τα θεωρούν "συνομωσιολογίες".) 


 
Πηγή οπτικοακουστικού: http://www.youtube.com/user/Evonymos?feature=watch 

...συνέχεια συνέντευξης Αρτέμη Σώρρα....

...............................................................................................


ΦΟΡΟΣ 27 ΔΙΣ

Εμείς έχουμε βάλει οκτώ μετοχές σε δύο οργανισμούς, έχει γίνει στην εφορία η μεταβίβαση των μετοχών στους οργανισμούς όπου από εκεί προκύπτει φόρος 0,5 %. Σήμερα το όνομά μου και το ΑΦΜ μου, αγαπητοί μου συνέλληνες,  είναι χρεωμένο με 27 δισεκατομμύρια να πληρώσω το φόρο για τη μεταβίβαση των μετοχών βάσει της αξίας που έχει βάλει η εφορία. Οι τέσσερις μετοχές τις Ανατολής είναι 2,775 τρισεκατομμύρια βάση της εφορίας. Η εφορία το έχει υπολογίσει, όχι εγώ. Είναι δύο τα τεμάχια, είναι δύο τα υπολογιστικά της εφορίας, η εφορία να διαβάστε το έγγραφο είναι με βάση αριθμό πρωτοκόλλου του υπουργείου οικονομικών της Αθήνας. Δεν το έκανε μόνη της η εφορία. 


Έχω σφραγισμένα έγγραφα του υπουργείου για τις μετοχές όπου κοινοβουλευτικός έλεγχος για το φόρο, για να εισπραχθεί από το Σώρρα είναι 13,5 δις + 13,5 δις κάνει ο Σαχινίδης και έχω και τη βούλα της βουλής που λέει βεβαίως η αξία των μετοχών είναι αυτή και περιμένουμε τον κύριο Σώρρα να πληρώσει. Άρα στο ΑΦΜ μου είναι 27,5 δις. Κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ, όλα τα έγγραφα τα έχετε στα χέρια σας και παρακαλώ να τα αναρτήσετε στο διαδίκτυο προκειμένου να γίνει μια σωστή δημοσιογραφική έρευνα.
 

alt
 
ΝΟΜΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Κάνω λοιπόν μήνυση στο ΣΔΟΕ όπου τους παρακαλώ όπως παραλάβετε το φόρο από μένα όπως ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να σας κάνω εκχώρηση του φόρου και ο άλλος είναι να μου κατασχέσετε τμήμα της μετοχής που να μου αποδώσει τα επόμενα. Τίποτα παραπάνω και λιγότερο. 


Η απάντηση του ΣΔΟΕ είναι, κύριε Σώρρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την υπόθεσή σας, θα το αναλάβει η εφορία σας και το υπουργείο οικονομικών.


Ακούσατε; Αυτή ήταν η απάντηση του ΣΔΟΕ, γιατί εγώ στο ΣΔΟΕ απευθύνθηκα.  Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι είναι βεβαιωμένος ο φόρος και θα σας πώ και ένα άλλο για να καταλάβετε πώς λειτουργεί η οικονομία μας, για όποιους ξέρουν. Εγώ έχω δικαίωμα τώρα, προσέξτε ποιο δικαίωμα έχουμε, αν και είμαστε λίγο κυνηγημένοι και δεν μπορούμε αυτό να το κάνουμε σύντομα, βάσει του νόμου του Ελληνικού νόμου του 2004 περί ομολόγων και του 2010, έχουμε δικαίωμα, αγαπητέ συνέλληνα,όπως είχαν δικαίωμα και οι φαρμακευτικές εταιρίες που έκοψαν τα ομόλογα του δημοσίου που σημαίνει ότι όποιος έχει λέει βεβαιωμένα χρέη με υπογραφή κράτους, έχει το δικαίωμα να κατασκευάσει ομόλογο δικό του. 


Δηλαδή, σύμφωνα με το χρέος της Ανατολής έτσι όπως είναι τώρα, εάν συνεργαστούν δέκα καλά δικηγορικά γραφεία, που είναι λίγο δύσκολο γιατί οι δικηγόροι είναι με το σύστημα και οι οικονομολόγοι. Είναι δύο μεγάλα καρκινώματα στην κοινωνία μας. Είναι τόσοι δικηγόροι στη βουλή. Το 90% είναι δικηγόροι, είναι νομικοί, και όλο αυτό το σύστημα αντί να υπακούει στον πολίτη και να είναι υπερασπιστής του δικαίου, είναι με το «σύστημα» και όλοι οι οικονομολόγοι το ίδιο. 


Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι είναι δύο ειδικότητες που είναι από την αρχή με το «σύστημα». Τώρα που αρχίζουν να πεινάνε και αυτές ενδεχομένως να ξυπνήσουν και να έρθουν μαζί μας.Γι αυτό και προσπαθούνε πάντα να είναι «μπράβες» και όλοι οι σύλλογοί τους, για αυτό και τους κάνουν όλα τα χατίρια, για αυτό και τελικά έχει πάει στο διάολο όλη μας η κοινωνική ζωή. Ακόμα και το δίκαιο και ο δικηγόρος που δουλεύει για σένα, τελικά δεν δουλεύει για σένα, δουλεύει για εκείνους. 


Έχουμε το δικαίωμα λοιπόν βάσει του εθνικού νόμου και του διεθνή την Ανατολή να την κόψουμε ομόλογο και να την κάνουμε BOE (BILL OF EXCHANGE), να την κάνουμε BANK NOTE. Δηλαδή έχουμε το δικαίωμα-και θα το αναρτήσουμε- τη μετοχή της Ανατολής εμείς μπορούμε να κόψουμε ομόλογο βάση του χρέους επειδή είναι από τη βουλή και από την εφορία μας. Αυτός είναι ο νόμος! Για να καταλάβετε τι όμορφα δικαιώματα έχεις συνέλληνα. Έχεις πολλά ωραία δικαιώματα. Μόνο που κανείς δεν συνεργάζεται  και οι αρχές έχουν παραλύσει και οι νόμοι, ενώ δηλώνουν οτι είναι μαζί σου, τελικά είναι εναντίον σου. 


Έχουμε δικαίωμα να κόψουμε από όλα αυτά, δεν υπάρχει νόμος όμως να υποχρεώσουμε την τράπεζα και να πούμε «έλα δώ, πόσα χρωστάς;» «300» «πάρε ένα ομόλογο 400.000 και πήγαινε στην τράπεζα να ξεχρεώσεις» γιατί έχουν κλειδώσει το νόμο και της τράπεζας είναι στο χέρι της να δεχτεί το δικό σου ομόλογο συνέλληνα. Σου λέω πώς το έχουν κλειδώσει. Κατάλαβες;

 
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Μπορούσαμε δηλαδή άνετα -και το έχουμε σκεφτεί με πολλές ομάδες- να κόψουμε για όλο το ιδιωτικό χρέος, ο καθένας ό,τι χρέος έχει, κομμάτι του ομολόγου, να κόψουμε κομμάτι στο όνομά σου κατευθείαν δηλαδή, και να ανατρέξεις στην τράπεζά σου ή στην εφορία ή στο ΙΚΑ και να πάρεις ένα ομόλογο που είναι πιστοποιημένο από το δημόσιο όπως λέει ο νόμος του 2004 και του 2010. Γιατί αν θυμάστε οι φαρμακευτικές εταιρίες που τους χρώσταγε το δημόσιο, τους έδωσε το δικαίωμα να κόψουν τα χρέη του δημοσίου ομόλογα. Τι κάνανε λοιπόν. Σου χρώσταγε το δημόσιο δύο εκατομμύρια ή τρία; Έκοβες ομόλογο δύο εκατομμυρίων οπότε το έτρεχες στην αγορά για να πάρεις τα λεφτά σου για να κάνεις δουλειά σου. Αυτό το δικαίωμα είναι θέμα νόμου. 


Όταν βγαίνει ένας νόμος, βγαίνει για όλους, δεν βγαίνει για τους μισούς. Έτσι λοιπόν αυτός ο νόμος μας πιάνει εμάς τώρα και έχουμε δικαίωμα να κόψουμε κάπου πεντέμισι (5,5) τρις ομόλογα, και θα είναι και ΑΑΑ, και θα τα ασφαλίσουμε κιόλας.  


Όμως είναι πολύ λίγες οι δυνατότητες να τρέξουμε τώρα που είμαστε σε τέτοιο πόλεμο που είμαστε και δή να μην έχουμε την αρωγή των δικηγόρων, των οικονομολόγων, του «συστήματος» της χώρας μας. Άρα δεν γίνεται να είναι όλος ο πλανήτης εναντίον μου, να είναι και η χώρα μου. Αλλά έχουμε τεράστια δικαιώματα και τα έχουμε μέσα στο νόμο. Μα εγώ δεν γέννησα τους νόμους αγαπητέ συνέλληνα. Εγώ δεν κινούμαι με ένα δικό μου σύνταγμα. Κινούμαι με ένα υπάρχον σύνταγμα, κινούμαι με εθνικούς νόμους και κινούμαι με διεθνείς νόμους. Έτσι όπως πρέπει. Κινούμαι πάνω στις γραμμές που κάποιοι βάλανε. Δεν γίνεται να είμαι παράνομος. Και ό,τι παρανομία κάνω και ό,τι δεν κάνω καλά και δεν το δω εκατό φορές, κινδυνεύω να πάω φυλακή και δή τέτοιες ώρες που με κυνηγάνε θεοί και δαίμονες. 

Άρα δεν γίνεται να μην μου μιλάνε οι θεσμοί και να μου μιλάνε οι παπαγάλοι. Πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας ότι είναι περίεργες οι θέσεις μας και πολύ χαλεποί οι καιροί. Η μόνη βοήθεια που θα πρέπει να κάνει είναι να προστατεύει ο ένας τον άλλον. Εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε τον Ελληνικό λαό και ο Ελληνικός λαός να προστατεύει εμάς. Θέλει μια τέλεια συνεργασία για να μείνει δεμένη όλη η αλυσίδα. Αν σπάσει κάπου η αλυσίδα, θα κοπεί, δεν θα έχεις ολόκληρη αλυσίδα.

 
AΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ KAI ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ :  
EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Ei-End Μνημοσύνη στο Facebook

ΠΗΓΗ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/artemhs-swrras-sfages-twn-ellhnwn-ths-smyrnhs-trapeza-ths-anatol.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...