ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ "ΦΙΛΟΚΛΗΣ" ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ



Ύστερα από όλα αυτά, εγώ προσωπικά επιτρέψτε μου να αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν συνέλληνες, γιατί υπάρχουν Έλληνες που κάθονται και τους ακούνε. Γιατί κάθισαν προχθές το βράδυ να ακούνε τον Χατζηνικολάου να ψεύδεται και να λέει ότι για τα 600 δις υπάρχει απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών. Μα δεν υπάρχει καμία απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών. Ένα χαρτί που κυκλοφόρησε και εν συνεχεία δημοσίευσε στην εφημερίδα του ο κύριος Μπόμπολας αφορούσε εσωτερική ενημέρωση της τράπεζας. Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει την υπόθεση των 600 δις επαναλαμβάνω, εάν δεν του δοθεί ο κωδικός αριθμός. Εάν δεν του δοθούν οι κωδικοί αριθμοί των 6 ομολόγων των 100 δις το καθένα κανείς δεν μπορεί να κάνει κανενός είδους έλεγχο. Ας μη μας λένε λοιπόν διάφοροι διάφορα παράξενα. Ο κύριος Χατζηνικολάου ο οποίος επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος είχε καταφέρει να αρθρώνει έναν λόγο ο οποίος τέλος πάντων, πως να το πω, ήταν κοινά αποδεκτός. Προχθές το βράδυ σε ερώτηση ενός ακροατή στην εκπομπή του απάντησε ότι υπάρχει λέει απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών. Συγνώμη αλλά αυτό είναι ψεύδος. Δεν υπάρχει απόφαση. Ένα χαρτί το οποίο κοινοποιήθηκε μέσω της εφημερίδας του κυρίου Μπόμπολα, ήταν λέει για εσωτερική ενημέρωση της τράπεζας με πληροφορίες από το διαδίκτυο! Αυτό ήταν. Καμία απάντηση δεν υπάρχει. Και καμία δεν θα υπάρξει, διότι όλοι γνωρίζουν το αληθές της υποθέσεως. Όλοι γνωρίζουν την απόφαση του δικαστηρίου στις 28 Ιουνίου του 2013. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και τα 600 δις υπάρχουνε και στη θέση τους είναι κατατεθειμένα, δηλαδή στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς επίσης για ποιο λόγο δεν έχουν πράξει τα δέοντα μέχρι σήμερα.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Το εθνοπροδότες σας έχω πει κατ΄έπανάληψη είναι του Θουκυδίδη το 420, δεν είναι δικό μας. Αλλά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των κυβερνώντων. Ας σταματήσουν λοιπόν οι διάφοροι να λένε αυτά τα παράξενα, τα μουλωχτά, τα ύπουλα που λένε για την υπόθεση των 600 δις διότι όλοι γνωρίζουν αγαπητοί συνέλληνες την αλήθεια, όλοι! Φτάνει να σας πω ότι οι 302 που έχουν μηνυθεί για εσχάτη προδοσία, πριν από τη μήνυση και το ξέρετε πάρα πολύ καλά, το λέω για τυχόν καινούριους ακροατές, είχαν λάβει εξώδικο. Πως λοιπόν ισχύει αυτό που είπε ο κύριος Χατζηνικολάου – και τον ευχαριστώ εγώ προσωπικά που απάντησε, πλην όμως η πληροφόρησή του ήτανε ψευδής, δεν ήτανε σωστή – πως λοιπόν έχουμε απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών τη στιγμή που υπάρχει απάντηση για το εξώδικο που έλαβα ο κύριος Στουρνάρας ότι έχει παραπέμψει το θέμα των 600 δις δεόντως. Δηλαδή να μην τρελαθούμε τελείως, να ξέρουμε και τι λέμε, να ξέρουμε και τι κάνουμε.
Τα 600 δις λοιπόν είναι κατατεθειμένα για τον Έλληνα πολίτη. Τα 600 δις είναι κατατεθειμένα για την Ελληνική Δημοκρατία με ότι αυτό συνεπάγεται. Ας σταματήσουν οι διάφοροι λασπολόγοι, οι διάφοροι ανενημέρωτοι να δημοσιολογούν και ας έρθουν σε επαφή μαζί μας για να μάθουν τα γεγονότα τα πραγματικά. Και όχι φανταστικά «μου είπανε», «άκουσα», «είδα στο internet». Αυτά λοιπόν πρέπει να τελειώσουν οριστικά.
Είμαστε σε πάρα πολύ κρίσιμες ημέρες, η σημερινή, η αυριανή, η μεθαυριανή είναι καθοριστικές ημέρες για τον Ελληνισμό. Είναι καθοριστικές ημέρες για την πατρίδα μας. Έχουν γίνει τα πάντα με τον τελειότερο τρόπο που θα μπορούσαν να έχουν γίνει. Είμαστε σε υψηλό επίπεδο αποφάσεων, είμαστε σε κρίσιμα σημεία που θα παρθούν οριστικές λύσεις. Ας σταματήσουν οι διάφοροι να παραπληροφορούν τον κόσμο και ας σταματήσουν, εάν δεν γνωρίζουν, να δημοσιολογούν.
Υπενθυμίζω στους παλαιότερους φίλους και υπενθυμίζω ή μάλλον ενημερώνω τους νέους φίλους ακροατές, του νέους συνέλληνες, που πιθανότατα να υπάρχουν απόψε, ότι η πατρίδα μας στις 18 Οκτωβρίου του 2012 δεν οδηγήθηκε σε πτώχευση ακριβώς επειδή υπήρχαν τα 600 δις κατατεθειμένα στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν πόσο σημαντικά είναι τα 600 δις. Άτακτη χρεοκοπία είχαν σχεδιάσει για την πατρίδα μας από τις 18 Οκτωβρίου του 2012. Ο λόγος που τρέξαμε να καταθέσουμε τους φακέλους από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς επίσης και σε όλους τους Έλληνες κυβερνώντες ήταν αυτός. Ήταν για να προλάβουμε την άτακτη χρεοκοπία.
Λοιπόν, αυτό που έχει γίνει είναι το σημαντικότερο έργο που έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα για τον Ελληνισμό. Αυτό λοιπόν σήμερα, καλώς ή κακώς, βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων πολιτών. Σήμερα λοιπόν ο κάθε ένας Έλληνας είναι δικαιούχος των 600 δισεκατομμυρίων.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ "ΦΙΛΟΚΛΗ" ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ - ΑΡΧΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
EI-END - ΧΑΝΙΑ 11/12/13
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Ei-End Μνημοσυνη
ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΝΙΚΟΥ
ΣΤΟ 23' ΛΕΠΤΟ....ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ....
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ....
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ!!! 
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ....
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ.
ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ E.N.D. ΧΑΝΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...