ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!

 
(Μανώλης Λαμπράκης – Πρόεδρος της END απόσπασμα ομιλίας 23-8-2013)

Όλοι αυτοί που δεν βλέπουν φως, είναι ήδη πορωμένοι από το σύστημα το οποίο στέλνει τον Πρωθυπουργό, η τον Υπουργό οικονομικών, δανείζεται λεφτά από τους επικυρίαρχους και τους τα φέρνει στην πόρτα χωρίς να σκέπτονται τι θα κάνουν μετά από έξι χρόνια που πρέπει να τα αποπληρώσουν. Εμείς ήρθαμε εδώ, όχι για να σας φέρουμε χρήματα στην πόρτα, όπως έχουν κάνει οι επιβήτορες και οι επικυρίαρχοι μέχρι τώρα. Ήρθαμε και σας είπαμε παιδιά τα χρήματα είναι εκεί, στο ντουλάπι εκείνο, μπορείτε να πάρετε το κλειδί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να το γυρίσετε, γιατί είναι δύσκολο το κλειδί να γυρίσει, να ανοίξετε και να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Εάν δεν μπορούν να αντιληφθούν ακριβώς σε ποια παγίδα έχουν πέσει με το να περιμένουν τον εκάστοτε κοινοτάρχη τον εκάστοτε αντιπρόσωπο του ιερατείου, και θα εξηγήσουμε αργότερα τι εννοούμε ιερατείο, ( δεν εννοούμε την εκκλησία), δεν πρόκειται ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να δουν φως. Το φως είναι διπλά σας. Απλώς εσείς έχετε βάλει μπροστά στα μάτια σας ένα μαύρο πέπλο και αρνείστε να το δείτε. Θέλετε να σας βγάλουν και το πέπλο από τα μάτια. Το κάνουμε κι αυτό. Σας λέμε παιδιά ΕΣΕΙΣ πρέπει να σηκωθείτε από τον καναπέ. Εάν θες να σώσεις το διαμέρισμα σου, το αυτοκίνητό σου, την υπόληψή σου, την αξιοπρέπεια σου πρέπει να το κάνεις ΕΣΥ δεν μπορεί να σου το κάνει κάποιος άλλος γιατί εάν συνεχίσει το ίδιο σύστημα που λειτουργούσε μέχρι στιγμής δηλ κάποιος άλλος σου έλυνε τα προβλήματα σου δηλ ήθελες να πας διακοπές σου έδινε δάνειο η PROTON BANK, το κράτος θέλει τα λεφτά, σου έδινε δάνειο η Rothchild, σου έδινε δάνειο η Γερμάνια και σου τα φέρνανε κιόλας μέσα. Θυμάστε στην Κύπρο? φέρανε λέει, η Μέρκελ έφερε τα λεφτά με πέντε φορτηγά για να τα δούναι οι κύπριοι, να δούνε ότι υπάρχουν λεφτά!!!!.
Δεν είναι αυτή η πραγματική ουσία του ανθρώπινου γένους. Ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να πηγαίνει. για να ανέρχεται. Εάν κάποιος του φέρνει τη λύση στον καναπέ, θα παραμείνει συνέχεια βαλτωμένος και δεν πρόκειται ποτέ να αναληφθεί. Αυτό που είναι ο Σώρρας και η ΕΝD αντιπροσωπεύει, είναι η ΝΕΑ ΓΗ. Για να επιτύχεις κάτι, πρέπει να εργαστείς γιαυτό. Δε θα σου φέρει κανένας έτοιμα δανεικά τα οποία αργότερα θα σου βάλει το σαμάρι, θα είναι καβάλα και θα σε κτυπάει κιόλας και με το μαστίγιο. Εδώ λέμε για να απελευθερωθείς να έχεις την αξιοπρέπειά σου Έλληνα. Εδώ είναι τα χρήματα. Εσύ πρέπει να τα απαιτήσεις. Να τα απαιτήσεις από το ιερατείο κι όταν λέω ιερατείο εννοώ τον Σαμαρά το Στουρνάρα τον Προβόπουλο το Βενιζέλο τον Κουβέλη και τους άλλους. Αυτοί είναι το ιερατείο μεταξύ των επιβητόρων και του ανθρωπίνου γένους. Ιστορικά το ανθρώπινο γένος χρησιμοποίησε, μάλλον μερικοί προδότες του ανθρώπινου γένους ανέλαβαν το ρόλο του ιερατείου, του μεσάζοντα δηλ, μεταξύ των αφεντικών και των δούλων. Αυτό το ιερατείο δεν σημαίνει εκκλησία δεν σημαίνει ο Πατριάρχης κι ο Αρχιεπίσκοπος σημαίνει οι ενδιάμεσοι μεταξύ των αφεντικών και των εργαζομένων. Είναι δηλ αυτό που λέμε ο επιστάτης. Αυτός είναι. Σε έχει συνηθίσει λοιπόν ο επιστάτης να σου φέρνει τα άχυρα, να σου τα φέρνει μπροστά, όπως λέμε στην Κρήτη δεν ξέρω πως το λέτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην υπόλοιπη Ελλάδα το λέτε το παχνί, στην Κρήτη το λέμε μανταντούρα. Ακούτε λοιπόν ότι Τελείωσε αυτή η εποχή αγαπητοί μου. Η εποχή της απελευθέρωσης του ανθρωπινού γένους δεν προϋποθέτει ιερατείο μεταξύ των εργαζομένων και των αφεντικών διότι αφεντικά ΔΕΝ θα υπάρχουν. Και δεν θα υπάρχει ούτε ιερατείο. Θα υπάρχει μόνο ελεύθερη ανθρωπότητα η οποία με εντιμότητα και αξιοπρέπεια θα κερδίζει τη δική της ζωή. (Αντ. Βαλσαμάκης) Εκμεταλλευόμενος αυτό που είπε μόλις τώρα ο πρόεδρος η μάλλον με αφορμή αυτά που είπε ο πρόεδρος μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου είπε προχτές το βράδυ ο Αρτέμης ο Σώρρας μου έδωσε τον απόλυτο ορισμό τι σημαίνει λέει χαραμοφάης. Χαραμοφάηδες λέει είναι αυτά τα μέλη της οικογενείας που ενώ δεν έχουν προσφέρει τίποτε δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα δεν έχουν διακινδυνεύσει απολύτως τίποτε έχουν στρογγυλοκαθίσει γύρο-γύρο από το τραπέζι και περιμένουν να βγει το φαΐ από το φούρνο να κάτσουν να φάνε. Αυτός είναι ο ορισμός του χαραμοφάη.
ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/groups/495961800476798/permalink/531567743582870/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...