ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ

Ο Πάπας Francis  προέτρεψε τα μέλη όλων των θρησκειών και των ατόμων που δεν ανήκουν σε καμία εκκλησία να ενωθούν για να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και το περιβάλλον.

Ο Yahya Pallavicini, ένας ηγέτης της μουσουλμανικής κοινότητας της Ιταλίας, είπε ότι εντυπωσιάστηκε από την επιμονή του Πάπα με την προώθηση της διαθρησκευτικής φιλίας.

O Francis, εξελέγη πριν από μία εβδομάδα ως o πρώτoς μη ευρωπαίος Πάπας σε 1.300 χρόνια, συναντήθηκαν ηγέτες μη καθολικών χριστιανικών θρησκειών όπως Ορθόδοξοι, Αγγλικανοί, Λουθηρανοί και Μεθοδιστές, και άλλοι όπως οι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές και Ινδουιστές.

"Η Καθολική Εκκλησία έχει επίγνωση της σημασίας της για την προώθηση της φιλίας μεταξύ των ανδρών και των γυναικών από διαφορετικές θρησκευτικές παραδόσεις," δήλωσε ο Αργεντινός ποντίφικας στους θρησκευτικούς ηγέτες σε μια ακρόαση στο Βατικανό.

Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά και απο τον νέο πάπα εκλεκτό του Σαμαέλ. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς. 

Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"

ΠΗΓΗ: atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...