ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν» στην Κομοτηνή

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ    ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ   , ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ ,ΑΓΝΟΙΑ Η ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ??  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ????
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ : ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ??

ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚ.2012 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 10 ΛΕΠΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΟΥΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ 7 ΜΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ   ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΠΡΟΞΕΝΟΥ.
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ 3 ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ  ,ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΩΝ ΓΛΥΨΥΜΑΤΩΝ  ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:

 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ  ,Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡ.ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ . ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ.
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΑΝ:  < Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ>
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ  < ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ> , ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ <ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ>Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ  ΕΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΣΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.
ΓΛ

http://vpapadopoulos.blogspot.ch/
Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν»
Του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου

http://www.paratiritis-news.gr/detailed_article.php?id=159152&categoryid=20


Παρουσιάστηκε στην Κομοτηνή την Τετάρτη το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο» το βιβλίο του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου «Ρετζέπ Ταγήπ Ερντογάν», μέσα από το οποίο ο συγγραφέας σκιαγραφεί την προσωπικότητα του Τούρκου πρωθυπουργού η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα όρια της Τουρκίας.
Ο συγγραφέας παρουσιάζει την ιστορία του Τούρκου Πρωθυπουργού μαζί με την ιστορία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, την ιστορία του Ισλάμ και της Ορθοδοξίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας. Ένα ενδιαφέρον βιβλίο που προσπαθεί να διαλύσει στερεότυπα και προκαταλήψεις και να συνεισφέρει στο θέμα της ελληνοτουρκικής φιλίας. Το βιβλίο παρουσίασαν ο δημοσιογράφος του «Παρατηρητή της Θράκης» Θωμάς Σταμούλης, ο αναπληρωτής καθηγητής Νεώτερης και Βαλκανικής Ιστορίας στο ΑΠΘ κ. Σπύρος Σφέτας και ο συγγραφέας Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Βαγγέλης Παπαδόπουλος «Το βιβλίο είναι γραμμένο με το αίμα μου και με την προσωπική μου συμμετοχή και ευθύνη»

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Σενέρ, ο αντιπρύτανης κ. Κώστα, ο μεταφραστής του Τουρκικού Προξενείου κ. Καράπατσα, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ κ. Καπζά, η διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ κ. Περβίν, ο πρώην Κοινοτάρχης Οργάνης κ. Εμίν, ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Μειονότητας Δυτικής Θράκης κ. Σερήφ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Ειρήνης και Φιλίας κ. Αχμέτογλου, ο γιατρός και ποιητής κ. Χασάν, ο ποιητής κ. Τσολάκ, ο εκδότης κ. Φανφάνης, δημοσιογράφοι και απλοί πολίτες.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...