ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΖΕΑ – ΖΕΙΑ προς πρόληψιν της εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού

Αγαπητοί μου συνέλληνες μετά την δημοσίευσιν εις το βιβλίο μου «Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ» των μεγάλων ευεργετημάτων που δίδει στον άνθρωπον  η διατροφή του με Ζέα-Ζειά ως προς την πνευματικήν του ανάπτυξιν την τόνωσιν του ανοσοποιητικού του συστήματος και την πρόληψιν του καρκίνου που του παρέχει το πολυτιμώτατο αμινοξύ «Λυσίνη» που περιέχει το Ζέα, ο Ελληνικός λαός ενδιαφέρθει φυσιολογικά διά να αντικαταστήσει τη διατροφή του με μεταλλαγμένα σιτηρά που περιέχουν την κακή ποικιλία της γλουτένης η οποία καταστρέφει τον οργανισμό και συμμετέχει και στην παχυσαρκία με Ζέα.
Αυτό το άδραξαν μερικοί ασυνείδητοι δραχμοκυνηγοί διά ταχύτατο και εύκολο πλουτισμό, και εισάγουν από το εξωτερικό κυρίως την Γερμανία συγγενείς ποικιλίες σιτηρών όπως π.χ. emmer και προσθέτουν στην συσκευασία των προϊόντων των αλεύρι, μακαρόνια κ.λπ την λέξιν ΖΕΑ και σιγά σιγά τα προϊόντα των τα βάπτισαν ελληνικά. Δεν επιτρέπεται να μας εφοδιάζουν με ξένα προϊόντα που τα πολιτογραφούν ελληνικά και να μας εξαπατούν διά να πλουτίσουν εύκολα και γρήγορα αδιαφορούντες διά το κακό που προξενούν στην ελπίδα των ελλήνων διά μια καλλίτερη διατροφή και στην υγεία των, διότι το emmer και τα παρόμοια που εισάγουν είναι μεν τύπου Ζέα δεν έχουν όμως όλα τα συστατικά του Ζέα, υπολείπονται του Ζέα εις ορισμένα συστατικά άνω του 50% και μερικά μάλιστα δεν τα περιέχουν καθόλου.

Επειδή η πολιτεία δεν έλαβε μέχρι σήμερα μέτρα διά την ενημέρωσιν του λαού και ενδέχεται να παρασυρθή από τους επιτήδειους και διαθέσει τα ελάχιστα οικονομικά του άσκοπα και επειδή είμαι ο άνθρωπος που ενημέρωσα τον Ελληνικό λαό περί του Ζέα-Ζειά αισθάνομαι την υποχρέωσιν να σας ενημερώσω πλήρως επ’ αυτού.
Ζέα-Ζειά γνήσιο αρχαιοελληνικό καλλιεργεί μόνον ένας στην Ελλάδα ο Γεώργιος Αντωνόπουλος στο Δίλοφο Φαρσάλων και δεν επαρκεί η παραγωγή του να καλύψη όλες τις ανάγκες της αγοράς και αυτό εκμεταλλεύονται οι επιτήδειοι και πλουτίζουν εις βάρος…..
Το γιατί ο Γ. Αντωνόπουλος δεν δίδει ελεύθερα σπόρο εις όλους όσους ενδιαφέρονται ώστε να εξαπλωθεί η καλλιέργιά του εις όλην την Ελλάδα έγκειται εις την προστασίαν της γνησιότητος του πολιτιμώτατου αυτού προϊόντος, διότι πολλοί γύπες προσπαθούν να το εξαφανίσουν από την γην μελετήστε το «Ο Ιστορικός εμπαιγμός» και συνδιάστε το με το σκοπό του «Κώδικα Αλλιμεντάριους» και θα βεβαιωθείτε περί αυτού.
Εάν είχαμε ΄Ελληνας κυβερνήτας ελευθέρους, ώστε να ενδιαφέρονται ελεύθερα για την προκοπήν αυτού του λαού θα μεριμνούσαν να διαδοθή η καλλιέργεια του Ζέα-Ζειά εις ολόκληρον την χώραν προστατευμένο από πολλές έξωθεν παρεμβάσεις και νοθείες σκόπιμες ή εξ’ απερισκεψίας π.χ. να σπέρνης το Ζέα και γύρω-γύρω να είναι σπαρμένα σιτάρια μεταλλαγμένα (αυτά που σπέρνουμε σήμερα), τότε την άνοιξαν στον ανθό με τον αέρα η γύρις η οποία κάνει την γονιμοποίησιν πηγαίνει από τα γύρω σιτάρια στο χωράφι με το Ζέα τα γονιμοποιεί και σιγά-σιγά σε πολλά χρόνια, όχι σε ένα-δυο, το μεταλλάσσει και αυτό και έτσι απλά χάνουμε την γνησιότητα, γι’ αυτό λοιπόν ο Αντωνόπουλος δεν δίδει ελεύθερα σπόρο σε όποιον του ζητά.

Γ. ΑΫΦΑΝΤΗΣ
Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...