ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται οι Μέρες του Φωτός!!!!!

Επειδή ότι και να μας κάνουν εξωτερικά, ξέρουν πως δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό που πρόκειται να συμβεί (και ήδη συμβαίνει!) μέσα στον άνθρωπο, μην απογοητεύεστε από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, αλλά και γενικότερα σε όλο τον κόσμο.  
Μην φοβάστε και μην απελπίζεστε!! 
Όπως το ακέφαλο ερπετό κάνει τις τελευταίες απεγνωσμένες και σπασμωδικές κινήσεις του πριν ξεψυχήσει, έτσι και τώρα αυτό που ζούμε είναι οι απέλπιδες προσπάθειες ενός ολόκληρου συστήματος ελέγχου και χειραγώγησης του ανθρώπου να κρατηθεί λίγο ακόμα στην κορυφή της εξουσίας προτού καταρρεύσει. Είναι απλά θέμα χρόνου και το ξέρουν...

Υπομονή, Πίστη, Ελπίδα και πάνω απ' όλα ΑΓΑΠΗ και σύντομα ο κάθε ένας μας θα πάρει την θέση που του αρμόζει βασει των πεπραγμένων του και των επιλογών του. Όχι όμως σύμφωνα με τους υλικούς νόμους που γνωρίζετε πολύ καλά πως δύνανται να τους προσαρμόζουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα αλλά βάσει των Θείων Πανσυμπαντικών Νόμων που είναι Αυτόνομοι και Αυτενεργείς!!! 

Ακούστε αυτό το πολύ αισιόδοξο και επίκαιρο κομμάτι μιας αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας που δίνει ξεκάθαρα το στίγμα αυτού που κάποιοι από εμάς ήδη ζουν ως βεβαιότητα μέσα τους και κάποιοι θα ζήσουν πολύ σύντομα.

Απολαύστε το!!! 


Οι μέρες του Φωτός - Νατάσσα Μποφίλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...