ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Φοβερά ντοκουμέντα στο φώς για τις γερμανικές αποζημιώσεις! Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος υπασπιστής αρχι-δοσίλογου!

Φοβερά ντοκουμέντα φέρνει στο φώς η εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" του Γιώργου Τράγκα! Ολες οι ζημιές που υπεστη η Ελλάδα κατα τη γερμανική Κατοχή! Ο ρόλος του αρχι-δικτάτορα Παπαδόπουλου στη σφαγή των Καλαβρύτων! Φοβερά ερωτήματα που καίνε και που καλείται να απαντήσει ο Σόιμπλε!

Μια εκπληκτική εκπομπή - ντοκουμέντο παρουσίασε προχτές ο Γιώργος Τράγκας, στα πλαίσια της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ "Ελεύθερος Σκοπευτής". 

Ανατριχιαστικά ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν τόσο με τις γερμανικές αποζημιώσεις και που βασίζονται στο πλήρως αναγνωρισμένο απο τους Συμμάχους βιβλίο-συλλογή εγγράφων και φωτογραφιών του αρχιτέκτονα Δ. Δοξιάδη στην περίοδο της Κατοχής, όσο και με τον ρόλο πολλών "Ελλήνων" δοσιλόγων που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή, βιάζοντας και εκτελώντας Ελληνες πατριώτες. 

Ανάμεσά τους, και ο αρχι-δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, ο οποίος υπήρξε υπασπιστής του Γ. Κουρκουλάκου, συνταγματάρχου των ταγμάτων ασφαλείας που συμμετείχαν στη σφαγή των Καλαβρύτων!

Μαρτυρίες αποκαλύπτουν πως ο ίδιος ο Κουρκουλάκος είχε δώσει το σύνθημα με φωτοβολίδα για να εισβάλλουν τα γερμανικά στρατεύματα στο χωριό και να αρχίσει η σφαγή των αθώων!

Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται οι συνεργάτες του Χριστοφοράκου της Siemens, το πώς και γιατί φυγαδεύτηκε ο διαβόητος αυτός κακοποιός, ποιοί τον προστατεύουν και - το κυριότερο - γιατί το ανέντιμο ελληνικό κράτος προστάτευε ΠΑΝΤΑ τους δοσίλογους συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή!

Ενα φοβερό ιστορικό ντοκουμέντο, που πρέπει να δούν όλοι οι Ελληνες!
ΠΗΓΗ: http://pirinoslogios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...