ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΙΣ 20/02/2013 ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!

Ενας πολυ μεγαλος ελληνας επιστημονας με "αιρετικες" αποψεις και θεωριες για το επιστημονικο κατεστημενο, ο οποιος δεν μασαει τα λογια του και ειναι κοντρα στο κατεστημενο του χωρου του εδω και χρονια.
Ακουστε τι εχει να πει για την πραγματικη αξια και ουσια της Επιστημης, την Δημοκρατια, τον Δημοκριτο, τον Αριστοτελη και τον Πυθαγορα και για την πλανη που εμποτιστηκε ο συγχρονος Έλληνας. Η αξια και η διαφορα της αλληλεγγυης απο την φιλανθρωπια. Το αξιακο προτυπο της κερδοφοριας που προωθηθηκε ως σωστο σε αντιθεση με αυτο του ερωτα για την παιδεια και την γνωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...