ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ στην ΦΑΣΗ Ι, μιας ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ... "ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ";

Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι oι θρησκείες κυβερνούν τον κόσμο μας. Πάντα συνέβαινε και πάντα θα είναι έτσι, λόγω της ανάγκης της ανθρωπότητας να πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη. 
Αυτό το είδος της εξουσίας είναι ακριβώς αυτό που το Blue Beam Project επιδιώκει να αποκτήσει, μέσω τεχνολογικών μεθόδων. Κάνοντας χρήση της εξαπάτησης θα καταφέρει την χειραγώγηση της μάζας.

Όσοι πρώτοι έφεραν στο φως την ύπαρξη αυτού του μυστικού προγράμματος έδωσαν επίσης μια σύντομη περιγραφή των στόχων του μέσα από τέσσερις Φάσεις:

1. Ανατροπή στα αρχαιολογικά ευρήματα


Αυτό το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την δημιουργία τεχνητών σεισμών σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Αυτοί οι σεισμοί θα ξεθάψουν "άγνωστους" -για μας- αρχαιολογικούς χώρους μεγάλης σημασίας και αυτές οι νέες ανακαλύψεις θα χρησιμεύσουν για να δυσφημίσουν τις υπάρχουσες θρησκείες. Με τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα ξεγελάσει τα έθνη του κόσμου να πιστέψουν ότι έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευτεί τα θρησκευτικά τους δόγματα, σε όλο τους το μήκος.

Όταν ένας μεγάλος απόκρυφος αριθμών ανάλογων τέτοιων αποκαλύψεων έρθει στο φως, ο κόσμος θα έχει προετοιμαστεί για την φάση ΙΙ.

2. Ένα τεράστιο (και ψεύτικο) «διαστημικό» με συμμετοχή ολογραμμάτων.



Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που κρατείται μυστική από το κοινό, τεχνίτες του Project Blue Beam θα δημιουργήσουν μια παγκόσμια ουράνια εμφάνιση που θα μιμείται μία παγκόσμια «Δευτέρα Παρουσία». Διαφορετικά ολογράμματα θα πρωταγωνιστήσουν σε διάφορες ζώνες, σύμφωνα με τις εκεί κύριες θρησκευτικές πεποιθήσεις. (Φυσικά, δεν θα είναι τόσο απλοϊκά όπως της εικόνας, αλλά πολύ περισσότερο πειστικά).

Αυτά τα «οράματα» θα χρησιμεύσουν σε μία περαιτέρω αποσταθεροποίηση της κατάστασης μέχρι να κλιμακωθεί ένας θανάσιμος παγκόσμιος πόλεμος. 

Αν και ο συγκεκριμένος πόλεμος δεν είναι σίγουρος, ένας πόλεμος μεταξύ των φανατικών των θρησκειών, όπου οι μεν θα κατηγορούν τους άλλους για απάτη, είναι βέβαιος. Θα δημιουργηθούν κοινωνικές και θρησκευτικές αναταραχές σε μεγάλη κλίμακα. Ήδη υπάρχουν αρκετοί φανατικοί διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο

Αλλά, δεν θα εμπλακούν μόνο οι φανατικοί στο παιχνίδι. Έτσι οδηγούμαστε στην Φάση ΙΙΙ. 

3. Τηλεπαθητική Χειραγώγηση

Με βάση των προηγούμενων δεκαετιών, προγράμματα ελέγχου του νου, θα εφαρμοστούν διάφορες τηλεπαθητικές μέθοδοι χειραγώγησης. Με τη βοήθεια της χαμηλής συχνότητας (LF), πολύ χαμηλής συχνότητας (VLF) και επιπλέον χαμηλής συχνότητας (ELF) κύματα, το Blue Beam Project θα βομβαρδίσει τα θύματά του και θα τροποποιήσει τη συμπεριφορά τους από το "μέσα" τους.

Η τεχνολογία αυτή έχει τις ρίζες της στα προγράμματα ελέγχου του νου ήδη από τη δεκαετία του 1970 και του 1980 και κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογηθούν μέσω μιας σειράς ειδικών σχεδιασμένων δορυφόρων. Πρόσφατα πειράματα έχουν δείξει ότι η "φύτευση" διάχυτης τεχνητής σκέψης στο μυαλό υποκειμένων είναι δυνατή, αλλά η πλήρης έκταση της δυνατότητας αυτής είναι άγνωστη -για εμας, τουλάχιστον.

Αφού θα έχει διαμορφωθεί η σκέψη θα γίνει ευκολότερη και απλούστερη η Φάση ΙV. 

4. Δημιουργία «Υπερφυσικών Εκδηλώσεων»

Το τέταρτο βήμα θα είναι το πιο εκτεταμένο και οι επιπτώσεις του θα είναι πρωτοφανείς. Σε συνδυασμό με τα "γρανάζια" των προηγούμενων βημάτων, θα είναι κάτι πολύ εύκολο.

Οι γεννήτριες ολογραφικών εικόνων θα προσομοιώσουν μία καλά οργανωμένη εισβολή από "εξωγήινους" σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου. Αυτή η "εισβολή" θα μπορούσε να εξαναγκάσει τα κράτη να προβούν σε χρήση των πυρηνικών τους οπλοστασίων -μία κίνηση που θα μπορούσε να μετατρέψει τη Γη σε μια ερημιά.

Η ίδια τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουν τους Χριστιανούς για να πιστέψουν ότι η "Αρπαγή της Εκκλησίας" (Α` Θεσσαλονικείς 4:13-18 και Α` Κορινθίους 15:50-54) λαμβάνει χώρα. Ένα μείγμα απελπισίας και ψεύτικων ελπίδων θα αναγκάσει τελικά την ανθρωπότητα να αποδεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την νέα "ολογραφική θρησκεία".

Το Blue Beam Project υπάρχει.

Άραγε, όμως, μπορεί να προγραμματιστεί και να επιτευχθεί σε παγκόσμιο εύρος και μεγέθος; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί. Ήδη, λένε, βρισκόμαστε στην εισαγωγή της Πρώτης Φάσης, όπου αποκαλύψεις ανατρεπτικών αρχαιολογικών δεδομένων έρχονται στο φως. Αυτό συμβαίνει για να μπορέσουν να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί ευκολότερα αυτό που θα φέρουν αναπάντεχα οι νέες ανακαλύψεις, ενδεχομένως, μέσω των σεισμών που συμβαίνουν συνεχώς, το τελευταίο διάστημα, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Με άλλα λόγια, βρισκόμαστε στην Φάση 1. 


Πηγή: diadrastika


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ = ΑΦΥΠΝΙΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...