ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

"ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΥ"



Όλες οι κοσμοϊστορικές αλλαγές ηλθαν από ολίγους αφυπνισμένους, αποφασισμένους και ταγμένους σε ένα όραμα-αγώνα-σκοπό που ξεπερνούσε την ατομικότητα τους.
Οι πολλοί αδαείς, άβουλοι και απαίδευτοι ήταν πάντα ο όχλος, η μάζα που γινόταν εύκολα το υποχείριο των εξουσιαστών του ανθρώπου. Η άβουλη μάζα πολύ εύκολα κατευθύνεται προς την λάθος κατεύθυνση από τους ελεγκτές της, σε αντίθεση με τον συνειδητό πολίτη-οπλίτη, ο οποίος επειδή αναλαμβάνει τουλάχιστον την ευθύνη της δικής του ζωής και δεν περιμένει κανένα σωτήρα να τον σώσει, μπορεί όχι μόνο να αντι-δράσει αλλά να δράσει προς την σωστή κατεύθυνση και να αφυπνίσει με το παράδειγμα του όσους είναι πιο έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Αυτοί είναι και οι πρώτοι που γίνονται στόχοι για το σύστημα υποδούλωσης γιατί έχουν πλέον γίνει επικίνδυνοι για την ύπαρξη του. Όλοι οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιους ανθρώπους ώστε να μην στοχοποιηθούν και ματαιωθεί ο αγώνας τους. και αυτό γίνεται μόνο με ένα τρόπο. ακολουθώντας το πρότυπο τους ώστε να μην μπορεί αυτό το πανίσχυρο σύστημα να βρει πουθενά στόχο γιατί ο στόχος δεν θα είναι στατικός αλλά θα κινείται διαρκώς και θα αλλάζει πρόσωπα και μορφές συνεχώς, ώστε έτσι να γίνεται αδύνατον να εντοπισθεί και να εξοντωθεί γιατί πολύ απλά δεν θα είναι ένας, αλλά πολλοί και άμορφοι.
Μπορείς εύκολα να νικήσεις έναν άνθρωπο ίσως και 10, 100, 1000, αλλά δεν μπορείς να νικήσεις μια ιδέα που υπάρχει ζωντανή μέσα σε πολλούς ή έστω στους κατάλληλους φορείς που θα την μεταδώσουν στους επόμενους.
Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, θα βρούμε τους τρόπους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε προς την υλοποίηση του κοινού οράματος που όλοι έχουμε για την Ελλάδα και τον ελληνισμό απανταχού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...