ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΙ Ε.Ν.D. ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8-2-2014!!!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ USTREAM)

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 8-2-2014 

ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ ΕΝD ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΚΕΝΑ ΕΙΧΑΝ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΕΛΑΜΨΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜHΝYΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ) ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!   

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!!
 

 


   

   


VIDEO 1


VIDEO 2


VIDEO 3


VIDEO 4


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 
ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 
ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...