ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» Αιγάλεω!!!! Αρχισαν να διεκδικουν οι ακομματιστοι δημοτες τα ηνια των δημων!!!! Καλη αρχη!!!!

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ"
ΕΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ
ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2014.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ:
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ»

Μία άλλη πρόταση για το Αιγάλεω με ανένταχτους ενεργούς δημότες

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Με Αγάπη και Ενότητα
για την πόλη μας και την πατρίδα μας
Ο νονός μεταξύ άλλων συνδημοτών

ΟΚΤΑΠΟΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ:
Προκειται για ένα παράδειγμα απο αυτο που όλοι θα θελαμε να συμβει σε καθε δημο για την επομενη μερα!!!! Ενεργοι πολιτες-δημοτες περα απο κομματα, χρωματα και δογματα, διεκδικουν το δικαιωμα να αποφασιζουν για τα του δημου τους, μεσα απο αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες και πρωτοβουλιες!!!!
Καλη επιτυχια σε καθε αναλογη προσπαθεια που γινεται σε καθε δημο της χωρας μεχρι να φυγουν ολοι οι κομματανθρωποι απο την τοπικη αυτοδιοικηση και να αναλαβουν τα ηνια Ελληνες που θα συνεισφερουν στην αναδομηση και αναδιοργανωση της δημοτικης αρχης σε ανθρωπιστικα και πραγματικα δημοκρατικα προτυπα.
Ας στηριξουμε ολοι καθε τετοια προσπαθεια σε καθε δημο που την συναντησουμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...