ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ!ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

cf87ceb1cf81ceb1cebbceb1cebccf80cebfcf85cf83.jpgΑγαπητοί φίλοι Συνέλληνες και Συναγωνιστές ,  
Τους τελευταίους 3 - 4 περίπου μήνες, έχουμε όλοι οργώσει την Ελλάδα στην προσπάθεια να ενημερώσουμε για την πρόταση υλοποίησης έργων στους Δήμους της χώρας που δομήθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα και τον οργανισμόEI-END.
 
Οι ομάδες των Ενεργών Πολιτών σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο, έχουν φτάσει να διασταυρώνονται κατά τις πολλές προσπάθειες και άρα αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι έχει καλυφθεί όλη η Ελλάδα.
 
Πολλοί εξ' αυτών των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, κάνουν την "πάπια", άλλοι κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι δεν έχουν πλειοψηφία, άλλοι χρησιμοποιούν ως πάτημα τις εκλογές για να το πετάνε για αργότερα, κάποιοι αντιδήμαρχοι ευελπιστούν στο να γίνουν Δήμαρχοι και άρα προκαλούν πρόβλημα και πάει λέγοντας.
Μερικοί φωτεινοί άνθρωποι, είχαν πρωτοστατήσει και υπογράψει και κάποια στιγμή, όταν τελειώσουμε αυτόν τον Γολγοθά και θα απολαμβάνουμε από ψηλά την θέα των όσων καταφέραμε, θα μπορέσουμε ν' ανακοινώσουμε αυτά τα ονόματα γιατί τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο αλλά και Ευχαριστώ για το ότι μας πίστεψαν και συμπορεύτηκαν και αυτοί προς τον κοινό μας σκοπό τον ΥΠΕΡ-ΕΡΓΟ με την ονομασία ΕΛ-ΛΑΣ!
 
Επειδή ο χρόνος των εκλογών έφτασε και οι αποφάσεις των ΔΣ παύουν να είναι σε ισχύ δύο (2) μήνες πριν τις εκλογές, ο χρόνος που θα πρέπει να έχουμε στους υπολογισμούς μας είναι περίπου τα μέσα του μήνα Μαρτίου. Και μέχρι να μπουν ξανά σε λειτουργία μετά τις εκλογές θα θέλουν δύο (2) άλλους μήνες.. Αυτό σημαίνει ότι από Μάρτιο μέχρι μέσα Ιουνίου που αμέσως μετά είναι καλοκαίρι και μετά Σεπτέμβρης και πάει λέγοντας.. χάνεται στην ουσία όλος ο χρόνος.
Άρα οι επόμενες λίγες ημέρες μέχρι τα μέσα Μαρτίου είναι νευραλγικής σημασίας και χρειάζεται να κάνουμε πιο έντονες προσπάθειες.
 

  1. Πολλοί από εσάς ζητήσατε τη βοήθεια να γράψω ένα έγγραφο για να κατατίθεται από εσάς και να λαμβάνεται πρωτόκολλο. Σας το στέλνω λοιπόν αυτό το έντυπο που συνοδεύεται με τα δύο σχετικά έγγραφα (σχετικό 1 & 2), α) την απόφαση της ελεγκτικής επιτροπής στην Ιεράπετρα και β) την απόφαση του ΔΣ (όπως πρέπει να είναι).
 
Μπορείτε να συμπληρώσετε το αίτημα όσοι επιθυμείτε και να συνυπογράψετε με πολλούς Δημότες του ιδίου Δήμου και να το καταθέσετε και να το πρωτοκολλήσετε ως αίτημα στην κάθε περιοχή ξεχωριστά συνοδευμένο από τα δύο σχετικά (σχετικό 1 & 2).
 
Ως παράδειγμα, στην Ιεράπετρα, υπέγραψαν ήδη 500 άτομα και κατατέθηκε, στον Άγιο Βασίλειο - Κρήτης υπέγραψαν 125 υπογραφές και κατατέθηκε κτλ.
Αφού καταθέσετε και πάρετε πρωτόκολλο, παρακαλούμε να το σκανάρετε και να το στείλετε σε εμένα προς αρχειοθέτηση.
 

  1. Μπορείτε επίσης, αν καταφέρετε να καταθέσετε πριν την ημερίδα στην Θεσσαλονίκη στις 8.1.2014 και την Συνέλευση Ελλήνων στις 9.1.2014, να καλέσετε όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους να παραστούν είτε στην ημερίδα είτε στην συνέλευση- γιορτή. Για να παραστούν στην ημερίδα, θα πρέπει να γίνει κράτηση από πριν.
 
  1. Επίσης, για σκοπούς αρχειοθέτησης, μπορείτε να λάβετε επίσης την λίστα με όλους τους Δήμους από την Βίκυ Σώζου και την Αναστασία Σώζου ή/και στο ΦΒ. Βρείτε σε ποιόν Δήμο έχετε κάνει εσείς παρουσίαση και παρακαλώ συμπληρώστε κάποιο σχόλιο για να μπορέσουμε να έχουμε εικόνα του τι έγινε. Θα αναλάβουμε στη συνέχεια να κάνουμε 1 φάκελο όπου όλα θα κρατηθούν σαν ένα αρχείο και έτσι θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες σημειώσεις για κάποιο θέμα, καλό είναι να το κάνετε ξεχωριστά χωρίς να επιβαρύνετε το αρχείο με τις συνοπτικές περιγραφές.
 
  1. Σας στέλνω επίσης την περίληψη (βοήθημα) για να έχετε ξανά μια εικόνα για τη σωστή περιγραφή της πρότασης για να μην γίνονται λάθη.
 Παρακαλώ, κοινοποιήστε αυτές τις πληροφορίες προς όλες τις ομάδες.
 
 
Ευχαριστώ 

  Φιλικούς και Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Βίκυ Χαραλάμπους
Τηλ. 69 09110061

 
..............................................................................................

ΠΗΓΗ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/01/epeigon-entypa-katatheshs-aithshs-stoys-dhmoys-gia-tis-prosfores.html

2 σχόλια:

Christos Tsatsanyfos είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΝΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...