ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΩΝ ή ΕΙΔΩΛΩΝ ή ΝΕΦΕΛΙΜ ή ΓΟΡΓΟΝΕΙΩΝ ή ΔΡΑΚΩΝ ή ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ ή ΜΙΝΟΤΑΥΡΩΝ ή ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΩΝ ή ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ή ΣΦΙΓΚΩΝ ή ΣΕΛΙΝΩΝ (Α ΜΕΡΟΣ)

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ!!!!!!....
ΠΕΡΙ ΤΙΤΑΝΩΝ ή ΕΙΔΩΛΩΝ ή ΝΕΦΕΛΗΜ ή ΓΟΡΓΟΝΕΙΩΝ ή
ΔΡΑΚΩΝ ή ΓΩΓ και ΜΑΓΩΓ ή ΜΙΝΟΤΑΥΡΩΝ ή ΛΕΟΝΤΟΜΟΡΦΩΝ ή ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ή ΣΦΙΓΚΩΝ ή ΣΕΛΙΝΩΝ

Μετά ηρθε ο Ιησούς Χριστός...     και αυτό φαίνεται από τον τελευταίο χρησμό του μαντείου των Δελφών.. (****)
 O  Απόλλων ομολογεί ότι ένας νέος θεός, πολύ πιο ισχυρός - από τους Νεφελήμ - θα έρθει στη γη.. και λαβών την εντολή υπακούει και αποχωρεί,,,    Δίας , Αθηνά και 4 άλλοι εκ των ολυμπίων θεών  υπάκουσαν. 
Οι Oλύμπιοι Νεφελήμ είναι οι 'ΕΛ'.    Η ομάδα 'Ε' είναι άνθρωποι προσκείμενοι σε αυτούς (Ωνάσης, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης...)
Λένε λοιπόν - δεν μπορεί να Δία - σταυρωθεί - ότι οι 'ΕΛ' θα επανακάμψουν στη γη...  έχουν τεράστιο στρατό...  και μέσα και τεχνολογίες ακατανόητες...  γιατί απλά βλέπουν και στις άλλες Διαστάσεις...
Αυτό είναι που οι κρατούντες τη γη - υπό το βλέμμα των Αρχαγγέλων πάντα - Νεφελήμ φοβούνται ότι θα συμβεί το 2012. Μια επίθεση από τον ήλιο...   από τους εξωτερικούς πλανήτες...
Και φαίνεται , από φωτογραφίες της ΝΑΣΑ ότι κάτι πολύ σοβαρό - ενεργειακά - γίνεται εδώ και καιρό στον ήλιο...
Να μη ξεχνάμε ότι τους Κινέζους στις ελληνορθόδοξες προφητείες θα κάψει φωτιά από τον ουρανό...    Ποιοι και πως δεν αναφέρεται ...
Επίσης κάποια αόρατη δύναμη θα τσακίσει τους Τούρκους όταν φθάσουν στα 6 μιλιά από την Ελλάδα...   Ποιοι και πως , δεν αναφέρεται ...

Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι...  αλλά η ρήση του Αγίου πατρός Παισίου σε Έλληνα αξιωματικό όταν τον ερώτησε για τους εξωγήινους ήταν : θα δουν πολλά τα ματιά σας... μη τους πιστέψετε...
Είναι μάλλον σίγουρο ότι θα είμαστε μάρτυρες μιας διαγαλαξιακης διαμάχης Νεφελήμ.  Κρονιων κατά ΕΛ ...
Οι Kρονιοι έτρωγαν ανθρώπους...  Oποιου του αρέσει να τον τρώνε ας τους θαυμάζει... 

Προσωπικά τον αγγυλομυτη 'θεό'  δεν τον θέλω (μιας και πιάσαμε τον βοσκό Ησίοδο που έγινε μεγας από αυτά που του έλεγαν οι μη ούσες ή μη ουσίες ή πνεύματα ή νεράιδες ή τιμωρημένες θνητές που ζευγάρωσαν με τους Ελοχήμ και γέννησαν τους Νεφελήμ ...).
Εδώ εκθέτω πολύ,  προσωπικό υλικό (φωτογραφίες μου)  , για όλα αυτά…εδώ
Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο, ειδική έκδοση της Μονής Κίκκου - η μεγαλύτερη στην Κύπρο- η οποία έχει εικόνες από τοιχογραφίες μονών που έχουν αποκλειστικά τέτοια τέρατα ...   Απλά να σημειώσουμε εδώ ότι λίγο πιό νότια, γεωγραφικά, υπήρχε ένας άλλος λαός , οι ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝες.  Αυτοί υπήρχαν πριν από τους ΣΠΑΡΤΟΥΣ του ΚΑΔΜΟΥ, που ανεφύησαν από τη γη στη ΘΗΒΑ (αποτελεί αναγραμματισμό του λήμματος  ΒΑΘΗ =>  τα βάθη της ΑΒΥΣΣΟΥ , όπου ΑΒΥΣΣΟΣ είναι το μη έχον τέλος χωροχρονικό πέρασμα , στο οποίο όποιο πνεύμα εισέλθη είναι καταδικασμένο ...).  Ο ΚΑΔΜΟΣ είναι αναγραμματισμένο το λήμμα 'ΑΔΑΜ' με την προσθήκη του ιδεογράμματος 'Κ'.  Το ΣΠΑΡΤΟΙ παρεφθάρει προφανώς μετά τον ή τους κατακλυσμούς σε ΣΠΑΡΤΙ-άτες.  Κάποιοι μύστες ΕΒΡΑΙΟΙ τους θεωρούν ν - οχι άδικα ίσως - δική τους γεννιά. Νομίζουμε ότι προφανέστατα είναι και αυτοί, όπως οι ΕΒΡΑΙΟΙ, το πρώτο γένος ανθρώπων - μετά τους ΜΑΚΑΡΕΣ του Πλάτωνα , που ήταν ο πνευματικός άνθρωπος στον ουρανό, το ΑΡΣΕΝ και ΘΗΛΥ δηλαδή της ΓΕΝΕΣΗΣ. Είναι οι μεταγενέστεροι ονομασθέντες ΓΕΦΥΡΙΣΤΕΣ, που η αμάθεια και η μικρότητά τους τους έφερνε να περνάν το περίφημο εκείνο ΓΕΦΥΡΙ (αν και εδώ θα πρέπει να ερευνηθεί αν πρόκειται για κοσμικό - υλικό γεφύρι ή για χωροχρονικό πέρασμα που λειτουργεί σαν ενωτικό -γέφυρα = πέρασμα - στις δύο διαστάσεις, την πνευματική και την υλική) ντυμένοι με δέρματα τράγων , για να διακωμοδίσουν τους επόπτες των Ελευσινίων μυστηρίων.  Εξ ου και τα περίφημα καρναβάλια (καρνα+βάαλ , όπου ΒΑΑΛ είναι ο  ΔΙΑΣ στους Ασιατικούς λαούς..).  ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝ = ΛΑ(ος) ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝ = ο λαός που είχε επιμειχθεί με τους δαίμονες.

 Εδώ απαιτείται σοβαρή σπουδή του βιβλίου του ΕΝΩΧ της Π.Διαθήκης για να καταλάβει ο αναγνώστης τι έχει συμβεί... Αυτά που αναφέρονται στην Π. Διαθήκη συμβαίνουν στον Ελλαδικό χώρο ... Οι προσμοίξεις αγγέλων με τις γυναίκες των θνητών , δηλαδή ....  Πιθανότατα οι Λακεδαίμονες ήταν τερατόμορφα όντα σαν και αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω ... Και όταν ήρθαν οι ΣΠΑΡΤΟΙ στην περιοχή άλλα έδιωξαν και άλλα υποδούλωσαν. Παραδόξως τέτοιες γνώσεις θα βρείτε στην περίφημη  κινηματογραφική ταινία ' 300' που αναφέρεται στον ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑ και τη μάχη των ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ (πέρασμα τελλουριακό τεράστιο που συνδεόταν απ' ευθείας με τους ΔΕΛΦΟΥΣ και όχι εδαφική περιοχή. Οι Πέρσες ήταν μυημένοι και ήξεραν τι ήθελαν στην περιοχή ...) Κάποια στιγμή ο Λεωνίδας ανεβαίνει στο 'ναό' και εκεί συναντά τέτοια 'τέρατα' ...   Στην ταινία επίσης αναπαριστάται -σαφώς - ο συνουσιασμός μιάς νεαρής ιέρειας στον ίδιο ναό με ..κατι αόρατο... Η σκηνή είναι σαφής. Υπάρχει δαιμονοληψία, από την οποία προκύπτει ...ο χρησμός στον Λεωνίδα , μέσω κάποιου 'τερατόμορφου' μεταφορέα...  Τέρατα ήσαν και οι πλείστοι των Περσών...  Ειδικά η φρουρά του βασιλέα τους - οι περίφημοι 'ΑΘΑΝΑΤΟΙ' που προφανώς σαν μη άνθρωποι ζούσαν  περισσότερα χρόνια από τους κοινούς θνητούς,  φορούσε πάντα κάλυμμα στην κεφαλή για να μη φαίνεται το πρόσωπό τους... ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ 'ΕΦΙΑΛΤΗΣ', που πρόδωσε το πέρασμα προς τις θέσεις των 300 υπερασπιστών των ΘΕΡΜΩΝ ΠΥΛΩΝ...  'ΑΛΤΗ-Ρ' στα αρχαία Ελληνικά , είναι τα βάρη που έβαζαν οι αθλητές στα χέρια τους για να πηδούν περισσότερα μέτρα στο μήκος..(τα αναβολικά της εποχής ... προγόνων τέχνη). 'ΕΥ' σημαίνει σωστός.' Ι' =ΕΙ , δηλαδή υπάρχω. ΕΥ+(Ε)Ι+ΑΛΤΗ (το ς είναι κατάληξη και δεν ανήκει στο λήμμα)  σημαίνει αυτόν που σωστά έχει βάρη στα χέρια του. Δηλαδή το όνομα 'ΕΦΙΑΛΤΗΣ' προσδιόριζε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που είχε υπερτροφικά χέρια ... όπως οι ΣΚΙΟΠΟΔΕΣ είχαν υπερτροφικά πόδια... Αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος που ο Λεωνίδας μάλλον δεν δέχθηκε τον ΕΦΙΑΛΤΗ σαν συμπολεμιστή του όταν του το ζήτησε...  ΓΑΙΤΙ ; Μα το ΛΕΩΝΙΔΑΣ το καταμαρτυρεί .. ΛΕΩΝΙΔΑΣ = ΛΕΩΝ + (Ο)ΙΔΑΣ. Ο Λεων παριστά τους Νεφελίμ λεοντόμορφους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ  'γδέρνει' έναν από αυτούς και τον φοράει σαν κράνος , για να τον φοβούνται...  ΟΙΔΑ είναι σε αντιπαραβολή με το βλέπω, η όραση στην πνευματική διάσταση. ΟΡΩ τον ΘΕΟ = ΘΕΩΡΩ .. ΘΕΩΡΙΑ... Το βλέπω έχει να κάνει με την κοσμική όραση. ΛΕΩΝΙΔΑΣ είναι αυτός που βλέπει με τα μάτια του ΝΟΥ. Μπορεί και αναγνωρίζει τους Νεφελίμ αυτούς.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ φαίνεται ότι διέθετε το χάρισμα της διάκρισης των λεοντόμορφων Νεφελίμ που λυμαίνοντο την περιοχή εκείνη τότε. Αν  και ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ , έγινε βασιλειάς των ΣΠΑΡΤΩΝ...  Δέστε για τις  ΜΗ ΚΥΝΕΣ (μη + κυνες = εκεί που δεν υπήρχαν κυνοκέφαλοι)    http://www.cgri.gr/mikynes.htm 

Σταυρός φέρων στο κάτω άκρο του ΝΕΦΕΛΗΜ - ΔΡΑΚΟ να προσπαθεί να καύσει
τον ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ. Από το μουσείο του ναού του
 Αγίου Λαζάρου.
Λάρνακα Κύπρος. 

Εικόνα σε μεγένθυνση. Χαρτονόμισμα των  100 ευρώ. Αριστερά παρίσταται κιονόκρανο που ΑΝΘΡΩΠΟΣ κρατά το βάρος του... Δένει κάτι στη μέση του.  Ο Αστήρ , ως φωτεινός ποιός  να είναι άραγε ?  Δεξιά όμως δεν είναι ανθρώπινη μορφή , αλλά μορφή ΛΥΚΟΥ. ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΕΦΕΛΗΜ (ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ)  κρατά με το χέρι του το άνωθεν ..βάρος (ο ουρανός είναι αυτό που είναι πάνω μας. ο πνευματικός κόσμος). Νομίζω ότι δε θέλει πολύ φαιά ουσία για να καταλάβουμε ποιός είναι αυτός που έχει στη δούλεψή του πτωτικούς ανθρώπους και νεφελήμ. Ο άρχων του κόσμου τούτου, ο σατανάς. Τώρα ποιοί και γιατί μας δίνουν στα χέρια αυτό το μίασμα που ονομάζουν 'χαρτονόμισμα' , το αφήνω στη δική σας κρίση.  Αυτοί, οι δούλοι του σατανά, ζουν όντως ανάμεσά μας.  

Στην ορθοδοξία οι νεφελήμ φέρονται ως δράκοι και υπάρχουν παντού σε όλους τους ναούς μας.  Συνήθως υπάρχουν στο τέμπλο του ναού (που συμβολίζει τον πνευματικό ουρανό) κάτω από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ , προσπαθώντας να τους καύσουν. Υποδηλούται  σαφώς ότι είναι εκτός ουρανού, άρα στη γη,  Επίσης ότι είναι εχθροί τόσο του Χριστού όσο και των ανθρώπων (Παναγία).  Και ότι όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να αγγίξουν τον ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ούτε την μητέρα ΤΟΥ.  Θα δούμε δράκους σε καθίσματα, στον πατριαρχικό θρόνο αλλά και τα κανδήλια που συμβολίζουν την άκαυστον φλόγα της ψυχής, είναι κρεμασμένα από
στόματα δράκων. Υπονοείται ότι οι δράκοι υποτάχθηκαν στο θέλημα του ΘΕΟΥ να δημιουργήσει τον άνθρωπο για κάποιο ιερό σκοπό. Τέλος στο βιβλίο του Ενώχ , αναφέρεται ότι υπεύθυνος ΔΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ (άρα είναι φυλακισμένοι και δεν ζουν ανάμεσά μας...) ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ. 
 
ΕΙΧΑΝ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ" ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ; 
      
  Αναλογίζομαι άραγε αν η γνωστή προφητεία του Αγίου Πατροκοσμά του Αιτωλού, ότι μετά τον μεγάλο πόλεμο δηλαδή οι εναπομείναντες άνθρωποι θα '..ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ..'   αναφέρεται στα παρακάτω.  Είναι πολύ πιθανόν. Οσο πιθανό είναι αυτή ακριβώς η αόρατη ενέργεια να είναι το ΠΡΟΜΗΘΕΙΚΟ ΦΩΣ. 
Οι νεφελήμ γνώριζαν για την ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ή ΦΘΗΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΗΔΕΝ ή ΠΡΑΝΑ ή ΟΡΓΟΝΕΙΟ ή ΟΡΓΟΝΗ , την οποία και λάμβαναν από τα 88 αστρικά συστήματα που μας γνώρισαν ως αστερισμούς.  Η επεξεργασία της γινόταν από πυραμίδες και μεγαλιθικές κατασκευές  που υπάρχουν διάσπαρτα στον πλανήτη και στην Ελλάδα. 


Κύκλοτρον Μηκυνών.  Εδώ συλλέγετο η ΟΡΓΟΝΗ την οποία ο λαός των ΜΗ ΚΥΝΩΝ (ΟΧΙ ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ) χρησιμοποιούσε για θεραπευτικούς μάλλον σκοπούς ή μέσο επικοινωνίας με τους νεφελήμ.   Ιδια χρήση είχαν και οι μετά ονομασθέντες ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ. Αρκεί να καθίσει κάποιος  στο κέντρο του θόλου και θα καταλάβει αγαλίαση από τις ενέργειες που επιδρούν στο ΕΝ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ (εγκέφαλος) πνευματικό του ΕΙΝΑΙ ( νους ή Αδάμ).


Η πυραμίς των Χανίων
 
Σε αυτή την κατηγορία ίσως να ανήκουν πολλές ΄περίεργες΄ αρχαίες κατασκευές που σήμερα θέλουν να μας πείσουν κάποιοι ότι ήταν ιερά ή άλλης χρήσης χώροι. προφανώς για να μη μάθουμε ποτέ για την φθηνή ή χωρίς κόστος ενέργεια που έρχεται από τα άστρα (τους 88 αστερισμούς). Δές περί των ΄αόρατων΄ ενεργειών που υπάρχουν στον πλανήτη μας στο εδώ  και εδώ .
 

Τίρυνθα. Μεγαλιθικό κτίσμα
 Την περιοχή ΚΟΡΝΟΣ (ΚΟΝΟΣ + Ροή  = η κωνική ροή ενέργειας)  http://www.cgri.gr/geoenkornou.htm   και την περιοχή ΑΡΩΝΑ (ΑΡΩΝ +Α =  αυτό που άρει το Α) , http://www.cgri.gr/geoenarona.htm  στην Κύπρο.  Επίσης για την ΕΠΙΔΑΥΡΟ και τα ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ, αλλά και τους ΘΟΛΩΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ των ΜΗ ΚΥΝΩΝ, που μόνο τάφοι δεν είναι  http://www.cgri.gr/ejisoropitesenergias.htm . Επίσης για ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΡΟΩΝ (ΚΥΚΛΟ Τ ΡΟΝ) στην Κορινθία (ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΑΝΘΕΙ..) ΤΟ ΛΕΧΙΟ και τον ΟΛΥΜΠΟ   http://www.cgri.gr/kyklotron.htm , αλλά και για τον ρόλο των αρχαίων ΘΕΑΤΡΩΝ (ΘΕΑ ΤΩΝ ΡΟΩΝ)  http://www.cgri.gr/ueatron.htm .
Πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στην κατασκευή των Αρχαίων Ελληνικών ΙΕΡΩΝ σε συγκεκριμένη γεωμετρική ΔΙΑ - ΤΑΞΗ  http://www.cgri.gr/maniaieroitopoi.htm
   Ο κος Γεράσιμος ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ  ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ Βιβλία ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'Ε', ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...   ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΘΟΥΝ TA BIBλία  TOY, ειδικά ‘η διαθήκη του Προμηθέα’  .    ΕΧΟΝΤΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΩΝΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,  Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΩΝ,  ΕΝΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΦ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΚΥΠΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΙΜΩΝΙΔΗ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΦΘΟΝΟ ΓΟΡΓΟΝΙΟ. ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ... ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ …
www.cgri.gr\geoenergia.htm    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ…  ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  υπάρχουν κάποιες αναφορές στο  www.cgri.gr\kiprosejisoropites.htm
ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ...  ΤΟ ‘ΠΡΑΝΑ’ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ. ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.    Ο 'ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΗΣ' ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ...   ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ  ΚΑΤΟΠΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ... 
 ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣΑΓΡΑΣ’ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΟΥ,  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..’ΠΑΝ’.  ΠΑΝ +  ΑΓΡΑ =  ΠΑΝΑΓΡΑ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ…   Είχα αρχίσει να δημοσιεύω κάποια στοιχεία από τις έρευνές μου  ()   , και στη συνέχεια, 2 χρόνια μετά ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΌΜΟ 12 ΤΟΥ ΖΟΎΝ ΑΝ’ΜΕΣ’ Μας, στον οποίο περιέχονται πάμπολα στοιχεία για τις αναφερόμενες ως ‘ΥΠΕΡΙΝΕΣ’ ( ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΙΝΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ..), δηλαδή το ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, ή ΟΡΓΌΝΗ ή ΠΡΑΝΑ ή ΘΕΤΙΚΗ και ΑΡΝΗΤΙΚΗ κοσμική ενέργεια ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΙΧΟς για κάποιους άλλους, που βέβαια δεν μελέτησαν την αρχαία Ελληνική ιστορία, το Ναζισμό και το βουδισμό.
Ολα αυτά τα σημεία συγκέντρωσης - ανάκλασης κλπ της αόρατης ενέργειας και όχι μόνο , φαίνεται ότι εσημαίνοντο με τρομακτικές βραχομορφές, ώστε να απωθούν τους φοβισμένους δούλους - ανθρώπους.  Μέχρι που ο ΤΙΤΑΝΑΣ ( ΤΙΤΑΝ = ΤΙ + (Η)ΤΑΝ = οι νεφελήμ. Λογοπαίγνιο εις βάρος των αφελών τότε ανθρώπων...) ΠΡΟ ΜΗ ΘΕΑΣ (αυτός που πρότερον δεν ήταν γοργός σαν αστραπή, δηλαδή νεφελήμ... εκ του θεάω - θεώ = κινούμαι αστραπιαία , γοργά, εξ ου και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ονομασία ΓΟΡΓΟΙ ΝΟΕΣ = ΓΟΡΓΟΝΟΥΣ = ΓΟΡΓΟΝΙΟΝ , για τους νεφελήμ ή εγρήγορους).  
 Για να αντιληφθούμε τι ολέθρια οπλικά συστήματα (και ακτά της πνευματικής ύπαρξης των όντων ..) υπήρχαν εκείνη την εποχή, παραπέμπω στον παρακάτω σύνδεσμο 'AΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ '. >> δές εδώ.
 Αρθρο σχετικό με τα τελλουριακά ρεύματα υπάρχει σε αυτό τον σύνδεσμο. >> δές εδώ 
Τα παραπάνω 2 άρθρα έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό ’Μυστική Ελλάδα’.  Επίσης και σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχουν κάποια σοβαρά στοιχεία για την τεχνολογία εκείνης της εποχής, σε συσχετισμό με τη σημερινή εποχή εκθέτω σε αυτό τον σύνδεσμο.   >> δες εδώ.
Επίσης παραθέτω εδώ ένα συγκλονιστικό μικρό βίντεο, που έχει πιστεύω, σχετικά στοιχεία αλήθειας για κάποιον που ερευνά την ιστορία ...  >> Δες σχετικό Video
ΑΝΑ -  ΓΝΩΣΤΕ , ΕΝ - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ και  κρίνετε ...
"ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ"  ΚΥΡΙΟΣ, ΗΜΩΝ,  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ OTI
OI NE
ΦΕΛΙΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΙ;

Κάποιοι Ελληνες πρόγονοί μας μίλησαν για την αλήθεια του ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ και για το ότι οι Νεφελήμ δεν ήταν θεοί.  και τον σοφό ΕΣΩ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ (αυτός που έλεγχε τα έσω, δηλαδή το πνεύμα του) κατά κόσμον ΣΩΚΡΑΤΗ, όστις ουδέποτε συνέγραψε γνωρίζων ότι σύντομα θα κατηγορηθεί από τους νεφελήμ -  τιτάνες - είδωλα - ψευτοθεούς για τις γνώσεις και το έργο του. Και όντως κατηγορήθηκε από τους συμμάχους των δαιμόνων, νεφελήμ , ότι τάχα 'εισήγαγε κενά δαιμόνια ' , στους νέους. Αν δεν καταλάβατε ο Σωκράτης μιλούσε στους νέους για την ύπαρξη και ταυτότητα των νεφελήμ 'θεών' του Ολύμπου και όχι μόνο.
Από το έργο ’ΑΠΟΛΟΓΙΑ’ του Πλάτωνος, που αναφέρεται εις τον διδάσκαλόν του Σωκράτην γνωρίζουμε ότι η επίσημη αναρτηθείσα καταγγελία με βάση την  οποία και τον εκτέλεσαν, ανέφερε ότι ο Σωκράτης διαφθείρει τους νέους και δεν πιστεύει στους θεούς της πόλης , αλλά σε καινούργιους θεούς ή δαίμονες.  To δεύτερο σκέλος της κατηγορίας κατά του Σωκράτους, έλεγε ότι εκείνος ασχολείται με ’κενά δαιμόνια’, δηλαδή δαιμόνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ !!
 Το κατηγορητήριο των εγκαλούντων πολιτών εναντίον του Σωκράτη έλεγε : «Ο Σωκράτης είναι ένοχος: ερευνάει με περιττό ζήλο τα φαινόμενα που συμβαίνουν κάτω από τη γη (εκεί που ο ΔΙΑΣ ενέκλεισε τους νεφελήμ που του αντιστάθηκαν, στ ΤΑΡΤΑΡΑ, στο κέντρο της γης) και στον ουρανό (εκεί που ζούσε το γένος των Ολυμπίων ΕΛ νεφελήμ) , και τα άδικα λόγια τα κάνει να φαίνονται δίκαια, και αυτά τα διδάσκει και στους άλλους». Παρατίθεται το σχετικό χωρίο. 


Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων  ’Αν πάλι οι δαίμονες είναι παιδιά θεών , είτε νόθα, είτε από νύμφες είτε από άλλες μητέρες όπως λένε ποιος από τους ανθρώπους θα πίστευε ότι δεν υπάρχουν θεοί ; ’Να προσεχθεί εδώ το ΟΙ ΘΕΟΙ και μάλιστα αναγραφόμενο με μικρά γράμματα. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο. 
 

Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων .. και όταν μου όριζε Ο ΘΕΟΣ ’  Εδώ αναφέρεται ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΟ.  Παρατίθεται το σχετικό χωρίο. 

Συνεχίζει ο Σωκράτης λέγων .. που να τον έχει ορίσει  Ο ΘΕΟΣ   ’   Αναφερόμενος και πάλι σε ΕΝΑ ΘΕΟ.  Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.   

Συνεχίζει σε άλλο χωρίο ο Σωκράτης λέγων …  δίκαιος ή αρεστός στους θεούς, και μάλιστα, μα τον Δία, τη στιγμή που κατηγορούμαι απ' αυτόν εδώ τον Μέλητο για ασέβεια προς τους θεούς ’.  Να προσεχθεί πως αναφέρεται ο Πλάτων  -  που συνέγραψε το κείμενο -  με μικρά γράμματα στο ΔΙΑ και τους Ολύμπιους θεούς. Παρατίθεται το σχετικό χωρίο.

Στο τρίτο μέρος της  απολογίας του λέγει :   ’τώρα πιά είναι ώρα να φύγουμε., εγώ για να πεθάνω και εσείς για να συνεχίσετε τη ζωή σας. Ποιοι από εμάς πηγαίνουν σε καλύτερο μέρος , κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο ο Θεός. '   ANAΦEΡETAI ΣTON ENA KAI MONAΔIKO ΘEO, oxι στους νεφελήμ και τον Δία.   Παρατίθεται το σχετικό χωρίο. 
 
 Δεν είναι εύκολο πάντως κανείς να αποφανθεί περί του ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ. Οι νεφελίμ ήταν γεννήματα ΕΛΟΧΙΜ και θνητών γυναικών, όπως μας λένε οι απόγονοί μας διά στόματος Σωκράτους αλλά και η Εβραική ιστορία, δια στόματος του Προφήτου ΕΝΩΧ.   Το ότι ο ΔΙΑΣ αναφέρεται ως υιός του Κρόνου αυτόματα τον κατατάσσει στους νεφελήμ και όχι στους ΕΛΟΧΙΜ.  Υπάρχουν πολλά αδιευκρίνιστα σημεία (ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ") εις το Βιβλίο του προφήτη ΕΝΩΧ (Π.ΔΙΑΘΗΚΗ). Θα παραθέσω κάποιους στοίχους από το βιβλίο του ΕΝΩΧ. και ... επεκεινα του χασματος τουτου ιδον τοπον οπου ουδε στερεωμα ουρανου επανω, ουτε γη η τεθεμελιωμενη υποκατω αυτου ουτε υδωρ ην υπο αυτω ουτε πετεινον, αλλα τοπος εν ερημος και φοβερος. 
13. εκει ιδον επτα αστερας ως ορη μεγαλα καιομενα, περι ων πυνθανομενω μοι. 
14. ειπεν ο αγγελος· Ουτος εστιν ο τοπος το τελος του ουρανου και γης δεσμωτηριον τουτο εγενετο τοις αστεροις και ταις δυναμεσιν του ουρανου. 
15. και οι αστερες οι κυλιομενοι εν τω πυρι, ουτοι εισιν οι παραβαντες προσταγμα Κυριου εν αρχη της ανατολης αυτων οτι τοπος εξω του ουρανου κενος εστιν, οτι ουκ εξηλθαν εν τοις καιροις αυτων. και οργισθη αυτοις και εδησεν αυτους μεχρι καιρου τελειωσεως αυτων αμαρτιας αυτων, ενιαυτων μυριων.

Chapter 19. 

1.  Και ειπεν μοι Ουριηλ· Ενθαδε οι μιγεντες αγγελοι ταις γυναιξιν στησονται, και τα πνευματα αυτων πολυμορφα γενομενα λυμαινεται τους ανθρωπους και πλανησει αυτους επιθυειν τοις δαιμονιοις μεχρι της μεγαλης κρισεως, εν η κριθησονται εις αποτελειωσιν. και αι γυναικες αυτων των παραβαντων αγγελων εις σειρηνας γενησονται. καγω Ενωχ ιδον τα θεωρηματα μονος, τα περατα παντων, και ου μη ιδη ουδε εις ανθρωπων ως εγω ιδον.

Chapter 20. 

1. Αγγελοι των δυναμεων· 

2. Ουριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι του κοσμου και του ταρταρου. 

3. Ραφαηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των πνευματων των ανθρωπων. 

4. Ραγουηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο εκδικων τον κοσμον των φωστηρων. 

5. Μιχαηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των του λαου αγαθων τεταγμενος και επι τω χαω. 

6. Σαριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι των πνευματων οιτινες επι τω πνευματι αμαρτανουσιν. 

7. Γαβριηλ, ο εις των αγιων αγγελων ο επι του παραδεισου και των δρακοντων και χερουβειν. 

8. Ρεμιηλ, ο εις των αγιων αγγελων ον εταξεν ο θεος επι των ανισταμενων. Ονοματα ζ αρχαγγελων.

Chapter 21. 

1. Και εφωδευσα εως της ακατασκευαστου. 

2. κακει εθεασαμην εργον φοβερον εωρακα ουτε ουρανου επανω, ουτε γην τεθεαμαι τεθεμελιωμενην, αλλα τοπον ακατασκευαστον και φοβερον. 

3. και εκει τεθεαμαι επτα των αστερων του ουρανου δεδεμενους και ερριμμενους εν αυτω, ομοιους ορεσιν μεγαλοις και εν πυρι καιομενους. 

4. τοτε ειπον· Δια ποιαν αιτιαν επεδεθησαν, και δια τι ωδε εριφησαν. 

5. τοτε ειπεν· μοι Ουριηλ, ο εις των αγγελων ος μετ εμου ην και αυτος ηγειτο αυτων, και ειπεν· Μοι Ενωχ, περι τινος ερωτας, η περι τινος την αληθειαν φιλοσπουδεις. ουτοι εισιν των αστερων του ουρανου οι παραβαντες την επιταγην του κυριου, και εδεθησαν ωδε μεχρι του πληρωσαι μυρια ετη, τον χρονον των αμαρτηματων αυτων.  κακειθεν εφωδευσα εις αλλον τοπον τουτου φοβερωτερον, και τεθεαμαι εργα φοβερωτερα, πυρ μεγα εκει καιομενον και φλεγομενον, και διακοπην ειχεν ο τοπος εως της αβυσσου, πληρης στυλων πυρος μεγαλου καταφερομενων ουτε μετρον ουτε πλατος ηδυνηθην ιδειν ουδε εικασαι.Στην παραπάνω εικόνα, που είναι προσωπική, στο τοπίο με τα πεύκα, έχει εμφανισθεί μία καιόμενη πυραμις (ΠΥΡΑ + ΕΜΕΙΣ = εμείς στο αιώνιο πυρ, την κόλαση...) Φυσικά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στα πεύκα.. Μονή Γαλατάκι. Ερείπια ναού του Ποσειδώνα , ΜΑΚ-  ΙΣΤΟΣ, ΕΛ-ΥΜΝΙΟΝ , Β.ΕΥΒΟΙΑ.   Εδώ είναι οι αρχαίες ΑΙΓΕΣ και όχι στη Βεργίνα.  Το βασίλειο του  ΔΟΝΤΑ ΠΟΣΟΙ, δηλαδή αυτού που έδινε γνώση να 'πιούν' , εφόσον το ζητούσαν...   
Πιθανή βραχομορφή του Ποσειδώνα. Ουρλιακας (ουρλιάζω) ΓΡΕΒΕΝΑ.  
 
Βλέπουμε εδώ ότι δείχθηκαν στον ΕΝΩΧ  - προκειμένου να πληροφορηθούν οι αιτούντες άνθρωποι -  7 άγγελοι καιόμενοι.  Αλλά πιό πέρα υπήρχαν άλλοι 7 καιόμενοι άγγελοι...  Ποιοί οι πρώτοι και ποιοί οι δεύτεροι δεν μας λέει ο συνοδός άγγελος.   Γνωρίζουμε για τους 7 αγγέλους που θα φέρουν το τέλος του κόσμου από την Αποκάλυψιν του Ιωάννου.  Αυτοί είναι μάλλον οι πρώτοι καιόμενοι. ΟΙ ΕΛΟΧΗΜ. Αλλωστε το λέει παρακάτω τι έκαναν αυτοί...      Ο ΕΝΩΧ μεταφέρεται με σειρά στα γεγονότα  που σημάδεψαν τον κόσμο. Αυτό φαίνεται από το τέλος του βιβλίου που προαναγγέλει την άφιξη του Τράγου ...  Του Ιησού Χριστού πιθανότατα. Επομένως οι δεύτεροι 7 άγγελοι πρέπει να είναι ο ΔΙΑΣ και 6 απο τους 11 'συνεργάτες' του...  Διότι και αυτός δεν υπάκουσε στο ΘΕΟ και δεν παρέδωσε την εξουσίαν του εις τους ανθρώπους...
Επίσης θα αναφέρω και τον τρίτο μεγάλο της ιστορίας, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΥΛΟΣΟΦΟ (ήταν σοφός ως προς την γνώση περί των ΚΥΝΩΝ ή ΚΥΝΟΚΕΦΑΛΩΝ νεφελήμ , γνωστών και ως λυκανθρώπων) ΔΙΟΓΕΝΗ, ο οποίος γνώριζε την ύπαρξη των νεφελήμ, με πολλές γνώσεις περί της ύπαρξης αυτών και των δούλων τους στη Θήβα. Την ΘΗΒΑ (αναγραμματισμός του ΒΑΘΗ που παραπέμπει εις τα ΤΑΡΤΑΡΑ , ένθα ενεκλείσθησαν οι νεφελήμ - τιτάνες από τον ΔΙΑ) κατέστρεψε ολοσχερώς ο Μέγας Αλέξανδρος γνωρίζων ότι αποτελούσε άντρο Νεφελήμ Βασιλέα και ταυτόχρονα μία από τισ 72 πύλες προς το κέντρο της γης ή ΤΑΡΤΑΡΑ. Διεσώθη μόνο η οικία του Πινδάρου, ο οποίος μόνος προσπαθούσε να τους συνετίσει.  Τα έργα του Πινδάρου φυλάσσονται εις την Ιεράν Μονήν Ιββηρων , εις το Αγιο όρος. Ωσαύτως ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ισοπέδωσε τις πόλεις ΓΙΓΑΝΤΩΝ και νεφελήμ ΤΥΡΟ και ΣΙΔΩΝΑ, καθώς και την ΠΕΡΣΕΠΟΛΗ, βασίλειο του νεφελήμ βασιλέα Αχουρα Μαζδα.  Πιθανή πύλη προς τα ΤΑΡΤΑΡΑ. ΑΟΝΙΑ (ΑΟΝ -> ΝΟΑ = εκείνος που δεν έχει νού , όχι άνθρωπος δηλαδή)  ΠΕΔΙΑ. Να προσεχθεί το κλείσιμο των βράχων που φαίνεται ...φυσικό. Η ΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ?  Εικόνα ΚΑΤΩ  Πιθανή πύλη προς τα ΤΑΡΤΑΡΑ ή άλλο αστρικό σύστημα, στην ΤΑΥΓΕΤΗ. Να προσεχθεί το άγριο ύφος της τεράστιας βραχομορφής που ελέγχει απειλητικά όποιον πλησιάσει εκεί. Η πύλη πιθανότατα είναι στο κυκλικό τμήμα. Η όλη περιοχή - η ονομασία  της -  έχει σχέση με τα ΑΣΤΡΑ. 
 
 Τον Διογένη τον σκότωσαν οι ΚΥΝΕΣ για το λόγο αυτό, φοβούμενοι ότι θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους. Φυσικά δεν τον έφαγαν τετράποδα  σκυλιά, όπως αφελώς διαδίδουν , αλλά νεφελήμ λυκάνθρωποι.   Μάλιστα γενάρχης των λυκανθρώπων θα πρέπει μάλλον να θεωρείται ο νεφελήμ ΔΙΑΣ ή ΖΕΥΣ, αν μελετήσουμε προσεκτικά το μύθο ( μύθος για τους εν ύπνο δια - γοντας) του ΛΥΚΑΩΝΑ. Ο Λυκάων (ΛΥΚΟς + Α-ΩΝ = ήταν μεν λύκος αλλά δεν είχε νοα (ΑΩΝ -> ΝΩΑ) ήταν βασιλεύς (ένας από τους βασιλείς των 72 ΜΙΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ κατά τον Οσιο Ανδρέα, τον δια ΘΕΟΝ ΣΑΛΟΝ, όστις περιέγραψε σαφώς την ύπαρξιν των νεφελήμ και την καταστροφή του κόσμου από αυτούς τις έσχατες μέρες. Ο Οσιος προέβλεψε το άνοιγμα των 72 σφραγισμένων πυλών προς το κέντρο της γης - ΤΑΡΤΑΡΑ - από τον άγγελο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ του Ιωάννου. Είναι το περιγραφόμενον ως 'ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΒΥΣΣΟΥ' από το οποίο θα εκτιναχθεί μαύρο νέφος όταν ανοιχθεί, λόγω των συμπεπιεσμέων αερίων που υπάρχουν στα στεγανά του) γένους νεφελήμ με έδρα την Αρκαδία. Σημερινή Μεγαλόπολη. Ο Δίας λαβών εντολή από άγγελο Κυρίου (ή ΕΛΟΧΙΜ κατ' άλλους) ανέλαβε την εξουσία και ενίκησε όλους τους αντιτιθέμενους νεφελήμ του γνωστού σύμπαντος, γενόμενος αρχηγός τους. Ο κοσμοκράτωρ Δίας εξέδωσε εντολή όπως ΟΥΔΕΙΣ ΝΕΦΕΛΗΜ ΤΡΩΕΙ του λοιπού ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ 'ΔΙΚΑΙΟΣ'.  Ο Λυκάων όμως αποστάτησε και μάλιστα έβρασε άνθρωπο και τον προσέφερε τροφή στον ίδιο τον ΔΙΑ. Τότε ο ΔΙΑΣ τον καταράσθηκε και τον ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΛΥΚΟ !!! Προφανώς ΔΙΑ- φαίνεται η δημιουργία του γένους των λυκανθρώπων , οι οποίοι μάλιστα κατατρόπωσαν το κυρίαρχο γένος των νεφελήμ ΜΠΑΧΩΜΕΧ με έδρα το σημερινό Μοναχό (ή Μόναχο για να το ξεχάσουν οι άνθρωποι ...) , καθότι άνθρωπος εκεί δεν πλησίαζε χωρις να γίνει τροφή τους.  Την μητέρα των Μπαχωμέχ , πόρνη της Βαβυλώνας, ή Λίλιθ ή Λιλ ή Θύλη , την φυλάκισε μέσα σε κάποιο ορεινό όγκο, στα Ιμαλάια.        
Θα αναφέρω τέλος τον μέγιστον εξ αυτών , ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΠΑΥΛΟΝ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑΝ , ΩΣ ΕΙΧΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ..    ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛ -  ΛΗΝΩΝ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ  ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ.  Το έργο που του ανέθεσε ο ΔΙΑΣ ήταν να συλλέξει και εγκλέισει στα ΤΑΡΤΑΡΑ όσους νεφελήμ υπήρχαν στον πλανήτη καθώς και τους ΚΛΩΝΟΥΣ (τερατόμορφα όντα με χρήση γενετικής μηχανικής )  που είχαν δημιουργήσει οι νεφελήμ της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.  Ο τόπος που τους ενέκλεισε ευρίσκεται - πιθανολογώ - παρά την Αορνον Πέτραν , κάπου στην Ινδία. Δεν ήταν βέβαια δυνατόν ο Μέγας αυτός Ηγέτης να άφηνε ασήμαντο και μη σεσημασμένο τον τόπο που έπρεπε να εκτελέση το κέλευσμα του πατρός. Το σημάδι του όσο και το ανάστημά του.. Θεόρατο. Ο ΜΕΓΑΣ στρατηλάτης αναπολεί τις φλόγες. Και στο σημείο του κροτάφου , το όπλο του θεού. Μία δεξιόστροφος ρομφαία.   Δίνω το περίγραμμα του μνημείου. Ο 'τάφος' του Στρατηλάτη είναι εκεί. ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ... Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΗΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ...   Δεν ανοίγει με  ανθρώπινο κλειδί. Δεν μιάζεται από σύγχρονους  τυμβορύγχους.  Οποιος πλησιάσει, αξαυλώνεται.  Ο 'τάφος' του Αλεξάνδρου. Το περίγραμμα στο λίθο. Παρατηρείστε το σχήμα της δίνης στο ωτίο. Πιθανότατα η σφραγισμένη πύλη. Αορνος πέτρα. Ην (του) ΔΙΑ

Εικόνα ΚΟΥΡΟΥ.  ( όταν το 'Κ'  ΟΥ ΡΟΥ , δηλαδή όταν το 'Κ' δεν ρέει ενεργειακά. Δηλαδή το πνέυμα είναι εγκλοβισμένο σε υλικό περίβλημα - σώμα - μανδύα κλπ)  Οι 'κουρήτες' προστάτευαν τη γέννεση του Διός. ΑΡΑ ΠΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ του νεφελήμ Δία. Το χαρακτηριστικό τους είναι το ΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ...   Η προσεκτική ανάγνωση του βιβλίου του ΕΝΩΧ δε νομίζω να αφήνει περιθώρια παρα - νοήσεων ... Υλοποιημένος νεφελήμ, έτοιμος .. γιά όλα. Για να συνεχίσει το έργο των 201  παραβατών ΕΛΟΧΙΜ , των προπατόρων του.. Ν συνουσιασθεί με θνητές γυναίκες ...  ΚΑΤΩ.  Λεπτομέρεια από φωτογραφία από το προσωπικό μου αρχείο.  Λήφθηκε το 2001. Κάπου στα Σούρμενα με φόντο αυτή που ΕΓΙΝΕ (Αίγινα...).  

 Ανω. Η φωτογραφία με το 'είδωλο' του Κούρου ,  όπως ακριβώς λήφθηκε.


Ανω.  Αλλη φωτογραφία που λήφθηκε με διαφορά δευτερολέπτων.
Το 'είδωλο' του Κούρου έχει μετασχηματισθεί σε κάτι 'άλλο'.... 
ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ
ΜΑΓΟΣ = ο άνθρωπος που με κάποια 'τεχνική' καλεί Νεφελίμ ή δαίμονα για να του εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό.
ΜΑΓΙΑ = η 'τεχνική' του να καλείς Νεφελίμ ή δαίμονες
Κατά τον Ζωροαστρισμό, Αμέσα Σπέντα είναι  οι ΕΞΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ προσωποποιημένες ως Θεοί που "εκφράζουν" το 'Αναρχο 'Ον , τον Αχούρα Μάσδα, των οποίων (δυνάμεων) είναι η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ. ('Αρα έχουμε ΕΠΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ). Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με τους ΕΠΤΑ αγγέλους της Χριστιανικής πίστης που έχουν ως αρχηγό τους τον Μιχαήλ, με τους Δομητές ή Κοσμοκράτορες των Γνωστικών, καθώς και με τους ΕΠΤΑ Πρατζαπάτι των Ινδουιστών. Οι Πρατζαπάτι είναι οι χορηγοί της ζωής, στα ΠΑΝΤΑ επάνω στη Γη. Στη Μπραχμανική θρησκεία, το Μπράχμαν που είναι η απρόσωπη και έσχατη θεότητα από την οποία εκπορεύτηκε η Θεία Τριάδα (Μπράχμα, Βίσνου, Σίβα), ονομάζεται και "Σύνθεση των Κυρίων της 'Υπαρξης", άρα είναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ (το Μπράχμαν), με τον Αχούρα Μάσδα των Ζωροαστριστών!  
Αλλά ο Αχουρα Μάζδα είναι ένας ΝΕΦΕΛΗΜ βασιλέας ενός ή περισσότέρων από τα 72 μιαρά έθνη.  Είναι αυτός που δημιουργεί και ελέγχει την Περσική αυτοκρατορία και παρακινεί τους Πέρσες  (ας διαβάσουμε προσεκτικά την τραγωδία 'Πέρσες' , αλλά και ιστορικά δεδομένα και θα δούμε ότι η πρώτη εκστρατεία κατά της Ελλάδας ξεκινά διότι η - Εβραία - σύζυγος του Πέρση μονάρχη τον παρακινεί απο 'πνεύμα' που εμφανίσθηκε στον ύπνο της και την συμβούλευσε προς τούτο.. Χρειάζεται να ανεφέρουμε πιό ήταν αυτό το 'πνεύμα' ?  Ο Πέρσης μονάρχης είχε στην αυλή του έλληνες φιλόσοφους και αρέσκετο πολύ στη συναναστροφή μαζί τους και τις διδασκαλίες τους...).
Επομένως πίσω από τη μαγεία κρύβονται ισχυρά πνεύματα νεφελήμ, τα οποία 'δίδουν' νοητικά 'πληροφορίες' στους αφελείς ανθρώπους, πως να εκπέσουν της ουρανίας κληρονομιάς τους. Φυσικά και οι δαίμονες συμβάλλουν στον κοινό σκοπό...   Για την ιστορία,  ο Ζωροαστρισμός είναι μαγεία εκπορευόμενη από νεφελήμ.  Μέγας διδάξας ο περίφημος 'φιλόσοσφος'  Ζωροάστρης, ή Ζαρατούστρα.. Γνωστό το περίφημο βιβλίο του Νίτσε 'Τάδε έφη Ζαρατούστρα'.  Με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου (ήμουν 13 ετών τότε) αρχίζει η 'υπαρξιακή' αναζήτησή μου ... Μετά 40 χρόνια  περιπλανήσεων και πνευματικών ανησυχιών καταγράφω τις απαντήσεις μου  ...  Υπόψη ΄το  600 πχ εμφανίζονται 4 τεράστιες προσωπικότητες στον πλανήτη... Μεταξύ αυτών και του  Ζωροάστρη και ο  Πυθαγόρας ..  Η ΑΓΟΡόρευση του ΠΥΘωνα...  Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επεκταθώ παραπέρα για τον 'σοφό' Πυθαγόρα, πατέρα κάθε σύγχρονης σκοτεινής στοάς. Δηλαδή γνώσεις προερχόμενες εκ των ανθρωπομισούντων νεφελήμ..
 Παραθέτω παρακάτω μια συνταρακτική εικόνα από ναό στο Λάος.  Πρώην  Ταυλάνδη. Δεν είναι χριστιανοί. Δεν είναι Ιουδαίου. 
 
Αριστερά. Η σκηνή της εξόδου των 2 'πρωτοπλάστων' από τον Παράδεισο.  Πάνω τους 2 άγγελοι. Φέρουν φωτοστέφανο. και κρατούν ΚΡΙΝΟ (ΚΡΙΝΟ = ΚΡΙΝΩ = ΚΡΙΣΙΣ ΘΕΟΥ...). Στα ωτία τους είναι κρεμασμένη η ΚΑΡΔΙΑ των ανθρώπων. Να προσεχθούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τα ΩΤΙΑ ('αυτιά' για τους γρεκιλιστές) αγγέλων - ανθρώπων. 
Στο κέντρο. Το άρσεν και θήλυ  (1ο κεφάλαιο της ΓΕΝΝΕΣΗΣ - Π.ΔΙΑΘΗΚΗ) στον παράδεισο.  Η πρώτη 'δημιουργία'.  'Αρσεν και θήλυ ποιήσωμεν αυτούς... Το τι απέγιναν έχω αναφέρει παραπάνω. Δαιμονοποιήθηκαν και εξέπεσαν. Το θήλυ είναι η Λίλιθ ή πόρνη της βαβυλώνας. Βαβυλών είναι το όνοαμα της ΜΠΑΜΙ ΛΟΥ, της πύλης των θεών. Η πύλη απ' όπου ξέπεσε η Λίλιθ στην ύλη. Να προσεχθούν τα ωτία. Είναι μη ανθρώπινα, δαιμονικά και μυτερά... Και φέρουν ενεργειακό κράνος.  Με την λίλιθ διασταυρώθηκαν μάλλον ΕΛΟΧΗΜ και νεφελήμ και δημιουργήθηκε το είδος των πνευματικών νεφελήμ - βρυκολάκων. Η 'μαύρη βίβλος των μπαχωμέθ' τα εξηγεί λεπτομερώς. Η σκηνή είναι σαφής. Η Λίλιθ ερωτοτροπούσα...  
Δεξιά. Οι άνθρωποι στις φλόγες της κόλασης.   Πάνω τους ένας δαίμονας ...  Το ενεργειακό κράνος του και τα ωτία του τον προδίδουν σαφώς.. Δεν είναι άγγελος...   Σε όλες τις 'θρησκείες'  (διδαχές των απανταχού νεφελήμ, δηλαδή που εμφανίζονταν σα 'θεοί' στους ανθρώπους...) υπάρχουν παρόμοιες εικόνες και τέμπλα...  Οι ' σταυροφορίες'  και το Βατικανό δεν μπόρεσαν να τα συλλέξουν όλα...  Η Θεία Οικονομία υπάρχει και δρα. Οσοι ερευνούν  και αιτούν,  ευρίσκουν... όσοι κρούουν τους ανοίγεται η θύρα...   Ο λόγος της ύπαρξης του συμβόλου των ΩΤΙΩΝ  και των ΘΥΡΩΝ, αυτός είναι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...