ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ JUNK FOOD KAI THN ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ CODEX ALIMENTARIUS ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ MONSANTO ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ, ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΣO KAI TI ΕΙΔΟΥΣ ΑΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ, ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...