ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

H πρωτοφανής αγωγή που απειλεί να τινάξει στον αέρα το δυτικό ληστρικό οικονομικό σύστημα Μερος 2ο. Οι παγκόσμιες διαδρομές του χρυσού και η γέννηση της απάτης


Ο  δημοσιογράφος  Μπέντζαμιν  Φούλφορντ   ισχυρίζεται σε άρθρο του ότι οι κατηγορούμενοι στην αγωγή των δισ ή τρισεκατομμυρίων δολλαρίων είναι την πραγματικότητα αυτοί που  δολοφόνησαν τον Κέννεντυ και είναι επίσης ένοχοι για σωρεία διεθνών εγκλημάτων .’Οτι τα αποδεικτικά στοιχεία  που υποστηρίζουν την αγωγή είναι  αποτέλεσμα εκτεταμένης συλλογής  αποδεικτικών στοιχείων από την διεθνή αστυνομία και υπηρεσίες επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανόμενης της Ιντερπόλ, της CIA, της ιαπωνικής ασφαλείας, μυστικών υπηρεσιών της  Ανατολικής Ευρώπης και έχει την υποστήριξη του Πενταγώνου, καθώς και των ενόπλων  δυνάμεων της Ρωσίας και της Κίνας.
Μετά την κλοπή των ομολόγων , ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως  33ου βαθμού  Μασόνος  Leo Zagami ήλθε σε επαφή με τον Φούλφορντ  και του είπε ότι η  στοά Montecarlo P2 θα μπορούσε να εξαργυρώσει τα ομόλογα με την βοήθεια  του Βατικανού τραπεζίτη Daniel Dal Bosco. Ο Μ.Φούλφορντ  διαβίβασε τις πληροφορίες, μέσω ενός μέλους της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, στην ομάδα Dragon  η οποία και εμπιστεύτηκε άλλο  $1 τρισεκατομμυριο παρόμοια ομολογα στον  μηνυτή  Neil Keenan. Ο Keenan στη συνέχεια, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, εμπιστεύτηκε τα ομόλογα στον  Dal Bosco.
Στην συνέχεια ,ο Dal Bosco το έσκασε μαζί με τα ομόλογα και ήταν  υπό  παρακολούθηση επί 24 ώρες τo 24ωρο από διάφορες  υπηρεσίες πληροφοριών για να δούν τί θα κάνει με τα ομόλογα .Το ίχνος του Dal Bosco οδήγησε ,μεταξύ άλλων,στο φόρουμ του Νταβός , στον ΟΗΕ, την ιταλική κυβέρνηση και το Βατικανό. Μετά από αυτό, ο Keenan προσεγγίστηκε  από ισχυρές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων υπαλλήλων  του Βατικανού, τραπεζίτες της  Wall Street, Ευρωπαίους ευγενείς και πρώην Προέδρους των  ΗΠΑ, που του πρόσφεραν   αστρονομικά ποσά   για να εξαφανιστεί. Επίσης τον δηλητηρίασαν με τοξίνη και κόντεψαν να τον σκοτώσουν.
Σύμφωνα με το Keenan  οι ρίζες της παρούσας υπόθεσης πάνε  πίσω μεταξύ 1927 και το 1938, όταν, στο πλαίσιο ρυθμίσεων μεταξύ του Τ. Soong ( υπουργού  οικονομικών της Κίνας) και του Ερρίκου Morgethau, τότε  Γενικού Γραμματέα  Οικονομικών ,η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε  περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασήμι και μίσθωσε  τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση, γνωστή ως Kuomintang. Για όλο αυτό τον τον θησαυρό , δόθηκαν   πιστοποιητικά  σε όλους αυτούς που παράδωσαν  τα πολύτιμα μέταλλα.’

Πολλές από τις ομολογίες που κατασχέθηκαν από τον  Dal Bosco έχουν ως εγγύηση τον κινεζικό χρυσό που είχε πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της FED (Oμοσπονδιακή Τράπεζα  Αποθεματικού) κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και δεν επεστράφησαν ποτέ στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
‘Αλλα  ομόλογα που κατασχέθηκαν ήταν ομόλογα Kennedy. Αυτά τα ομόλογα έχουν εγγύηση χρυσού που έπρεπε να είναι  εγγύηση για   τους ανθρώπους του πλανήτη και υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της οικονομικής ανάπτυξης του κόσμου. Αντίθετα , ως επί το πλείστον έχουν κλαπεί και καταχραστεί  από την διαφθαρμένη και φαύλη  κλίκα   που έχει  τον  έλεγχο του Δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων  .

Στους αρχικούς κατόχους των ομολόγων  Kennedy περιλαμβάνεται ο  πρώην Ινδονήσιος Πρόεδρος Soekarno. Ο Διάδοχος του Soekarno Dr. Seno Edy Soekanto έδωσε στον Keenan πληρεξούσιο για να απαιτήσει την επιστροφή  των  ομολόγων   Kennedy  στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους  καθώς και όλης της περιουσίας που διατίθεται  για τους ανθρώπους του κόσμου μέσω κάποιου  λογαριασμού γνωστού  ως οι ” παγκόσμιοι εγγυητικοί  λογαριασμοί “.(global collateral accounts.)
Η δίκη  είναι μόνο   o  πρώτος κανονιοβολισμός  σε μια νομική μάχη για να επαναφερθεί ο  έλεγχος του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στους  πολίτες  και τις  κυβερνήσεις του κόσμου, καθώς και στους νόμιμους ιδιοκτήτες των ιστορικών στοιχείων του ενεργητικού που έχουν κατασχεθεί από μέλη του τραπεζικού  καρτέλ.

Η αιτία του προβλήματος.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ιδιωτική εταιρεία που  ανήκει στο βρετανικό στέμμα (Rothchilds), την Τράπεζα της Αγγλίας (Rothchilds) και το Βατικανό (και πάλι Rothchilds). Προηγουμένως ονομαζόταν εταιρία της Βιρτζίνια μέχρι  τις 3/9/33 όταν διαλύθηκε από τον Roosevelt βάσει του τραπεζικού νόμου της Εκτακτης Ανάγκης.   Στις 5/5/33 μέλη του Κογκρέσου που είχαν εκλεγεί για να διαλύσουν  τον οικονομικό κανόνα  κάλυψης του νομίσματος  σε χρυσό , καθώς και την κυριαρχία  των ΗΠΑ, καθώς και όλες τις κυριαρχικές ιδιότητες στις  κρατικές υπηρεσίες, τμήματα και όργανα. Οι ΗΠΑ είναι μια εταιρεία, όχι ένα έθνος. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε Ομοσπονδιακή ούτε  αποθεματικό ταμείο . Είναι μια ιδιωτική  οργάνωση παραχάραξης που  διαχειρίζονται εβραίοι  τραπεζίτες, οι οποίοι  δανείζουν  τα χρήματα που εκτυπώνουν από φρέσκο  αέρα με τόκους ενώ συνεχίζουμε να  να πληρώνουμε τους εγκληματίες αυτούς μέχρι να απογυμνωθεί εντελώς  η ανθρωπότητα .
‘Ολη αυτή  τεχνολογία της κλοπής και εξαπάτησης που έχει εξαχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες με την  προώθηση αυτή της απάτης ως πρότυπο της παγκόσμιας οικονομίας είναι αίσχος  που έχει σπείρει τους σπόρους και της  δική του καταστροφής. (Σημ. ιστολογίου,αυτό ακριβώς  συμβαίνει στην ΕΕ και φυσικά  στην Ελλάδα )

Σε αυτό προστέθηκε και η άρνηση των απλών ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν  ότι είναι η υποκρισία των κυβερνήσεων και η εξαπάτηση καθώς και η ατελείωτη  απληστία των τραπεζιτών που συνδυάζονται στο να τους καταστρέψουν , σαν απαθή  πρόβατα που είναι. Η απάθεια και άγνοια για την αλήθεια  δημιουργεί πίστη στο ψέμμα . Η αλήθεια είναι αυτονόητη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μην την ακούσουν και να μην την καταλάβουν . Τα χρέη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας είναι χρέη  μια ιδιωτικής εταιρείας που ληστεύει  τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. (Σημ. ιστολογίου.Και φυσικά ,τα χρέη των κρατών της ΕΕ είναι ακριβώς ο ίδιο πράγμα )
Το δολλάριο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ένα γραμμάτιο της  Ομοσπονδιακής Τράπεζα των ΗΠΑ και οι υποχρεώσεις του έναντι του νομίσματος είναι οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, όχι  του  λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

(Σημ. ιστολογίου .Να ξαναπώ ότι το ίδιο συμβαίνει με μας εδώ με την απάτη του ευρώ  ;; Η ΕΚΤ δανείζει με  επιτόκιο 1% περίπου τις ιδιωτικές τράπεζες,που  δανείζουν στην συνέχεια τα κράτη με επιτόκια που μπορεί να είναι 4,5,6% ανάλογα με τις αξιολογήσεις των διάφορων “Οίκων”)
Για την Κατανόηση της ιστορίας .
1. Μεταξύ των ετών 1927 και του 1938, στο πλαίσιο ρυθμίσεων μεταξύ T.V.Soong ( υπουργού οικονομικών της Κίνας) και του Ερρίκου Morgethau, Γραμματέα Οικονομικών , η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε  περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασήμι και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την κινεζική  εθνικιστική κυβέρνηση , γνωστή ως Kuomintang. Κατά την περίοδο αυτή η  Κίνα ήταν εν μέρει  υπό κατοχή από  ιαπωνικά στρατεύματα και  υπήρχε ο φόβος της Κίνας ότι  o  χρυσός θα κατάσχονταν  από τους Ιάπωνες.  (Σημ. θυμίζει κάτι για τον δικό μας χρυσό που εξαφανίστηκε τόσο το 1945 όσο και συνεχώς έκτοτε ,μέχρι σήμερα;;;)
2. Για το θησαυρό που παραδόθηκε , δόθηκαν πιστοποιητικά  σε αυτούς που παρέδωσαν τα  πολύτιμα μέταλλα. Τα παραδοθέντα πολύτιμα  μετάλλα και πέτρες  είχαν αποσταλεί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει συμφωνίας μίσθωσης μεταξύ T.V. Soong και του Ερρίκου Morgenthau. Τα πιστοποιητικά χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί  η Kuomintang και ήταν καλά αποδεκτά ως εγγυήσεις .
3. Το 1934 έρχεται σε ισχύ  νέος νόμος τίτλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με το νόμο για τον χρυσό , ο οποίος απαιτεί όλα τα πολύτιμα μετάλλα χρυσού και τα χρυσά νομίσματα  να παραδοθούν στην   Ομοσπονδιακή Τράπεζα, μια ιδιωτική εταιρεία που επιφορτίστηκε για  να λειτουργεί ως η  κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών και να είναι ο εκδότης του νομίσματος που είναι γνωστό ως το δολλάριο των Ηνωμένων Πολιτειών. (Σημ. Θυμίζει την ΕΚΤ και την Tράπεζα της Ελλάδος όπως κατάντησε σήμερα να ανήκει κατά 90% σε ιδιώτες ;; )

4. Στην συνέχεια αγοράστηκε χρυσός από την  εγχώρια αγορά ιδιοκτησίας χρυσού. Ο χρυσός του εξωτερικού που κατέχεται από το δημόσιο θησαυροφυλάκιο παραδόθηκε επίσης στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, έτσι, εκμισθώθηκε στην  Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτό ξεκίνησε την έκδοση της σειράς των γραμματίων του  1934  που εκδόθηκε  από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Αυτά ποτέ δεν εξοφλήθηκαν και  αντιμετωπίστηκαν  από την περαιτέρω έκδοση νέων ομολόγων το  1934 ,σειρά FRN’s.
5. Τα ομόλογα του 1934 του FRN εγγυώνται την πληρωμή του  μισθώματος (του χρυσού) και επιτρέπουν  στην κινεζική κυβέρνηση να συνεχίσει οικονομικά. Αυτά τέθηκαν υπό τον έλεγχο του Kuomintang ,της  εθνικιστικής κυβέρνησης της  Κίνας, από τους οποίους είχαν λάβει τον χρυσό.  Πολλοί έμειναν στην Κίνα όταν το Kuomintang αναγκάστηκε  να διαφύγει στην Ταϊβάν.   Ο χρυσός είχε εθνικοποιηθεί  από το Kuomintang που μετακίνησε πολλά από τα ομόλογα  FRN του (αλλά όχι όλα) στην Ταϊβάν, η ανάπτυξη της οποίας βασίστηκε σε αυτά τα ομόλογα . Αυτά τα ομόλογα  ήταν η υποκείμενη αιτία πλούτου της Ταϊβάν και ήταν αξιόπιστα εφόσον είχαν κάλυψη σε χρυσό.

6. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Κίνα,οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των τραπεζογραμματίων  που εκδόθηκαν  από τις κινεζικές τράπεζες σκοτώθηκαν από τους Ιάπωνες, άλλοι αργότερα σκοτώθηκαν από το Kuomintang   ή  από τους κινέζους κομμουνιστές, έτσι ο χρυσός έγινε ιδιοκτησία  του έθνους, ιδιαίτερα  του Kuomintang. Στην Ευρώπη, πλούτος αφαιρέθηκε και από Εβραίους που τον κατείχαν ,με διάφορες μεθόδους  και στη συνέχεια οι ίδιοι καταδιώχθηκαν  . Ο  χρυσός κατασχέθηκε είτε με βία ,είτε με λαθροχειρία , αυτή  είναι μια πραγματικότητα της ιστορίας.
7. Το Kuomintang διόρισε φύλακες του  χρυσού  και των εγγυήσεων  που εκδόθηκαν  από τις Ηνωμένες Πολιτείες , αυτούς που  κατ’ ευφημισμό είναι γνωστοί ως Dragon Family .  Η οικογένεια  Dragon είναι στην πραγματικότητα  ένας οργανισμός  που λειτουργεί μεταξύ παλαιών οικογενειών  εντός της Κίνας και της Ταϊβάν, και ως τέτοια είναι πάνω από την πολιτική διαμάχη των δύο ανεξάρτητων κινεζικών κυβερνήσεων .Οι  Κινέζοι είναι αξιοσημείωτοι από αυτή την άποψη, ότι δηλαδή οι  παλιοί οικογενειακοί δεσμοί και λειτουργίες υπερισχύουν του πολιτικού καθεστώτος το οποίο, αν και  μπορεί να διαρκέσει γενεές ολόκληρες, θεωρείται ως  κάτι αμελητέο στο πέρασμα του χρόνου για τους περισσότερους Κινέζους .(Σημ. ιστολογίου .Αυτό ακούγεται απλό αλλά μπορεί να μην είναι )  Μαζί με αυτό είναι συνδεδεμένος  ο πλούτος  πολλών Εθνών. Οι Ηνωμένες Πολιτείες  για την υποστήριξη των ομάδων Kuomintang και της αντίστασης   τύπωσαν στην πραγματικότητα περισσότερα από αυτά  τα FRN ομόλογα  στο εσωτερικό της ίδιας της Κίνας . Οι πράξεις αυτές  εκτελέστηκαν από τη CIA για να   εξασφαλίσει την συνεργασία  των διαφόρων φατριών στον αγώνα κατά των κομμουνιστών, που τελικά κατάφεραν να εκδιώξουν  στη Βιρμανία περίπου το 1960.  Γενικά η συμπληρωματική έκδοση  των τραπεζογραμματίων αυτών  γινόταν  για να καλύψουν τους τόκους, αλλά αφορούσαν   συγκεκριμένα πρόσωπα και τόπους.
8. Στο τέλος του β ́ Παγκόσμιου Πολέμου, με την κομμουνιστική και τις φατρίες της  Kuomintang σε πόλεμο στην Κίνα, η διεθνής Κοινότητα και η κινεζική συγκατατέθηκαν  να τεθεί ο χρυσός  υπό την προστασία του  Ινδονήσιου Προέδρου  Soekarno. Ο Soekarno στη συνέχεια, στις 17 Αυγούστου 1945, έγινε γνωστός ως Μ1 στο πλαίσιο της έγκρισης  Ηνωμένων Εθνών με  Αρ. MISA 81704 ‘επονομαζόμενη “Operation Heavy Freedom“. Αυτό συνέβη επειδή μεγάλο μέρος του χρυσού του κόσμου είχε παραδοθεί στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες.Ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ινδία και άλλες βρετανικές αποικίες αποστέλλουν τον χρυσό τους  στη λεγόμενη ‘απόρθητη Σιγκαπούρη’
Η ιαπωνική  κυβέρνηση ,σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν  από τον Χιροχίτο το 1921 με σύμφωνο μεταξύ Εθνών, που έγινε  στο Λονδίνο, παρέδωσε πολύ από αυτό  τον χρυσό στην Ινδονησία (τότε μια ολλανδική αποικία) και στις Φιλιππίνες (τότε  μια αποικία ΗΠΑ) σε μυστικά καταφύγια  που είχαν κατασκευαστεί ως επί το πλείστον από τους ιάπωνες  μεταξύ 1924 και 1945. Γι ‘ αυτό και τα Συμμαχικά στρατεύματα στην Malaya  δεν είχαν  καμμία αεροπορική κάλυψη ή επαρκή εφοδιασμό που θα τους επέτρεπε να αντισταθούν στους  Ιάπωνες. Η Σιγκαπούρη έπρεπε να  πέσει έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου  να ‘χαθεί’ σε ένα μυστικό σύστημα που θα έκανε τον κανόνα κάλυψης σε χρυσό  περιττό και τα χάρτινα ,ανευ αντικρύσματος νομίσματα , πραγματικότητα.
Για τον χρυσό υπήρχε επαρκής τεκμηρίωση σε λογαριασμούς μέσω της Ελβετικής Τράπεζας Commercial Bank Union ,που είχε τεθεί  υπό την προστασία του  Ελβετού Γενικού Εισαγγελέα, καταχωρημένου  μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και Διεθνών Εγγυήσεων  συνδυασμένων λογαριασμών και στη συνέχεια από εκεί και  μέσα από την BIS, μπλοκάρεται με μορφή των λογαριασμών των θεσμικών Institutional Parent Registration Accounts of the Federal Reserve System της FED. (Ταχυδακτυλουργικά ,κατέληξαν δηλ. στην FED)

Αργότερα ο  Πρόεδρος των Φιλιππίνων Marcos διορίστηκε και κατείχε τη θέση του Μ1 μέχρι το 1987 και στη συνέχεια ανέλαβε στη θέση του o Dr. Ray C. Dam, το Οκτώβριο του 1987, με το Legal Decadency,  RCD1087 ολόκληρης της Άπω Ανατολής  με επίσημο πληρεξούσιο ανάθεσης  του ενεργητικού της Ινδονησίας που  υπογράφεται από τον Sarinah Soetiwi (κάτοχο των στοιχείων  του ενεργητικού, εξ ονόματος του λού της Ινδονησίας, αρμοδιότητες που του  έχουν ανατεθεί από τον Πρόεδρο Soekarno) το 1992  .  Η αρμοδιότητα του Dam ανακοινώνεται αργότερα ,στις 20 Ιανουαρίου 1995. Ωστόσο ο Dam, αποδείχθηκε δύσκολος  να συνεργαστεί με ολόκληρο το σύστημα , (είτε επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει σε όσους τον τοποθέτησαν στην Αρχή να κλέψουν ή λόγω της προσωπικής του αλαζονείας …. Δύσκολο να γνωρίζει κανείς ποιό  είναι σωστό )και η εξουσία του πάνω στους   Λογαριασμούς Ιnstitutional Parent Registration Accounts of the Federal Reserve   έπαυσε  καθώς  το σύστημα επανήλθε στα τρία έθνη που είχαν τον έλεγχο των λογαριασμών αυτών από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ,στις  Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, οι οποίες συστηματικά και παράνομα παραμέρισαν  το καθιερωμένο σύστημα ήδη από το 1996.
9. Από αυτό μπορούμε να δούμε ότι υπάρχουν δύο βασικές λειτουργίες  . Η μία  είναι  η  ιδιοκτησία και ο καταθετικός έλεγχος από τους  ιδιοκτήτες   του χρυσού και  η  άλλη είναι  ένα σύστημα ελέγχου που διαχειρίζεται και ελέγχει  τους λογαριασμούς ασφαλειών ως ένας ανεξάρτητος Διαμεσολαβητής.  Δικαιώματα κυριότητας  αναγνωρίζονται  γι αυτόν που υπογράφει   τους λογαριασμούς του θεματοφύλακα,δηλ. τις  εμπορικές τράπεζες και τα δικαιώματα ελέγχου αναγνωρίζονται  στον εκάστοτε  Μ1.
10. Ετσι ήταν που  αποσύρθηκε ολόκληρο το  παγκόσμιο  απόθεμα χρυσού , πολύτιμων μετάλλων και μεταλλικών νομισμάτων και τα άνευ αντικρύσματος  νομίσματα πέρασαν στην  ημερήσια διάταξη.( Σημ. ιστολογίου .Με την πολύτιμη βοήθεια των παγκόσμιων συγκρούσεων)  Ωστόσο, κάτω από τα ομόλογα και το χρήμα που  τυπώνονταν  από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ υπήρχε ο υποκείμενος πλούτος μέσα σε ένα κεντρικό σύστημα που προϋπέθετε ότι τα Εθνη ήταν αυτά  που προορίζονταν να το χρησιμοποιήσουν  δίκαια, όμως  οι τραπεζίτες  ήταν αυτοί που τελικά καθόρισαν την χρησιμοποίησή του για την επιδρομή στις εθνικές οικονομίες.
11. Το 1963, ο  Πρόεδρος John F. Kennedy συμφώνησε με τον  Πρόεδρο Soekarno να παράσχει τα κεφάλαια για να επιτρέψει στο θησαυροφυλάκιο των Ηνωμένων Πολιτειών  να εκτυπώσει το δικό του νόμισμα, ανατρέποντας έτσι το ‘δικαίωμα’ εκτύπωσης νόμισματος που κατέχει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ  FED. Η συμφωνία, θα είχε μεταβιβάσει κάπου 59.000 τόνους  χρυσού για την υποστήριξη αυτού του νομίσματος. Το πρόβλημα ήταν ότι το εγχώριο νόμισμα των ΗΠΑ που θα δημιουργείτο θα διέθετε κάλυψη σε  χρυσό το οποίο θα  συνιστούσε  παραβίαση των διεθνών συμφωνιών που ορίζουν τη σταθεροποίηση των νομισμάτων(Σημ.ιστολογίου .Και θα σήμαινε αυτομάτως το τέλος της κυριαρχίας των τοκογλύφων της FED ).  11 ημέρες μετά από την υπογραφή της  συμφωνίας αυτής , ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε. Ο Πρόεδρος Τζόνσον  ανέστειλε την EO11110   όπως εκδόθηκε  από τον Kennedy και μετέφερε τα πολύτιμα μέταλλα  στην  Ομοσπονδιακή Τράπεζα  FED . Η συμφωνία του Green Hilton  δεν εφαρμόστηκε μέχρι το 1968, οταν ο Soekarno έχασε την εξουσία   και όταν το παγκόσμιο εμπόριο, κατέστησε επιτακτική ανάγκη την ύπαρξη ενός  παγκόσμιου νομίσματος . Αφού ο χρυσός είχε μεταφερθεί στο θησαυροφυλάκιο  των ΗΠΑ  το 1968, μια σειρά από ομολογίες που είναι γνωστές  ως Kennedy ομολογίες εκδόθηκαν για την εφαρμογή των όρων της συμφωνίας  Green  Hilton  μεταξύ Kennedy και  Soekarno, με τους όρους  της συμφωνίας του 1968 για την παράδοση του χρυσού στις Ηνωμένες Πολιτείες  να είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς  του 1934.  Όταν, μετά από 30 χρόνια,  δεν είχε καταβληθεί τόκος  όπως υποσχέθηκε, μια σειρά  ομολόγων  σε  αυξημένο αριθμό εκδόθηκαν σε πιστοποίηση της οφειλής  και έγιναν αποδεκτά από τους ιδιοκτήτες του χρυσού, την Dragon Family.
12. Από αντίγραφα εγγράφων της  Τράπεζας  που παραλήφθηκαν από τον  Neil Keenan, στο πλαίσιο της συμφωνίας Green Hilton Memorial Agreement, καθορίζονται τα ποσά σε χρυσό και  λευκόχρυσο. Τα ποσά αυτά χρυσού έχουν πιστοποιηθεί και τα πιστοποιητικά και τα λογιστικά αντίγραφα είναι διαθέσιμα με πλήρη και ακριβή ταυτοποίηση και κωδικούς αναγνώρισης . Τα πιστοποιητικά αυτά είναι αποδεδειγμένα με  περαιτέρω  εκθέσεις της Τράπεζας, αντίγραφα που τώρα κατέχει ο  Neil Keenan. Η αλήθεια αυτών  μπορεί βάσιμα να αποδειχθεί , βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων που διαθέτουν οι μηνυτές  αλλά  και την περαιτέρω έρευνα  μέσω των  Μαύρων Οθονών   όπου διατηρούνται οι εκτός ασφαλειών λογιστικές εγγραφές, μαζί με την έρευνα στην  γκρι και μπλε οθόνη όπου θα βρούμε τεράστια απάτη από την παράνομη χρήση αυτών των περιουσιακών στοιχείων.
13. Σε ορισμένα έγγραφα που θα παρουσιαστούν  μαζί  με αυτή τη μήνυση μπορούμε να δούμε ότι έχουν πράγματι κατατεθεί τα στοιχεία του ενεργητικού, η μέτρηση του ενεργητικού   έγινε  και παρουσιάστηκε στους καταθέτες οι οποίοι  εξαπατώνται για πάνω από 70 χρόνια μέσω της εκ προθέσεως απάτης του Οφειλέτη   να τιμήσει τις συμφωνίες.
4. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν περιέλθει  στην κατοχή των μηνυτών τα βιβλία και τα μητρώα του αποβιώσαντα Προέδρου Soekarno , και όλοι οι κωδικοί και οφειλέτες παγκόσμιων  λογαριασμών. Το μέγεθος αυτών των λογαριασμών, μπορεί να θεωρηθεί, εξετάζοντας την συλλογική σύμβαση μεταξύ της συμφωνίας Garyda Memoria Hilton Indonesia   και την Green Memorial Hilton Geneva ,που καθορίστηκε και ήταν  διαρθρωμένη και λειτουργική μεταξύ 1961 και την  τελική υπογραφή το 1972. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, τα περιουσιακά στοιχεία (το ενεργητικό) των διεθνών συνδυασμένων εγγυήσεων   υποβλήθηκαν και ήταν  πλήρως λειτουργικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ,οπότε ,  καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκαν για την αλλαγή των λειτουργικών συστημάτων των τραπεζών.
15. Εξετάζοντας αυτά τα βιβλία, μπορούμε να δούμε τώρα ότι οι  Τράπεζες αναίρεσαν  την έννοια λειτουργίας τους  σύμφωνα με  τους Κανονισμούς  που τους υποχρεώνουν να λειτουργούν   ως Τράπεζες, και αντί για  Τραπεζες  μεταβλήθηκαν σε  πολύ  φτηνά καζίνο φορέων και  εμπόρων, πωλώντας αυτά  που δεν διαθέτουν. Τα αρχεία στην κατοχή των μηνυτών ,που υπεγράφησαν και έχουν  καταχωρηθεί από την παραλήπτρια και διαχειρίστρια  εμπορική τράπεζα, δείχνουν κεφάλαια  και  ποσά που εξάπτουν  τη φαντασία. Οι συμφωνίες του Green Hilton  και Garuda Memorial  καταδεικνύουν σαφώς την αξία τoυ παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.

α)  Καταθέσεις σε χρυσό και λευκόχρυσο που  ανέρχονται  σε εκατομμύρια τόνους.
β) Η σειρά 1934 ομολόγων  της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ομόλογα  που εξέδωσε το 1928, ομολογίες Kennedy, ανερχόμενες  σε τετράκις-δισεκατομμύρια  δολάρια ΗΠΑ,  ομόλογα  Dragon,  όλα καταγράφονται και αναγνωρίζονται  εντός των παραπάνω συλλογικών συμβάσεων .Ολα τα  στοιχεία ενεργητικού  , με τη μορφή πολύτιμων μετάλλων έχουν παραδοθεί στους  παγκόσμιους  λογαριασμούς  μέσω της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια έχουν  ανατεθεί σε μια ιδιωτική εταιρεία, το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα,την FED .
Πηγή  http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2011/11/the-lawsuit-that-could-end-the-gangster-rule-of-western-civilization.html
Συμπληρωματικά  the assets of the world   και  http://www.john-f-kennedy.net/executiveorder11110.htm 

 

Το σχετικό αγγλικό πρωτότυπο, για τους αγγλόφωνους φίλους αναγνώστες μας

WORLD GOLD WAR III

 Posted by George Freund on December 4, 2011 at 1:40 PM
The lawsuit that could end the gangster rule of Western civilization
Noted:
* Civil Action #8500 pdf file from Neil Keenan (114 pages)

By Benjamin Fulford
November 24th, 2011

A lawsuit was filed today (November 23rd US time) that could end the secret government that has ruled Western civilization for at least the past 300 years. The lawsuit claims that close to $1 trillion was stolen by, among others, UN Secretary General Ban Ki Moon and the UN, former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi and the Italian government, Giancarlo Bruno and the Davos World Economic forum and others believed to include many of the owners of the US Federal Reserve Board. The lawsuit was filed in New York by Neil Keenan, acting as representative of the Dragon family, a reclusive group of wealthy Asian families. This filing is the result of extensive evidence gathering by international police and law-enforcement agencies including Interpol, the CIA, the Japanese Security Police, Eastern European secret services and has the backing of the Pentagon as well as the armed forces of Russia and China.

The ultimate defendants in this legal action are believed to be the same cabal behind the assassination of US President John F. Kennedy and many other major international crimes.

This particular lawsuit was triggered by the illegal detainment of two Japanese citizens, Akihiko Yamaguchi and Mitsuyoshi Watanabe, as well as the seizure of $134.5 billion in bonds they were holding in Italy on June 3, 2009. After the bonds were stolen, self-described 33rd degree Freemason Leo Zagami contacted this writer and said the Montecarlo P2 masonic lodge could cash the bonds with the help of Vatican banker Daniel Dal Bosco. This writer forwarded the information, via a member of the UK Royal family, to the dragon family who entrusted a further $1 trillion worth of similar bonds to the plaintiff Neil Keenan. Keenan then, after much negotiation, entrusted the bonds to Dal Bosco.


Yamashita Treasures Gold TOO HEAVY GOLD CARGO ?? Airbus 300

Dal Bosco subsequently absconded with the bonds and was followed 24-hours a day by various intelligence service agents to see what he would do with them. The Dal Bosco trail led to the Davos World forum, the UN, the Italian government and the Vatican, among other places. Following this, Keenan was approached by a who’s who of powerful figures including top
Vatican officials, Wall Street bankers, European nobles and former US presidents, most offering him astronomical bribes to go away. He was also poisoned with ricin and nearly killed.

According to Keenan “The roots of this case go back to between 1927 and 1938, when, under arrangements made between T.V. Soong (Finance Minister of China) and Henry Morgethau, Secretary of the Treasury, The United States Government purchased some 50 million ounces of silver and leased vast amounts of gold from the Nationalist Chinese Government, known as Kuomintang. For all the treasure handed in, certificates were given to those who surrendered their precious metals.”


Real Sumatra Indonesian Gold Bars 999.99 Refine Gold circa 1940s

Many of the bonds seized by Dal Bosco are backed with the Chinese gold taken by the Federal Reserve Board during those years and never returned to its legal owners.

Other bonds seized were Kennedy bonds. These bonds were backed by gold held in trust for the people of the planet and were supposed to be used to finance the economic development of the world. Instead they have mostly been stolen and misused by members of the cabal that has seized control of the Western financial system on behalf of private interests.The original signatory to the Kennedy bonds was former Indonesian President Soekarno. Soekarno’s heir Dr. Seno Edy Soekanto has given Keenan power of attorney to return their rightful owners the Kennedy bonds and other property allocated to the people of the world via something known as the global collateral accounts.

The lawsuit is only the first salvo in a legal battle to restore control of the global financial system to the people and governments of the world as well as the rightful owners of historical assets that have been seized by members of the banking cartel.

The lawsuit has been filed as Civil Action #8500 at the United States District Court for the Southern District of New York on November 23, 2011.

Background information on the problems with the global financial system

By Neil Keenan and Keith Scot.

The entire cause of the problem.


The above picture is from the Shanghai Gold Rush that occurred from December 1948 to January 1949. During World War II, the Chinese expended vast amounts of money fighting the Japanese. As the value of their paper money sank, the Kuomintang decided to distribute 40 grams of gold per person. With the gold rush, in December, thousands came out and waited in line for hours. The police, equipped with the remnants of the armies of the International Concession, made only a gesture toward maintaining order. Ten people were crushed to death


The United States is a private corporation owned by the British Crown (Rothchilds), the Bank of England (Rothchilds) and the Vatican (Rothchilds again). It was previously called the Virginia Company until 3/9/33 when it was dissolved by Roosevelt under the Emergency Banking Act. On 5/5/33 Congress elected to dissolve the Gold Standard and Sovereign Authority of the U.S. and all of its official capacities including government offices, departments and officers. The U.S. is a corporation, not a nation. The Federal Reserve is neither Federal, nor a Reserve. It is a private counterfeiting organization run by Jewish bankers who lend the money they print out of thin air at interest while we keep on paying these criminals to fleece the People.

That technology of theft and deception that has been exported from the United States through their promotion of this fraud as the paradigm of global finance is an obscenity that has set the seeds of its own destruction.This has been compounded by the refusal of ordinary people to realize, know and understand that it is the duplicity of Governments and the deceit and endless greed of bankers that combined to simply fleece them like the apathetic sheep they are. Apathy and ignorance of the truth, creates belief in the lie. The truth is self-evident, but most people choose to neither hear it nor understand it. The debts of the Federal Reserve are the debts of a private corporation that is robbing the people of the United States.

The United States Dollar is a Federal Reserve Note and the obligations against the currency are the obligations of the Federal Reserve, not the people of the United States.Understanding the History

1. Between 1927 and 1938, under arrangements made between T.V.Soong (Finance Minister of China) and Henry Morgethau, Secretary of the Treasury, The United States Government purchased some 50 million ounces of silver and leased vast amounts of gold from the Nationalist Chinese Government, known as Kuomintang. During this period China was partly occupied by Japanese troops and there was the fear of China being overrun by the Japanese.

2. For all the treasure handed in, certificates were given to those who surrendered their precious metals. The surrendered precious metals and gemstones were sent to the United States under a lease agreement made between T.V. Soong and Henry Morgenthau. The Certificates became the underlying funds of the Kuomintang and were good and accepted securities.3. In 1934 a new Securities Act was promulgated in the United States, together with the Gold Act, which required all bullion gold and gold coin to be surrendered to the Federal Reserve, a private corporation chartered to operate as the Central Bank of the United States and to be the issuer of the currency known as the United States Dollar.

4. Domestically owned gold was purchased. Foreign Gold held by the Treasury was also surrendered to the Federal Reserve, so, was leased to the Federal Reserve. This began the series 1934 Notes issued by the Federal Reserve. These have never been redeemed and the interest cost was met by further issuances of the 1934 series FRN’s.

5. These 1934 FRN’s guarantee the lease payments and to allow the Chinese Government to continue financially. These came under the control of the Kuomintang, the Nationalist Government in China from whom the Gold had been received. Many were left in China when the Kuomintang had to flee to Taiwan. The Gold had been nationalized by the Kuomintang who moved much of the FRN’s (but not all) to Taiwan which was built on these notes. These Notes were the underlying wealth of Taiwan and they were good for value as they were backed by gold.

6. During the war in China, most owners of the depository notes issued by Chinese Banks were killed by the Japanese, others later being killed by both the Kuomintang and the Chinese Communists, thus the Gold became property of the Nation, especially so, the Kuomintang. In Europe, Jews who had owned wealth were stripped of that wealth through various means and were then eliminated. The gold was taken either by stealth or by force, that is a reality of history.

7. The Kuomintang appointed guardians of this Gold and the securities issued by the United States; they are euphemistically known as the Dragon Family. The Dragon Family is in fact an organization that operates between old families within China and Taiwan, and as such is above the political divide of the two independent Chinese Governments. Chinese are remarkable in this regard, that old family ties and functions supercede political arrangements which, though they might last for generations, are regarded as inconsequential over the passage of time to most Chinese. Attached to this is the wealth of several nations. The United States in support of the Kuomintang and resistance groups actually printed more of these FRN notes inside China itself. These operations were run by the CIA to buy loyalty of various factions in the fight against the communists, eventually being driven out into Burma around 1960. Largely due to the additional printing of these notes, the additional Notes were given in lieu of interest, but directed to specific persons and parties.

8 At the end of the World War II, with Communist and Kuomintang factions at war in China, the International Community and the Chinese assented to the Gold being placed under the overt control of Indonesian President Soekarno. Soekarno then, on August 17, 1945, came to be known as M1 under United Nations Approval No. MISA 81704 “Operation Heavy Freedom. This was because much of the world’s gold had been delivered into Indonesia and the Philippines. Canada, Australia, Great Britain, India and other British Colonies sent their gold to the so called “impregnable Singapore” The Japanese, as per the arrangements agreed to by Hirohito in the 1921 Pact Between Nations made in London, delivered much of this gold to Indonesia (Then a Dutch Colony) and to Philippines (Then a US Colony) into secret bunkers that had been mostly constructed by the Japanese between 1924 and 1945. This is why the Allied troops in Malaya had no air cover or sufficient supplies to that would have allowed them to resist the Japanese. Singapore had to fall so most of the global wealth could be “lost” into a secret system that made the gold standard redundant and fiat currencies a reality.

This gold was documented into accounts through the Swiss Commercial Bank Union Bank of Switzerland, placed under protection of the Swiss Attorney General, registered through the Swiss National Bank into the Bank for International Settlements International Collateral Combined accounts and then from within the BIS, blocked to form the Institutional Parent Registration Accounts of the Federal Reserve System.

Later President Marcos of the Philippines was appointed and held the position of M1 until 1987 and then the position was transferred to Dr. Ray C. Dam, in October of 1987, under Legal Decadency to Heir RCD1087 Far East Entire with formal Power of Attorney and Assignment of Indonesian Assets signed by Sarinah Soetiwi (holder of the assets on behalf of the Nation of Indonesia as assigned by President Soekarno) in 1992, Dam’s authority later promulgated January 20, 1995. Dam proved to be impossible for the entire system to work with, (either because he refused to allow those who placed him in authority to steal, or because of his personal arrogance…. Difficult to know which is correct) and his authority over the Institutional parent registration Accounts set aside and the system reverted to the three Nations who had controlled these accounts since World war II, United States, Great Britain and France, who systematically and illegally subverted the established system since 1996.

9. From this we can see that there are two functional operations. One was ownership and Depository control by the owners of the Gold and the other a control system set in place to administer and control the Collateral Combined Accounts as an independent Arbiter. Ownership rights are held by the signatory to the Depository Accounts in Commercial Banks and Control Rights have been held by M1.http://www.thelifeofadventure.com/yamashitas-gold/

10. So it was, that the entire world supply of bullion and coinage gold was withdrawn and fiat currencies became the order of the day. However, underneath the notes and money issued by the Federal Reserve was the underlying wealth within a centralized system that Nations was intended to be used equitably, but Bankers determined they would use to raid national economies.11. In 1963, President John F. Kennedy entered into an Agreement with President Soekarno to provide the funds to allow the United States Treasury to print its own currency, thus subverting the “right” to print the currency held by the Federal Reserve. The Agreement would have transferred some 59,000 tons of gold to underpin this currency. The problem with this was that the US domestic currency would have then been backed by gold which would have been a violation of international agreements meant to stabilize currencies. 11 days after signing this agreement, President Kennedy was assassinated. President Johnson the suspended EO11110 as issued by Kennedy and transferred the bullion to the Federal Reserve. The Green Hilton Agreement was not implemented until 1968 when Soekarno fell from office and when Global Trade made it imperative that the world have a Global Currency. As the Gold had been transferred to the US Treasury in 1968, a series of Bonds known as Kennedy Bonds were issued in order to honor the terms of the Green Hilton Agreement made between Kennedy and Soekarno, the 1968 terms of the gold delivery to the United States being different than made in 1934. When after 30 years, interest had not been paid as promised, a reissue of the bonds in an increased number were issued as commemorative notes and were accepted by the owners of the Gold, the Dragon Family.12. From copies of Bank documents received by Neil Keenan, within the Green Hilton Memorial Agreement, the funds the amounts of gold and platinum are specified. These amounts of gold are certificated and the certificates and ledger copies with full and exact identification and recognition codes are available. These certificates are further proven by the bank reports, copies of which are now held by Neil Keenan. The truth of these instruments can be vigorously defended through documentation in our hands and further through interrogation of the Black Screens where the off ledger collateral is held, together with an interrogation of the grey and blue screens where we will find enormous fraud from the illegal use of these assets.

13. In the few documents we present with this complaint we can see that the assets have been deposited, the counter-assets created and presented to the depositors, the depositors have been cheated for over 70 years through the intentional and fraudulent failure of the Obligor to honor the Agreements.

14. In recent weeks we have come into possession of the books and records of the late President Soekarno, and all the codes and ledgers of the Global Accounts. The size of these accounts can be seen by reviewing the Collective Agreement between the Garuda Memorial Hilton Indonesia and the Green Memorial Hilton Geneva, established, structured and made operational between 1961 and final signature in 1972. Under this Agreement the assets of the international collateral combined were established and brought forward, then, within a short period of time misused to change the operating systems of banks.

15. Reviewing these books, we can now see that Banks set aside the notion of operating under the Charters they hold as banks, instead of being Banks they became like very poor casino operators and traders, selling what they do not own. The records in our possession, signed and registered by the receiving and managing commercial bank, show the underlying funds in numbers and amounts that stagger the imagination. The Green Hilton and Garuda Memorial Agreements demonstrate clearly the value of the global account system.

a) Gold and Platinum Deposits ran into millions of tons.

b) 1934 series Federal Reserve System Bonds, Notes issued in 1928 , Kennedy Bonds ran into Quadrillions of US Dollars, Dragon Bonds are all recorded and acknowledged within the Green Hilton and Memorial Hilton Collective Agreements. Both Assets in the form of Bullion surrendered to the Global Accounts through the United States Government and then entrusted to a private corporation, the Federal Reserve System.

http://iamamalaysian.wordpress.com/2011/11/24/the-lawsuit-that-could-end-the-gangster-rule-of-western-civilization/
Πηγές:  http://exerevnitis.wordpress.com
             http://amesidimokratia-andros.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...