ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

24-05-2013 Ε. Λαμπράκης Α. Βαλσαμάκης: Τροφή για σκέψη και προβληματισμό

Αποκαλυπτικοί όπως πάντα ο πρόεδρος  Εμμανουήλ Λαμπράκης και ο εκπρόσωπος τύπουΑντώνης Βαλσαμάκης του ΕΝD στον Κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό ArtFm Λεμεσσού εχθές Παρασκευή 24 Μαΐου, δίνοντας άλλη διάσταση στο γεγονότα και στα τεκτενόμενα που απασχολούν τον Ελληνισμό και το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Επιγραμματικά αναφέρθηκαν στα εξής:


  • Περί Κύπρου.
  • Περί της συνωμοσίας από "Ελληνες", γνωστούς κατήγορους του οργανισμού ΕΝD στις ΗΠΑ, με απώτερο στόχο την αγορά των περιουσιών των Ελληνοκυπρίων από τα κατεχόμενα, από Τούρκους. 
  • Η λύση Σώρρα ώστε να μην πουληθούν οι περιουσίες των Ελλήνων στα κατεχόμενα...
  • Περί ψεύδους και περί του κου Σ.Θεοδωράκη...
  • Περί παγκόσμιας οικονομίας...
  • Μυθολογία...
  • Άγνωστη ιστορία...ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ (MP3):

Μ Ε Ρ Ο Σ  Α'Αφού ακούσετε τις εκπομπές οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας φανούν αναμφίβολα χρήσιμοι για την προσωπική σας έρευνα σε σχέση με αυτά που θα ακούσετε:http://www.youtube.com/watch?v=AJF7RdEXC3U&feature=player_embedded

http://yamashitatreasures.com/pixpage.html

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/10734664http://en.wikipedia.org/wiki/International_Bank_for_Reconstruction_and_Development

http://sg.linkedin.com/pub/h-e-dr-ray-c-dam/11/725/41b?trk=pub-pbmap

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking96.htm


Πηγή: http://olixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...