ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο σκοπιανός στρατός είναι επιχορηγούμενος!! Σπόνσορας η Τουρκία...!Ο στρατός των Σκοπίων είναι επιχορηγούμενος, και μάλλιστα από τους Τούρκους, ενώ εξακολουθεί να εξαρτάται από τις δωρεές από τους συμμάχους.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό αναλυτή, Μπλαγκόια Μαρκόφσκι, οι χορηγήσεις χαμηλής χρηματοδότησης πληρούν τις ανάγκες για μία περίοδο, αλλά ο σκοπιανός στρατός έχει ανάγκη από μια ικανή πολιτική για εφοδιασμό όπλων και εξοπλισμού.
Το δημοσίευμα αναφέρεται επικριτικά στη δωρεά της Τουρκίας προς το στρατό των Σκοπίων, επτά θωρακισμένων αυτοκινήτων αξίας 710 χιλιάδων δολαρίων και επισημαίνει ότι τα περισσότερα εφόδια του στρατού είναι από δωρεές, σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους που επικαλείται το σλαβικό δημοσίευμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...