ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Το χαράτσι και οι πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις

Ρεπορτάζ : Ιωσήφ Παπαδόπουλος

H δικηγόρος και πρόεδρος της ΔΙ.Α.Π. κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου. Πολύς λόγος έγινε στα μέσα της μαζικής μας εξαθλίωσης και πολύ μελάνι χύθηκε, προσφάτως, στην προσπάθεια κάποιων δημοσιογράφων να ερμηνεύσουν τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις που απαγόρευσαν στη ΔΕΗ να περιλαμβάνει το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) στους λογαριασμούς που εκδίδει και να προβαίνει σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε καταναλωτές που αρνούνται να το πληρώσουν. Είναι δε αμφίβολο αν έχουν κατάλαβει οι τελευταίοι τι δέον γενέσθαι, μετά μάλιστα και από την εντολή του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα προς την Δ.Ε.Η., να αγνοήσει την δικαστική απόφαση και να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι! Η πρόεδρος της "Δικηγορικής Ανανεωτικής Παρέμβασης", δικηγόρος κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου, στην οποία απευθύνθηκα, μου εξήγησε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα μετά τις πρόσφατες αυτές εξελίξεις.
Υπενθυμίζω, πάντως, ότι την 30ή Αυγούστου 2012 η κυρία Εξαρχουλάκου είχε καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία προς την Δ.Ε.Η., την οποία είχε κοινοποιήσει και στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας να γίνει διαχωρισμός της χρέωσης ΕΕΤΗΔΕ από τον υπόλοιπο λογαριασμό ηλεκτροδότησης και να μην προβεί η εταιρεία σε καμία ενέργεια διακοπής της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος (εάν το τέλος αυτό δεν πληρωθεί) εφ’ όσον η αναλογούσα στο ρεύμα και λοιπά τέλη, οφειλή, έχει εξοφληθεί : http://www.ribandsea.com/waves/736-2012-09-04-14-34-05.html
Ακούστε, όμως, την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα σήμερα με την κυρία Μαρία Εξαρχουλάκου.Πηγή:  http://www.ribandsea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...