ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ;;

ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η "ΣΥΝ-ΤΕΛΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, ΚΟΡΥΦΟΒΟΥΝΕΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ"!!!
ΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο "ΝΙΟΝΙΟΣ" ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΔΙΑ...

FREE YOUR MIND.......


"Μέρες καλύτερες θα 'ρθουν, το λέει το ένστικτό μου
αυτό το κάτι μέσα μου, το εντελώς δικό μου
Χαράζουμε τα πρόσωπα, τα βλέμματα γλυκαίνουν
γιατί ταλαιπωρήθηκαν και τώρα το μαθαίνουν

Κι αυτοί που μας πληγώσανε, καθώς το φως τελειώνει
αισθάνονται την μοναξιά που Έλληνες ενώνει
Και δεν ακούν τα κόμματα και το μεγάφωνό τους
τον χτύπο μόνο της καρδιάς που μας βαφτίζει ανθρώπους"
..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...