ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Φινλανδία αρνείται να πειθαρχήσει στον γαλλογερμανικό άξονα

Η Φινλανδία αρνείται να πειθαρχήσει στον γαλλογερμανικό άξονα




ImageΣοβαρή αντίδραση και μάλιστα από μία χώρα-οπαδό της Γερμανίας την Φινλανδία, καταγράφεται σε ότι αφορά την γαλλογερμανική πρόταση για πλειοψηφικό τρόπο λήψης αποφάσεων και όχι ομοφωνία λίγες μόνο ώρες πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής.

Η υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας είπε την Τετάρτη, πως το Ελσίνκι θέλει η Ε.Ε να συνεχίσει να λαμβάνει αποφάσεις βάσει ομοφωνίας, ενώ άσκησε κριτική στην πρόταση Γαλλίας και Γερμανίας, για την υιοθέτηση των αλλαγών σε σχέση με τις πολιτικές της Ένωσης κατά πλειοψηφία.
«Η άποψη της Φινλανδίας είναι ξεκάθαρη, η στάση μας είναι ότι η ομοφωνία χρειάζεται στη λήψη αποφάσεων. Αυτή την άποψη θα υποστηρίξει η Φινλανδία» δήλωσε η Jutta Urpilainen.
Παρίσι και Βερολίνο πρότειναν τη Δευτέρα, ότι οι αποφάσεις στην Ευρωζώνη σχετικά με τον μελλοντικό μηχανισμό στήριξης, θα πρέπει να λαμβάνονται με πλειοψηφία, δηλαδή με το 85% των ψήφων, ώστε να επιταχύνονται οι αποφάσεις. Όλα δείχνουν ότι πάμε για ναυάγιο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...