ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Εστία 09.10.1912 - εθελοντές Εβραίοι κατά Ελλήνων

Η Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 9η Οκτωβρίου 1912 μας ενημερώνει ότι η Εβραϊκή Κοινότητα δημιούργησε εθελοντικό σώμα για να πολεμήσει στο πλευρό τρίτων τους Έλληνες όταν οι Έλληνες πολεμούσαν να πάρουν πίσω την Βόρειο Ελλάδα.
ιδού το δημοσίευμα:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την τρίτη σελίδα της ΕΣΤΙΑΣ στην οποία υπάρχει το παρακάτω άρθροΤα παραπάνω μας θυμίζουν τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου Ζίγκμουντ Μινέικο (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)


Την ίδια εποχή η εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ ανέφερε:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα

από κει και πέρα η δράση τους για την Μακεδονία και Θράκη καλύπτεται πίσω από τον ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μανδύα. Για περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:  http://knossopolis.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...