ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΘΗΝΑ- "ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ

Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, συντρόφισσες-σύντροφοι απαλλοτριώσαμε super market της αλυσίδας Σκλαβενίτη στη Χ. Τρικούπη. Η αππαλοτρίωση έγινε το μεσημέρι γύρω στη μια από το super market Σκλαβενίτης της Χαρ. Τρικούπη από ομάδα ατόμων και ακολούθησε μοίρασμα των αγαθών στη λαϊκή της Καλιδρομίου
Απαλλοτριώθηκαν είδη βασικής ανάγκης και τρόφιμα τα οποία μοιράστηκαν στη λαϊκή της Καλλιδρομίου, με τους περισσότερους παρευρισκόμενους να αντιδρούν θετικά με τη δράση και να παίρνουν προϊόντα από...τα καλάθια.
Η μόνη αρνητική αντίδραση ήταν υπαλλήλου του Σκλαβενίτη η οποία κατά την αποχώρησή μας φώναζε «ντροπή σας» (Ντροπή, υπάλληλε, και κάθε υπάλληλε, είναι αυτή που θα έπρεπε να αισθάνονται οι κεφαλαιοκράτες αφεντικά που πλουτίζουν και ζουν το «όνειρό τους» εις βάρος ανθρώπων που ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο).
ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ EINAI ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ

ΠΗΓΉ: ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...