ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Χρόνης Μίσσιος - Η ζωή μια φορά μας δίνεται


Χρόνης Μίσσιος - Η ζωή μια φορά μας δίνεται 

Ακόμα ένα βίντεο βασισμένο σε ένα ηχητικό απόσπασμα από το CD που κυκλοφόρησε με τίτλο "Ο Χρόνης Μίσσιος διαβάζει Χρόνη Μίσσιο" και στο μοντάζ του φίλου Θανάση Νικολόπουλου τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την δουλειά του. Πραγματικά αξίζει τέτοια κείμενα να ντύνονται με τις κατάλληλες εικόνες ώστε να φτάνει ολοκληρωμένα το νόημα στα αυτιά και στη συνείδηση κάθε θεατή. Αφιερωμένο ως φόρος τιμής σε έναν ακόμα σημαντικό Έλληνα, μα πάνω από όλα άνθρωπο του πνεύματος που έφυγε από κοντά μας όπως πολλοί άλλοι τα τελευταία δυο χρόνια. Απλά για να πέρνουμε μια γεύση τι εστί ανθρωπιά, αληθινή παιδεία και μόρφωση....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...