ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Αλκίνοος Ιωαννίδης για την "Χρυσή Αυγή"

Αλκίνοος Ιωαννίδης για την "Χρυσή Αυγή"

Όσο αφορά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν με ξαφνιάζει. Ποτέ δεν πίστεψα πως οι ταγματασφαλίτες, οι γερμανοτσολιάδες, οι φασίστες, οι νεοναζί, οι στρατολάγνοι, οι ΕΟΚΑβηταζήδες, οι Χίτες και οι χουντικοί ήταν πολύ λιγότεροι σ΄αυτόν το τόπο.

Στεγάζονταν αλλού, ας πούμε στη ΝΔ, η στο ΠΑΣΟΚ. Οι Χρυσαυγίτες προετοιμάζονταν χρόνια. Τώρα που αγριεύει κι άλλο το πράμα ήρθε η ώρα τους να ακουστούν.

Κι αυτό το φροντίζουν ανάμεσα σε άλλους διάφοροι δημοιογράφοι που το παίζουν
 έκπληκτοι και αηδιασμένοι, ενώ ανεβάζοντας την τηλεθέαση και κατεβάζοντας το επίπεδο της ζωής μας, απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι οι ίδιοι, τους προσκαλούν στις εκπομπές τους.

 πηγή: Ελευθεροτυπία


ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥΜε τρομάζεις 

ακόμα οπαδέ της ομάδας

του κόμματος σκύλε

της οργάνωσης μάγκα

διερμηνέα του Θεού

ρασοφόρε γκουρού

τσολιαδάκι φτιαγμένο

προσκοπάκι χαμένο

Προσεύχεσαι και σκοτώνεις

τραυλίζεις ύμνους οργής

έχεις πατρίδα το φόβο

γυρεύεις να βρεις γονείς

μισείς τον μέσα σου ξένο

Κι όχι

ΔΕΝ καταλαβαίνω

ΔΕΝ ξέρω που πατώ

ΚΑΙ που πηγαίνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...