ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίστε να κοιμάστε...

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίστε να κοιμάστε...

Πείτε γειά στη Θράκη και καλημέρα στο νέο Kουρδικό κράτος, έτσι για να κρατιούνται ισορροπίες γιατί αυτό είναι ήδη στα σκαριά. Η Μακεδονία και η Ήπειρος θα ακολουθήσουν μετά. (ρωτήστε τους Σέρβους που ακόμα ψάχνονται). Πείτε γειά στα πετρέλαια (όσα υπάρχουν)στο Αιγαίο, μια και όπως μας έλεγε ο Γιώργος πετρέλαια δεν υπάρχουν, στο FIR Αθηνών με Τούρκους να κάνουν κουμάντο αφού εμείς δήθεν δεν είμαστε ικανοi ούτε χαρταετούς πλέον να κατευθύνουμε με ασφάλεια και αργότερα θα ψάχνετε τι έγινε με την Κρήτη.
Μια και η Κρήτη ξαναμπήκε στα σχέδια των Αμερικανων για έλεγχο των Αράβων και για να εξυπερέτηση τα Εβραϊκά συμφέροντα στη Μεσόγειο.
Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο η χείρα φιλιας των Ισραηλινών θα την πληρώσουμε με τόκους και στο μέλλον θα ψαχνόμαστε.Μην πάτε μακρυά τα τελευταία 100 χρονια μας δείχνουν ότι κράτη και σύνορα δεν παίζουν κανένα ρολο μπροστά στα συμφέροντα των "αφεντικών"
Το 2012 θα είναι ένας χρόνος σταθμός στην Παγκόσμια ιστορία θα αναφερόμεθα σε αυτόν ως πριν το 2012 και μετά το 2012.Ο Μπάρακ Obama βρίσκετε στην δεινή θέση ώστε να είναι ο Πρώτος μαύρος(;) Πρόεδρος της Αμερικής που είναι έτοιμος να χάσει από τον Μορμόνο Romney.
Για να αποφθεχθεί αυτό κηρύσσεται πόλεμος που πλέον θα αρχίσει το φαινόμενο του ντόμινο παγκοσμίως.
Η Αγγλία θα αρχίσει την πρώτη κίνηση για να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βασίλισσα κάνει στην πάντα για τον William αλλα κρατάει τα ηνία πίσω από τα παρασκήνια.
Η Ρωσία μπαίνει σε σύντομη διαρκειας στρατιωτική επέμβαση που θα εδραίωση πιο πολύ την θέση της.
Τραπεζιτική κατάρρευση στην Ευρωζώνη, έξοδος της Ελλάδας και αρχή πληρωμής δανειστών μας με εκποιήσεις της Δημόσιας περιουσιας κάτω από Ευρωπαϊκό έλεγχο. Η συρρίκνωση της Ευρωζώνης είναι πλέον γεγονός.
Η Tουρκια αρχίζει υπόγειες συμφωνίες για ανταλλαγή εδαφών.Το Ισραήλ προσαρτεί καινούργια εδάφη, διάσπαση Αραβικών κρατών και απαρχή της Nεας Ισλαμικής παγκοσμιοποίησης.
Όσο για την Ελλάδα ο κατήφορος της είναι μονόδρομος. Παγκόσμιες αλλα και τοπικού χαρακτήρα Kλιματολογικές αλλαγές, παράνομη μετανάστευση σε τεράστιους αριθμούς ,πολιτική αστάθεια, μαζική μετανάστευση του γηγενούς και παραγωγικής ηλικίας Ελληνικού πληθυσμού.
Η Κίνα αρχίζει να αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα τα οποια για να αποφυγή θα αρχίσει στρατιωτική και επεκτατική πολιτική σε όλη την Asia και Ωκεανία. Σας φαίνονται απίθανα;
Δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να στρέψετε το βλέμμα σας στα 100 χρονια που ήδη πέρασαν.
Εάν περιμένετε το μέλλον, να σας φέρει σταθερότητα συνεχίστε να "κοιμάσθε" και καλά όνειρα.
Τα πάντα ρει...

logioshermes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...