ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αφιερωμένο σε κάθε Έλληνα!!!! Εάν σας αρέσει διαδώστε το παντού!!!

Αφιερωμένο σε κάθε Έλληνα!!!! Εάν σας αρέσει, διαδώστε το παντού!!!



Ένα βίντεο που αφιερώνεται σε κάθε άνθρωπο, που φέρει το Έλληνικό πνέυμα ζωντανό μέσα του, πέρα απο κάθε ταξικούς, εθνικούς, πολιτικοκοινωνικούς, ρατσιστικούς ή θρησκευτικούς περιορισμούς.
Έλληνας κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι απαραίτητα πάντα εκείνος που το αναγράφει η ταυτότητα του, αλλά πολύ περισσότερο εκείνος που γνωρίζει, τιμά, σέβεται και τολμά να εκδηλώνει την ελληνική παιδεία και εκπαίδευση του, μέσα απο την Φανέρωση της Ουσίας του Ελληνικού Πνέυματος, που δεν είναι άλλη από το Άναρχο και Ατελεύτητο Φώς!!
Επειδή το φως και ο πολιτισμός, οι τέχνες και η φιλοσοφία, η ελληνική λεβεντιά ανεμιγμένη με τον αστείρευτο πόθο και την αγάπη για το ιδανικό της ελευθερίας υπερπερισσεύε πάντα σε αυτο τον τόπο, δεν ηταν εφικτό να χωρέσουν όλοι σε ένα μόνο βίντεο!

Επιφυλάσσομαι να ακολουθήσουν κάποια ακόμα βιντεάκια στο μέλλον με ανάλογο θέμα, που θα αφορούν μια άλλη περίοδο της σύγχρονης ή της αρχαίας ιστορίας της Ελλάδας, για να θυμηθούν όλοι οι Έλληνες τις ρίζες τους, ακόμα και εκέινοι που τις έχουν ξεχάσει σήμερα λογω της τωρινής κατάστασης που περνάμε σαν λαός, σαν έθνος, σαν κράτος αλλά πρώτα απ' όλα σε προσωπικό επίπεδο.

Επειδή μπορεί κάποιοι σωστά να επισημάνουν πως λείπουν κάποιοι σημαντικοί Έλληνες (πολιτικοί κλπ) ή πως υπάρχουν κάποιοι που δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτό το βίντεο, ενημερώνω προκαταβολικά πως τα κριτήρια για την επιλογή των προσώπων είναι φυσικά υποκειμενικό θέμα και στηρίζεται βασικά σε όσα προανέφερα παραπάνω περί Ελλάδας και Έλληνα. Το εν λόγω βιντεάκι έχει συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Για αυτό και κάποιοι που προσωπικά εκτιμώ βαθύτατα το έργο τους, δεν είναι παρόντες στο συγκεκριμένο βίντεο αλλά θα είναι σε κάποιο από τα επόμενα....

Ζητώ συγγνώμη από όλους τους πραγματικούς Έλληνες που τυχόν ξέχασα να αναφέρω σε αυτό το αφιέρωμα μνήμης είτε λόγω άγνοιας της δουλειάς τους, είτε λόγω αμέλειας μου.

Έυχομαι και ελπίζω απο καρδιάς να ενεργοποιήσει και να αναζωπυρώσει μέσα στον καθένα σας εκείνη την αθάνατη ελληνική φλόγα του πνεύματος (όπως έκανε σε εμένα καθ΄όσον το έφτιαχνα), που είναι η μόνη ικανή να μας αφυπνίσει και να μας απελευθερώσει από κάθε ζυγό σκλαβιάς και υποδούλωσης που υφιστάμεθα σήμερα ως Έλληνες αλλά και ως πολίτες της χώρας που φανέρωσε την ιδέα της Δημοκρατίας και πρόσφερε απλόχερα το Φώς του Πολιτισμού της σε όλο τον κόσμο!!!

Να' στε όλοι καλά και εύχομαι το 2012 να καταγραφεί στις μνήμες μας όχι όπως θέλουν να μας το προδιαγράψουν "οι μισέλληνες", αλλά ως έτος-σταθμός για την αφύπνιση και ενεργοποίηση κάθε Έλληνα απανταχού, με σκοπό την ολοκληρωτική αποδέσμευση της χώρας και των πολιτών της από την παρούσα οικονομική κατοχή και την φανέρωση για ακόμα μια φορά σε όλο τον κόσμο πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον "ομφαλό της γης", την ΕΛΛΑΔΑ!!!!

1 σχόλιο:

Dimitris Sarris είπε...

Ομπρος, βοηθατε να σηκωσουμε τον ηλιο πανω απ την Ελλαδα !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...